Gry
Halo 3, albo ostatni Resident chociażby - polecam najpierw przetestować na demie, ze znajomymi grało się nam świetnie.

Odpowiedz
X360 w sensie? Gearsy dwójka mają o ile dobrze pamiętam całą kampanie w co-opie na splicie. Forza 3 w splicie jest miodna(a, no to nie jest co-op:P ale warto zagrać), no i jeszcze moje prywatne zboczenie, co-op, który ubóstwiam, czyli CoD:WaW i tryp Nazi-Zombies, albo CoD:MW2 i special-ops.

Residenta to ja po 5 minutach wyłączyłem, nie trawie tej gierki.

Odpowiedz
"Resident Evil 5"? Rany, ciągle w to gram i ta gra jest cudowna!
Niesamowicie grywalna, szalenie urozmaicona, z fantastyczną grafiką i świetnie udźwiękowiona, do tego bardzo dobry scenariusz, choć tu bez rewelacji.
Minusem tej gry jest strasznie trudny początek (masy zombie i mało amunicji), więc łatwo się zniechęcić. Ale potem - czysta poezja. Jedna z najlepszych gier w jakie w życiu grałem. Prawie tak dobra jak "Dead Space".
Do tego jeszcze jedno małe arcydzieło: poziomy w podziemnym, zrujnowanym miejście starożytnej cywilizacji. Czysty Indiana Jones.

Odpowiedz
Jakuz: Gearsy 1 i 2, Halo 3, ODST, Left 4 Dead, Kane & Lynch.

Odpowiedz
simek napisał(a):no i jeszcze moje prywatne zboczenie, co-op, który ubóstwiam, czyli CoD:WaW i tryp Nazi-Zombies

No wlasnie pogrywalem ostatnio z kumplem w CoD:WaW w trybie co-op (Nazi-Zombies tez, choc przechodzenie fabuly fajniejsze) i tak nam sie spodobalo, ze postanowilismy poszukac innych gier. ;)

Czy w MW2 tez mozna przechodzic fabule w trybie co-op?

Swoja droga jak zobaczylem, ze w Gearsy i Kane&Lynch mozna grac na split screenie, to sie naprawde ucieszylem. ;)

Odpowiedz
W MW2 to zdaje się tylko jest seria różnych zadań do zaliczenia w trybie co-op (ale ponoć całkiem wkręcających). A co do listy tytułów, w które można pograć we dwóch, należy oczywiście dodać jeszcze "Army of Two" i jego przyszłoroczny sequel.

Cytat:"Resident Evil 5"? Rany, ciągle w to gram i ta gra jest cudowna!
Kto by się kiedyś spodziewał, że będziesz się tak zachwycał jakąś konsolową grą... :)

Odpowiedz
MW2 - brak co-opa w kampani, tylko spec-opsy, czyli po porstu mapki z kampani na ktorych masz mniej wiecej wybić każdego na mapie.

Odpowiedz
no kurde, czas najwyższy - Gameplay z Red Dead

http://www.gametrailers.com/video/gameplay-series-red-dead/59978

boskie:)

Odpowiedz
Kapitalnie to wyglada. Wyjdzie ta gra takze na pieca? Pewnie jesli tak, to z roczna obsuwa, tak jak przy GTA.

Odpowiedz
Graficznie nie umywa się do Juarez, jeśli chodzi o Gameplay wygląda jak kalka Gun. Zero oryginalności... ale to w sumie dobrze. Solidnych, nieudziwnionych gier westernowych nigdy za wiele. Choć osobiście wolałbym Gun 2.

Odpowiedz
Wow, elegancki ten RDR! Co rzadkie w obecnych trailerach/gameplayach gierek, ten wcale nie jest wyjebany graficznie/silnikowo czy coś, tylko miażdży klimatem, muzą. Najbardzie jestem ciekawy historii, Rockstar umie dowalić do pieca, a jeśli przenosi akcje na dziki zachód to mogą z tego powstać same dobre rzeczy. Oby to wyszło na PC.

