Gorące wieści, plotki itp.
Ekstra 30 baniek na koncie jeszcze nikomu nie zaszkodzilo.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Szkoda Bruce'a. Gdyby był w pełni zdrowy, to widziałbym go jeszcze w jakiejś kultowej roli podstarzałego maderfakera, poprowadzonego przez jakiegoś solidnego reżysera. 

Pozostaje życzyć mu spokojnej starości bez zmartwień czy długów. Niech sobie sączy wódeczkę na werandzie do końca życia. Zasłużył sobie.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
To jedna z najgorszych wieści filmowych. Bruce Willis jest zajebisty. Ponieważ nie oglądałem żadnych późniejszych szrotów w których grał, jego dobre imię nie zostało niczym zakłócone.
Kiedy rozum śpi, budzą się eksperci.

Odpowiedz
No co miał zagrać to zagrał. Nikt mu tego nie odbierze. Nawet te ostatnie kiepskie filmy, które tak naprawdę mało kogo obchodzą/obchodziły/ będą obchodzić.

Muszę przyznać, że to coś niesamowitego, że taki Hoppkins czy Eastwood nadal się dobrze trzymają.

Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Kurczę, tak sobie patrzę na karierę Bruce'a i niektóre historie z planów.

W trakcie kręcenia Szklanej pułapki stracił częściowo słuch, natomiast przy Łzach słońca został raniony fajerwerkiem w głowę.

Odpowiedz
A w Kolorach Nocy nawet zgodził się pokazać penisa ;) Ale wtedy każdy by się poświęcił, aby pomyziać się z młodą Jane March.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Penis jest tylko w wersji nieocenzurowanej... Chyba.

"Widziałam penisa Brusa Willisa".
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
(30-03-2022, 20:53)Snappik napisał(a): Pozostaje życzyć mu spokojnej starości bez zmartwień czy długów. Niech sobie sączy wódeczkę na werandzie do końca życia. Zasłużył sobie.

Tak, tak - zdiagnozowano u niego chorobę, która tak jakby wyklucza normalne życie, więc na pewno będzie sączył sobie wódeczkę na werandzie bez żadnych zmartwień xD
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Ta kategoria Złotych Malin teraz jedynie bardziej ich kompromituje. Ciekawe czy wyrażą skruchę w jakimś oświadczeniu. A samego Bruce'a szkoda jak najbardziej. Lubiłem gościa za wcześniejsze filmy.

Odpowiedz
(30-03-2022, 23:34)Mefisto napisał(a): Tak, tak - zdiagnozowano u niego chorobę, która tak jakby wyklucza normalne życie, więc na pewno będzie sączył sobie wódeczkę na werandzie bez żadnych zmartwień xD
Z opisu tej choroby brzmi, jakby normalne życie było mocno utrudnione, wiesz: chodzenie do pracy, podróżowanie, zajmowanie się wnukami raczej odpada, ale sączyć wódeczkę na werandzie właśnie można :) chyba że uważasz, że zostało mu już tylko położyć się do łóżka i prosić o podanie kolejnych szklanek wody i tak do śmierci?

Odpowiedz
Te Maliniaki podali, że nie będą przepraszać i nic zmieniać.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
(31-03-2022, 06:39)simek napisał(a): Z opisu tej choroby brzmi, jakby normalne życie było mocno utrudnione, wiesz: chodzenie do pracy, podróżowanie, zajmowanie się wnukami raczej odpada, ale sączyć wódeczkę na werandzie właśnie można :) chyba że uważasz, że zostało mu już tylko położyć się do łóżka i prosić o podanie kolejnych szklanek wody i tak do śmierci?

Gość ma problemy m.in. z mózgiem - zatem jakikolwiek alkohol odpada na starcie. Już nawet nie pisząc o tym, że nie wiadomo jaki będzie przebieg choroby - może się okazać, że za rok Bruce nie będzie w stanie utrzymać w rękach szklaneczki. Także naprawdę nie wiem co wy pierdolicie tutaj :)
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Pierdolimy o tym, co jest wiadomo, czyli o afazji: zaburzeniu mowy (cała reszta mózgu działa prawidłowo), a nie spekulujemy o tym jaki stan będzie za rok. Zresztą nawet jeśli jest perspektywa, że za rok będzie warzywem, to ja bym wybrała jednak to picie wódki, bo nie bardzo jest co oszczędzać.

Odpowiedz
Zdaje się, że afazja to tylko objaw, a przyczyną jest jakaś choroba neurologiczna (niech ktoś mnie poprawi, jeśli piszę głupoty). Wcześniej mówiono o demencji. Jakby nie było, cholernie to smutne. I jeśli jest to rzeczywiście choroba neurodegeneracyjna, to będzie coraz mniej Willisa w Wilisie. Współczuję zarówno jemu, jak i jego bliskim.
Wszystko jest możliwe, niemożliwe zabiera tylko trochę więcej czasu.

Odpowiedz
Afazja to tylko objaw. Cierpi pewno na jakąś neurologiczną chorobę niszczącą mielinowe otoczki (coś jak koszulka na kabel, tu białkowa ochrona na synapsie). Willis ma przechlapane. Podejrzewam, że ma karygodnie niski cholesterol. Wszystko poszło się jebać na stany zapalne :(
Kiedy rozum śpi, budzą się eksperci.

Odpowiedz
Tymczasem komisja od Malin...

[twitter]https://twitter.com/RazzieAwards/status/1509219110579712002?t=NPdrktArdoLX-ZJPnC0XQQ&s=19[/twitter]

Odpowiedz
Maliny cofają nominacje dla Bruce'a oraz Shelley Duvall.

https://www.thewrap.com/razzie-awards-rescind-bruce-willis-award-shelley-duvall-nomination/

Odpowiedz
Zbłaźnili się koncertowo. A wystarczyło usunąć jedno zdanie z tego tweeta i byłoby ok.
Wszystko jest możliwe, niemożliwe zabiera tylko trochę więcej czasu.

Odpowiedz
Ethan Coen planuje kolejny solowy film :)

https://www.hollywoodreporter.com/movies/movie-news/ethan-coen-road-trip-movie-1235123552/

Odpowiedz
Ee, ale dla niego to chyba będzie pierwszy solowy projekt. To jego brat nakręcił solo Makbeta.

W sumie trochę dziwne. Mówił, że będzie teraz robił przy sztukach teatralnych, a teraz taki szybki powrót do kina.

Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
2 gości