Gry
Mierzwiak napisał(a):Ejże, przecież tak jest z każdą grą : )

Raczej odwrotnie: na żywo wygląda zazwyczaj lepiej niż na statycznych screenach.

Odpowiedz
nie, bo screeny sa retuszowane, ale gameplay jest prawdziwy ;]
Im częściej na mnie kamieniem rzucicie,
sami złożycie stos - - stanę na szczycie.

Grastroskopia - Bortal dobrze wpływa na trawienie gier

Odpowiedz
Don Vito napisał(a):
Crov napisał(a):Pojawił się gejmplej "Assassin's Creed 2" i prezentuje się wyjątkowo marnie.

Mi się podoba (w pierwszego Assasina nie grałem), tylko te fragmenty z lotnią wyglądają kijowo.
Dla mnie gejmplej prezentuje się marnie, bo wygląda jak żywcem wyjęty z pierwszego "Assassin's Creed", który też świetnie wyglądał na zwiastunach - bo zawierał "mięcho" gry. Zwiastuny nie pokazywały wielkiego, nudnego świata i montonnych, debilnych zadań pobocznych, które zwykle trzeba było wykonwyać. Obawiam się, że w przypadku tej części reklama może opierać się na podobnej zasadzie. Gdybym miał pewność, że gra będzie w dużej mierze składała się z takiego "mięcha" jakie pokazuje zwiastun to też byłbym pozytywnie nastawiony.

Znacznie lepiej prezentuje się "Splinter Cell: Conviction".

Odpowiedz

gameplay do god of war 3 :)

Odpowiedz
Przy tej jakości filmu i takiej scenerii, gdyby ktoś mi puścił tylko dwie pierwsze minuty i powiedział, że to nagranie z drugiej części gry, całkiem prawdopodobne że bym mu uwierzył... :)

Odpowiedz
Crov napisał(a):Zwiastuny nie pokazywały wielkiego, nudnego świata i montonnych, debilnych zadań pobocznych, które zwykle trzeba było wykonwyać.

Ponoć monotonne zadania poboczne zostały wyeliminowane.

Crov napisał(a):Znacznie lepiej prezentuje się "Splinter Cell: Conviction".

Prawda. SC kupię z całą pewnością. Zapowiada się naprawdę świetna gra. Czekam też na Alpha Protocol.

Odpowiedz
Don Vito napisał(a):Ponoć monotonne zadania poboczne zostały wyeliminowane.
Bosko. Czyli zostanie 20 takich samych zabójstw i następujące po nich dziecinnie proste ucieczki kończące się skokiem w sianko/do budki/do wody. Na samą myśl o czekających mnie emocjach jakie zapewni ta gra podnosi mi się poziom adrenaliny.

Odpowiedz
Ta, wskocz sobie w jedynce do wody, to bedziesz mial 21 zabojstw nie 20 ;)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Hitchusiu, pisałem o dwójce. A tak w ogóle to powinieneś już spać : )

Odpowiedz
Wybacz mi, Mierzwiaczkusiuczenku.
Od dwojki jakos mnie odrzucilo jak gdzies przeczytalem o fruwaniu na maszynie Da Vinci. Momentalnie przypomnial mi sie Hudson Hawk :)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Tu macie trailer lepszej jakości "AvP":
http://www.gry-online.pl/gol_video.asp?ID=11538

Wygląda to teraz dużo lepiej, choć postać Obcego wygląda tak sobie.

Odpowiedz
GUN Showdown - GUN to gra, którą uwielbiam mimo jej wad. Mam ją na PC (pirata) i przeszedłem dwa razy. Mam na X360 (już oryginał) i przeszedłem trzy razy. To pomyślałem, że można sprawdzić, jak prezentuje się na PSP. Zwłaszcza że jest niby uzupełniona o wycięte z wcześniejszych wersji misje. No więc: prezentuje się świetnie w pewnych aspektach, gorzej w innych.

[Obrazek: gun-showdown-20060411010630866_640w.jpg]

Przede wszystkim zawartość jest świetna. Cały rozszerzony singiel, mini-gierki (poker, jakieśtam strzelaniny), multiplayer (poker, deathmatch, CTF i cośtam jeszcze) - również z botami, nowe bronie, możliwość odstrzeliwywania kończyn... No po prostu piękna sprawa.

[Obrazek: gunshowdown1.jpg]

Grafika mnie zaskoczyła. Myślałem, że tak jak w przypadku Prince of Persia, będzie to totalna zrzynka z większych braci, ale z teksturami niższej jakości. Nie - wszystko stworzono od podstaw. Gra wygląda inaczej, oczywiście mniej szczegółowo, ale... w paru miejscach oszałamia klimatem. Miasta są dużo bardziej westernowe niż w wersji na duże platformy - zasługa to sprytnych myków, takich jak wprowadzenie efektów rozmycia przez światło słoneczne czy tumanów kurzu. Poza tym świat gry teraz wydaje się większy. Ogólnie rzecz biorąc, graficy mieli głowę na karku. Za oprawę szkolna piątka z plusem.

[Obrazek: gun-showdown-20060620024110027_640w.jpg]

Ale za sterowanie dwója. O ile sprytnie wybrnięto z niedostatku przycisków, jeśli chodzi o kucnięcie i skok (jeden przycisk; pacnięcie - skok, przytrzymanie - kucnięcie), to już przeładowanie jest trudne, a to podstawa w walce. O zoomie ze strzelby lepiej zapomnieć, bo zanim wykona się kombinację, przeciwnik będzie wam strzelał w potylicę. Celowanie jest w sumie OK, bo umiejętności przeciwników, długość bullet-time'u itp. dostosowano do ograniczeń konsoli.

[Obrazek: gun-showdown-20060724041916845_640w.jpg]

Ogólnie: to wciąż ta sama, doskonała gra. Tyle że z nędznym sterowaniem. Ale wali mnie to, teraz mam całą prerię dla siebie i mogę ją wziąć gdzie chcę. Dlatego GUN jako GUN ma ode mnie 10/10, a konwersja może z 7/10 (za świetną robotę z grafiką i nową zawartość).

Odpowiedz
Odrobina gameplay z AvP - wygląda nieźle, zresztą opinia na GOL też pozytywna, ale chyba trzeba się oswajać z myślą, że to będzie tylko dobra gra, nic więcej. Graficznie też bez zachwytu.

http://www.gametrailers.com/video/e3-09-aliens-vs/50382

Odpowiedz
Pierwsze nieoficjalne informacje no i Max Payne w całej okazałości:
http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=46881

Jak to się sprawdzi to szykują się drastyczne zmiany. Max wygląda jak Sam Fisher czy John McClane z trzeciej części szklanej pułapki(oprócz włosów oczywiście) :)
koronex1989

Odpowiedz
Pierwsze wrażenie: McClane! Cóż, zobaczymy. Dwójka była lepsza niż jedynka, może więc trójka będzie lepsza niż dwójka?

Odpowiedz
Wygląd dla mnie jak najbardziej ok, w końcu trochę czasu minęło od części drugiej więc zmiana jak najbardziej wskazana. Oby tylko głosu użyczył ten sam gość co w poprzednich częściach.
koronex1989

Odpowiedz
Jedyna co mnie martwi to wymiana Nowego Jorku na Brazylię. Max zawsze był dla mnie nierozerwalny z deszczowy/zaśnieżonym NYC. No ale obaczymy.
Bodie: He's a cold motherfucker.
Poot: It's a cold world Bodie.
Bodie: Thought you said it was getting warmer.
Poot: The world goin' one way, people another yo'.

Odpowiedz
Też żałuję że nie Nowy Jork ale twórcy chyba nie chcą się powtarzać. Jakby nie patrzeć w pierwszej części mieliśmy śnieg,w drugim deszcz to teraz w trzeciej będą upały :)
koronex1989

Odpowiedz
Hej - powoli, to przecież nie potwierdzone informacje. Liczę że to po prostu plotki, bo inaczej to gra straci wiele swojego uroku.

Odpowiedz
McClaneee!!

http://goonlinegames.net/2009/06/10/max-payne-3-gi-scans-released/

i minimum wiecej info http://gamecorner.pl/gamecorner/1,86013,6708558,Max_Payne_3_jeszcze_w_tym_roku__Nowe_informacje_o.html

Wiecie, ze tego nie robi Remedy tylko Rockstar? I nie pisze Sam Lake, co wyglada jak ćpun? Hardkor.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
Melvin27, 2 gości