Odpowiedz
military napisał(a):Graficznie nie umywa się do Juarez

Bez przesady.

Odpowiedz
Red Dead Redemption... moje oczy ejakulują łzami rozkoszy. wild westu nigdy nie za wiele. od tej gierki wprost tchnie przestrzenią i wolnością. jak tylko wyjdzie, na 100% obadam. to będzie pierwsza giera, w którą popykam od czasów Deadly Shadows.

Odpowiedz
Jakuzzi napisał(a):Bez przesady.

Oczywiście że tak (mowa o Bound in Blood) - ale to oczywiste, w końcu gra z otwartym światem musi iść na większe kompromisy niż liniowy FPS.

Odpowiedz
military napisał(a):Graficznie nie umywa się do Juarez, jeśli chodzi o Gameplay wygląda jak kalka Gun. Zero oryginalności... ale to w sumie dobrze. Solidnych, nieudziwnionych gier westernowych nigdy za wiele. Choć osobiście wolałbym Gun 2.
Kalka Gun? Przecież RDR to nic więcej, jak GTA IV na dzikim zachodzie, a że Gun "przekalkował" GTA... ;) Już po tym fragmencie można powiedzieć, że gra znacznie bardziej rozbudowana niż Gun, bo Rockstar robi. :) Zapowiada się ekstra. Fajnie, że dają wolność wyboru i można decydować czy chce się mordować i rabować.

Odpowiedz
Nie mówię, że jest inaczej.:) Ale obawiam się, że Rockstar rozbuduje grę aż do przesady. Będzie możliwość przypakowania, kupowania strojów, urządzania domu, gotowania, chodzenia na randki, pracowania na kolei, wypiekania chleba... Przez takie głupoty zniechęciło mnie GTA, bo właściwej gry w tej grze było może z 40%. Dodatki powinny być dodatkami, a nie dominującymi elementami.

Odpowiedz
Pewnie, w GTA zawsze jest dużo do roboty poza fabuła, nawet pierdół (jak widać zmiana stroju tutaj też będzie), ale to tylko pogłębia immersję w świecie gry. Nie można powiedzieć, że R* nie przykłada się do głównej części gry - akcja i fabuła w GTA IV, choć przez niektórych krytykowana za to, że jest za długa (sic!), to jest na naprawdę wysokim poziomie. Wszystkie minigry (jakieś granie w bilard, kręgle, etc.), randki, stroje - to tylko dodatki, które mają urozmaicić zabawę. Także nie ma się co martwić takimi rzeczami. Rockstar nie zawiódł robiąc nowe GTA i nie zawiódł robiąc dodatki do niego. Myślę, że nie zawiedzie i teraz.

Odpowiedz
Jeżeli tylko fabuła nie będzie robiła dziwacznych wygibasów, żeby tylko pomieścić wszystkie ograne chwyty z westernów, to będę tą grą bardzo usatysfakcjonowany.:)

BTW: Czy ktoś wie, czy powstały jakieś "extra missions" do ściągnięcia w Juarez 2?

Odpowiedz
military napisał(a):BTW: Czy ktoś wie, czy powstały jakieś "extra missions" do ściągnięcia w Juarez 2?
http://en.wikipedia.org/wiki/Call_of_Juarez:_Bound_in_Blood#Downloadable_content

Czyli jeszcze poczekasz na dodatkowe misje.

Odpowiedz
Tak, cóż... I tak trzeba jeszcze przejść grę Thomasem.:) Swoją drogą w BiB są najlepsze sikrety do zebrania, jakie widziałem w grach.

Tak w ogóle nie uważacie, że bohater RDR jest jakiś taki... metro?:) Może to już zwykłe czepialstwo, bo nadzieje z tą grą wiążę duże, ale w porównaniu do zakazanych mord Cole'a z GUNa, Jamesa z Outlaws czy Raya z Juarez, to jego twarz wygląda jak Legolasa.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości