Gorące wieści, plotki itp.
Ari Aster podobno pracuje nad westernem z Phoenixem

[twitter]https://twitter.com/FilmUpdates/status/1640751341420118019?t=qNU92CSlCv_l49-sxJn5qQ&s=19[/twitter]

Odpowiedz
https://media.tenor.com/UmCyCPSapzQAAAAM/eye-roll-funny.gif
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Patrz temat "Alarm. Nadchodzi kolejny remake".

W sumie nie wiem do końca czemu tam ta informacja się pojawiła. I czemu też tutaj. Seriale mają chyba odrębny temat do tego.

A niech robią. Skończy jak większość seriali, robiona w wiadomym, i dla pewnych grup jedynym, słusznym celu... Cancel po 1/ max 2 sezonach.

Wysłane przy użyciu Tapatalka
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Już usunąłem! Jakoś miałem chwilowe zaćmienie umysłu i myślałem, że to świeżynka informacja
Najlepszy film 2021: Titane
Najlepszy film 2020: Pewnego razu w Hollywood
Najlepszy film 2019: Parasite
Najlepszy film 2018: Suspiria

Odpowiedz
No to teraz wychodzi, ze ajroluje do postu Krysta :)

Chodzilo o reboot Archiwum X.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Cytat:Skończy jak większość seriali, robiona w wiadomym, i dla pewnych grup jedynym, słusznym celu...

Wiadomo, czasy utopii w której seriale i filmy tworzą z dobroci serca by pomagać reprezentować mniejszości. Dobrze że przyszło nam w nich żyć. Kiedyś żydowsko kapitalistyczne hegemony robiły to tylko dla kasy. Nam przyszło na szczęście żyć za tych lepszych Żydów czasów. 
Właśnie to, że mówię głupstwa, czyni mnie człowiekiem

Odpowiedz
Fassbender i Vikander u reżysera "Lamentu"

Cytat:The largely Korean-language film will follow the residents of Hopo Port, where a mysterious discovery is made on the outskirts of the remote harbor town. Before long, the residents find themselves in a desperate fight for survival against something they have never encountered before.

No i git. Fajnie, że Fassy powolutku wraca na dobre tory. Przynajmniej tak się na razie zapowiada. Aczkolwiek muszę sobie kiedyś zrobić powtórkę tego "Lamentu". Odczucia były całkiem pozytywne, choć chyba do końca mnie nie przekonał podczas ostatniego seansu. W ogóle przeżyłem szok, bo myślałem że widziałem to góra 2 lata temu, tymczasem minęły już 4...

Odpowiedz
https://www.tvp.info/68936663/agnieszka-holland-robi-film-o-migrantach-na-granicy-polsko-bialoruskiej
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...

Odpowiedz
Co za odwaga, tak artystyczna jak swiatopogladowa - beda brawa na festiwalu w Berlinie.

Odpowiedz
Czy będzie cameo słynnego Ibrahima, który pojawi się w scenie, jak zziębnięty syryjski pływak wyłoni się z lodowatej Wisły, wyjdzie na brzeg i powie "czas spier...alać z tego faszystowskiego kraju"? :) 
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Ciekawe czy wykopią prawdziwe groby dla uchodźców?

Odpowiedz
Tę scenę muszą nakręcić. Mogę zagrać tę kobietę

[Obrazek: rzut.jpg]
.

Odpowiedz
Ty to możesz co najwyżej drut kolczasty zagrać. 29 letnią Kongijkę zagra Janina Ochojska

Odpowiedz
A mogę chociaż ten brzuch?
.

Odpowiedz
Mamy zapytaj, jak Ci pozwoli to tak :)

Odpowiedz
No co wy, Kongijkę zagra Barbara Kurdej-Szatan.

Odpowiedz
Ona zagra dziecko w 2 miesiącu.

Odpowiedz
Muszę przyznać że po 4 miesiącach od rozwalcowania przez pług Renner wygląda bardzo dobrze. Na Twittera wrzucił nawet filmik z treningu, jak wraca do formy chodząc po bieżni. Hawkeye jest twardy jak sku..syn ;)

Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Twarda sztuka. Niektórzy tutaj już o nim pisali w temacie o zmarłych, tak że Simek musiał interweniować:

(02-01-2023, 14:23)simek napisał(a): Przeniosłem posty o Rennerze ze zmarłych tutaj. Trzymajmy się tego, że tam piszemy, gdy zgon jest potwierdzony, a nie gdy ktoś miał wypadek, jest w szpitalu, czy wykryto u kogoś raka lub AIDS.

Najbardziej optymistyczną opcją było to:

(02-01-2023, 20:57)Albertino napisał(a): Brzmi jak w najlepszym razie amputacja, ale oby jednak jakimś cudem się wylizał.

A teraz wygląda to niemalże tak, że facet za rok-dwa będzie wywijał na planie następnego Johna Wicka/lub któregoś spin-offu :P

Odpowiedz
Trochę nie wiem do którego działu to wrzucić, ale jeśli ktoś tu jest z Lublina, to go może zainteresować: kino Bajka z okazji 100-lecia Warner Bros. planuje 15 seansów żelaznej klasyki z ich dorobku. W większości przypadków to jedyna w życiu (zwłaszcza tu, po azjatyckiej stronie Wisły) okazja zobaczyć w warunkach kinowych żelazne klasyki.

PRZEMINĘŁO Z WIATREM - 26.04
SOKÓŁ MALTAŃSKI – 10.05
POWIĘKSZENIE – 24.05
BONNIE I CLYDE – 14.06
BULLITT – 28.06
WEJŚCIE SMOKA – 12.07
WSZYSCY LUDZIE PREZYDENTA – 26.07
CHŁOPCY Z FERAJNY – 09.08
BEZ PRZEBACZENIA – 23.08
URODZENI MORDERCY – 13.09
SKAZANI NA SHAWSHANK – 27.09
SOK Z ŻUKA – 11.10
DUCH – 25.10 (być może chodzi o "Uwierz w ducha", ale nie wiem)
OCZY SZEROKO ZAMKNIĘTE – 08.11
WIELKI GATSBY – 22.11. (pewnie Luhrmanna)

szczegóły na profilu kina na FB, a na stronie już można rezerwować miejsca na wszystkie seanse.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości