Gry
military napisał(a):No, np. Lair albo Afrika, albo Resistance.:)Generalnie gadanie "a bo PS3 ma lepszą grafikę" to typowe pieprzenie
Co masz do Resistance? Nie gadam tak i nie powiedziałem tego. Grafa jest często kwestią indywidualnej optymalizacji danego tytułu do platformy.

Danus napisał(a):
military napisał(a):Jak lubisz FPP, to kupno PS3 jest strzałem nie w stopę, tylko w głowę.
Nie zgodzę się. PS3 ma też zajebiste FPP. Ale to kwestia gustu w sumie.
FPS jak już ;] Nie no, bardzo dobrym przykładem, że na PS3 też można robić fajne fpsy jest Killzone 2.

Odpowiedz
Rodia napisał(a):FPS jak już ;]
FPP też istnieje jako skrót gier z pierwszej osoby- First-person perspective.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Ja tego nie potwierdzę, ale uważam go za zajebistego shootera.

Wspaniała wiadomość:
http://www.ps3site.pl/ppe-pl-killzone-3-oficjalnie/46679/#more-46679
Czekam z niecierpliwością, to będzie wspaniała gra.

Odpowiedz
Phil napisał(a):że nie mogę przejść ostatniej misji w KZ2
Jak to nie możesz? Chodzi o misję w której walczysz z tym gostkiem na końcu?

Odpowiedz
Phil, aż taki słaby jesteś? :P Na jakim poziomie grasz?

Odpowiedz
Danus napisał(a):Chodzi o misję w której walczysz z tym gostkiem na końcu?

10/10 :D :D :D

Odpowiedz
Że co, że spoiler czy co? :P

Odpowiedz
Chyba chodzi o zaskakująco szczegółowy opis, który nie pozostawia wątpliwości o którą misję chodzi.
I do not believe in the creed professed by the Jewish Church, by the Roman Church, by the Greek Church, by the Turkish Church, by the Protestant Church, nor by any church that I know of. My own mind is my own church

Odpowiedz
Kto grał i przeszedł fabułę do końca, ten będzie wiedział o co chodzi:)

Odpowiedz
Legendary Pictures zrobi film na podstawie Mass Effect. Po pierwszej części chciałem filmu, po drugiej wolałbym żeby zostawili to zajebiste uniwersum w spokoju, aczkolwiek jest potencjał na zajebiste action sci-fi.

Co do Killzone 3 - nie wiem jak oni chcą żeby PS3 pociągnęła taką grafikę w trybie stereoskopowym.

Odpowiedz
Mierzwiak napisał(a):nie wiem jak oni chcą żeby PS3 pociągnęła taką grafikę w trybie stereoskopowym.
PS3 ma potężny procesor tak więc nie bój żaby. Po drugi skoro zapowiadają, to tak będzie. Jakby PS3 nie pociągnęła tego to by się za to nie zabierali.
Oprócz wypasionej grafiki i stereoskopowego 3D Killzone 3 będzie wykorzystywał funkcje PS3 Move- podobno:)

Odpowiedz
PS3 Move i Natal są dla dzieci i gospody domowych. Tak jak Wii : )

Danus napisał(a):PS3 ma potężny procesor tak więc nie bój żaby.
No nie wiem. Prosty WipeOut HD w 3D musi być zdegradowany do 720p, bo w full nie pójdzie w tym trybie. Więc albo wersja 3D będzie działać po prostu w niższej rozdzielczości od normalnej (plus jakieś tam drobne cięcia graficzne), albo zobaczymy kolejną odsłonę cyklu "PS3 daje czadu".

Odpowiedz
Mierzwiak napisał(a):albo zobaczymy kolejną odsłonę cyklu "PS3 daje czadu".
Stawiam na to. Jeśli się mylę to Mental stanie się socjaldemokratą:)

Odpowiedz
Wawrzyniec napisał(a):Chyba chodzi o zaskakująco szczegółowy opis, który nie pozostawia wątpliwości o którą misję chodzi.
Dokładnie o to mi chodziło, myślałem, że mój żart zostanie zrozumiany, ale niestety na próżno, muszę poćwiczyć :(
Ja nie chcę ekranizacji ME. Powiem więcej, nie chcę ekranizacji żadnych wielkich, epickich i "filmowych" gier, z jednego prostego powodu - one są wystarczająco filmowe takie jakie są, nie bez powodu przeznaczono je do takiego, a nie innego medium i wychodzę z założenia, że wszystkie próby ich dalszego "ufilmowienia" będą nieudolne, niepotrzebne i na pewno gorsze od oryginału...
To jest po prostu niepotrzebne. Gry jako medium rządzą się swoimi prawami i naginanie ich na potrzeby filmowe jest, jak sądzę, niewskazane.
Ale mogę się mylić. Niby fakty przeczą temu co mówię - przecież literatura i kino to również dwa całkowicie odmienne środki wyrazu, różniące się nie tylko tym, że w tym drugim jest obraz, a w pierwszym nie, ale przede wszystkim sposobem opowiadania historii, narracją, możliwościami. A przecież jest tyle udanych adaptacji literatury. Może i to samo da się osiągnąć w przypadku gier - ale jak na razie raczej to nie wychodzi.

Odpowiedz
bugi w Red Dead - :)

Odpowiedz
Boli mnie brzuch po tych filmikach, choć najbardziej rozwalający jest i tak śmiech samych graczy :D :D

Odpowiedz
Mierzwiak napisał(a):PS3 Move i Natal są dla dzieci i gospody domowych. Tak jak Wii :)

Ooo przepraszam :) Gram na Wii, a ani dzieckiem, ani tym bardziej gospodynią domową nie jestem :wink:

Odpowiedz
Wii jest spoko jak się ma trochę luda w domu i odpowiednią dawkę alkoholu. Wtedy Wii Sports i Raving Rabbids stają się główną atrakcją wieczoru. Ale posiadania tego jako podstawową konsolę nie wyobrażam sobie.

Odpowiedz
Z tym się zgodzę, dlatego częściej korzystam z PS3. Wii jak tak teraz myślę to odpalam tylko wtedy gdy nie jestem sam:)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
11 gości