Została ogłoszona wersja PC, więc trzeba uzbroić się w cierpliwość... :/
09-11-2010, 00:57
|
Gry
|
|
castlevania lords of shadow
na iksa Noc coz za fenomelna gra! Coz za niespodzianka! Gierka wyszla bez jakiegos wiekszoego echa a miazdzy konkurentow bez problemu. God of Wara np:) Przepiekna grafika, olbrzymi bestiariusz, niesamowity desing wszystkiego, piekna muza i bardzo bogaty system walki. Czego chciec wiecej od slaszera? I w dodatku gra jest dluga co jest zadkoscia w dzisiejszych czasach. No i odpowiednie trudna. Moze nie jest to hc na poziomie NG2, ale czasem daje popalic i wynagradza skilla. Cudo
17-11-2010, 15:28
Czy giera jest lepsza niż dwa pierwsze denne levele (demo)?
I do not believe in the creed professed by the Jewish Church, by the Roman Church, by the Greek Church, by the Turkish Church, by the Protestant Church, nor by any church that I know of. My own mind is my own church
17-11-2010, 17:23 Wawrzyniec napisał(a):Czy giera jest lepsza niż dwa pierwsze denne levele (demo)?nie wiem. nie gralem w demo simek napisał(a):Przyjaznej graczowi kamery na przykład.a tu nieprzyjazna? jak w GoW czu DMC bez mozliwosci ustawiania wedle woli 17-11-2010, 18:25
Demo to dwa pierwsze levele pełnej wersji, przecież napisałem.
I do not believe in the creed professed by the Jewish Church, by the Roman Church, by the Greek Church, by the Turkish Church, by the Protestant Church, nor by any church that I know of. My own mind is my own church
17-11-2010, 19:34 Luis Cyfer napisał(a):castlevania lords of shadow Gierka udana, ale GoW III nie przebija. Co więcej po sposobie walki widać, że twórcy wzorowali się na przygodach Kratosa, również przemoc mimo, iż nie tak dosadna to podobna. Nie mniej pozycjajest pozytywnym zaskoczeniem. 20-11-2010, 17:33
no wiem, ze sie wzorowali tylko, ze dynamika, szybkosc, mnogosc ciosow stoi po stronie castlevanii:)
20-11-2010, 17:50
http://www.gametrailers.com/video/penetrate-the-deus-ex/707555
To nie będzie gra roku. To będzie gra DEKADY. 22-11-2010, 12:08
Może, ale co ta grafika taka nędzna? No chyba że to jakaś beta, ale jak na obecne standardy gra wygląda po prostu słabo.
22-11-2010, 12:11 military napisał(a):http://www.gametrailers.com/video/penetrate-the-deus-ex/707555 Uważasz, że do 2020 roku nie powstanie nic lepszego? :grin:
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.
22-11-2010, 12:21
Walić grafikę, bo:
- to pierwsza gra od dawna, w której nie grasz jako żołnierz i nie bierzesz udziału w wielkiej wojnie / nie ratujesz USA albo całego świata - twoją motywacją jest coś innego niż "potwory pożarły moją rodzinę" - walczysz w żyjącym mieście - na pełnych ludzi ulicach, w budynkach - a nie w rosyjskich wsiach czy jakichś afgańskich pueblach - masz kilka możliwości rozwiązania każdego problemu - misje nie polegają na biegnięciu przed siebie pod ciągłym ostrzałem. Mam już dość tych dowalonych do pieca, reżyserowanych strzelanek - chcę coś w klimatach Split Second z Hauerem; niech to będzie jakaś mroczna, kryminalna opowieść w świecie s-f. I chyba wreszcie to dostanę - dlatego nie będę zły nawet jesli całość będzie wyglądać jak z PS2. 22-11-2010, 12:21
Dobrze, że ten gość się tak skradał. To mu pozwoliło rozpieprzyć całą ochronę dopiero PO ściągnięciu plików.
Pierwszy Deus Ex był dla mnie takim orgazmem, że na najnowszą odsłonę jak najbardziej czekam, pomimo, że jak na razie nie widzę w tej grze nic innowacyjnego. "Jedynka" pod względem świeżości miażdżyła i mam nadzieję, że Human Revolution będzie niewiele gorszy, także pod względem klimatu (nieważne, że najwyraźniej będzie ta atmosfera nieco inna. Byle było gęsto).
22-11-2010, 22:34 Mierzwiak napisał(a):Może, ale co ta grafika taka nędzna? No chyba że to jakaś beta, ale jak na obecne standardy gra wygląda po prostu słabo.Kogo obchodzi grafika w RPG? Przecież to nie efekty wizualne są najważniejszą cechą RPG (vide Vampire the Masquerade: Bloodlines, czy ostatnio Fallout: New Vegas). Jedyne co powinno być standardem, jeżeli chodzi o grafikę RPG, a co wprowadziło Bloodlines i silnik Source to realistyczna mimika i gestykulacja, której do dziś nikt inny nie był w stanie pobić (zwłaszcza, że właściwie wszystkie bawią się teraz w 'filmowość', co ujmuje mimice i gestykulacji efektowności, podczas gdy w takim VTMB podczas dialogów oczyma bohatera patrzyliśmy na rozmówcę). 23-11-2010, 10:04
Zapoznałem się ze różnymi zdaniami użytkowników forum w temacie: http://forum-kmf.fc.pl/viewtopic.php?t=4161 (za co serdecznie wam dziękuję) i zakupiłem jakiś miesiąc temu PS3.
Pierwszą grą w jaką zakupiłem był: Batman: Arkham Asylum. Gra jest kapitalna ! Świetna grafika, nawiązująca stylem do filmów Tima Burtona (lokacje, Joker!), kapitalnie podłożone głosy tych samych aktorów, którzy usiedli za mikrofonem w kreskówce (Kevin Conroy, Mark Hamill), fajna fabuła i genialny, bardzo intuicyjny system walk. Jestem nowicjuszem jeśli chodzi o gry na PS3, ale B:AA jest totalnym czasopochłaniaczem ! 8.5/10 23-11-2010, 15:18
Bo każdy moment jest dobry by przypomnieć sobie Vampire the Masquerade: Bloodlines:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xL90iPahGko[/youtube] Loffkam to. 24-11-2010, 20:57
Uncharted 3 oficjalnie: http://popwatch.ew.com/2010/12/09/uncharted-3-first-look/
Kogo tam obchodzi film:] 09-12-2010, 18:19 |
|
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 2 gości |