Gry
Punch Club - mieszanka Rocky'ego, Batmana, Żółwi Ninja i Podziemnego Kręgu, a to wszystko okraszone oprawą godną miana "retro". Na początku myślałem, że to jakiś "symulator boksera", ale to tylko ułamek całego gameplaya bo gra ma w sobie fabułę (głupią ale śmiechową i ja ją kupuję). W skrócie, jako młody uliczny fighter szukamy morderców ojca, a trop zaprowadza nas do okolicy, w których rozgrywane są amatorskie, legalne i mniej legalne walki. Na Steamie kilka osób trafnie ujęło to co czuję po około 5 godzinach rozgrywki - Punch Club paradoksalnie jest bardzo złożony, ale w żadnym elemencie nie wybija się ponad przeciętność, a w pewnym - kluczowym - momencie staje się bardzo powtarzalnym clickfestem. Grindowanie umiejętności oraz powtarzanie tych samych czynności może wkurzać, ale i tak uważam że w tej grze drzemie niemały czad oraz potencjał.

[Obrazek: f0e99a03bbdc68f85e1f47163c821fd1.jpg]

[Obrazek: 95179610.jpg]
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
(28-12-2016, 09:23)military napisał(a): [Obrazek: far-cry-classic-pnet-3.jpg]
Pamiętam tę grę z fragmentów na Hyperze, na widok wody i grafiki w ogóle moja szczęka przebijała podłogę i lądowała u sąsiadów. Niesamowite jak wraz z postępem grafiki zmienia się nasze postrzeganie.

Odpowiedz
Przy premierze zarzekali się, że to kanon, że mają błogosławieństwo Foxa itp., że naprawiają błędy trójki (to samo mówili, co Blomkamp), ale kiedy gra okazała sie niedorobionym niewypałem, jakos ucichli i chyba woleliby, żeby świat o niej zapomniał.:) Zresztą - Hicks wraca, ale musisz kupić DLC żeby sie dowiedzieć, jak przeżył, bo główna gra pomija to słowami (to dluga historia, nie teraz).:) Ja DLC kupiłem i w sumie nie żałuję, bo lepsze niż właściwa kampania. Choć fabularnie to taka nędza, że można doznać szoku - zwłaszcza widząc ostatnią cutscenkę, która wpisuje się w finał A3.

Odpowiedz
Haha, ta limitowana edycja to jedyna edycja, jaka powstała - innych nie było. Chyba dlatego, że nie sprzedali nawet tej limitowanej. KAŻDY ma postacie z Aliens w multi.:) A DLC fabularne parę baksów kosztuje.

Mnie w sumie ACM nawet się podobało - durne to, ale strzelasz sobie w znanych sceneriach. W takiej cenie więcej mi do szczęścia nie trzeba.

Odpowiedz
Gra ktoś w Battlefronta na PS4?:)

Odpowiedz
Wracam po latach do serii Arkham, nadrabiając Origins. Czy to ja robie się zbyt stetryczały na wychowaną w internecie generację do której celowane są te gry, czy to Origins ma totalnie spierdolony interfejs, lub przynajmniej sposób w jaki oswaja z nim gracza (czy też raczej tego nie robi)? Odpalam grę myśląc, że ta powoli i sprawnie nauczy mnie jak być Gackiem, a tu kurva od samego poczatku takie zatrzęsienie ikon, napisów, infromacji, świeciących na niebiesko pierdolników na całym ekranie i user interfejsie, który do mnie krzyczy ze wszystkich stron. Gram już z półtorej godziny, ale nie czuje się tu swobodnie. Nie pamiętam, ale City i Asylum chyba gładziej w to wszystko wprowadzały, a przecież nie były prostsze mechanicznie.
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
Ja ostatnio grywam w Shadow Tactics i muszę przyznać, że już dawno gra mi nie dawała tyle satysfakcji. Tytuł jest opisywany jako następca Commandosa i faktycznie budzi takie skojarzenia - i tak samo wciąga, bo pamiętam, że za dzieciaka sporo czasu się potraciło na komandosów.

Nawet na normalnym poziomie dosyć wymagająca, ale i oferuje sporo swobody co do przebiegu misji. Do tego trzeba uwzględnić szereg czynników - pogodę, światło, przeszkody, patrole. Dobrze wykonane grupowe akcje dają dużo radochy. Oczywiście zdarzają się absurdy w zachowaniach przeciwników, jednak i tak widać, że to przemyślana produkcja. Do tego japoński dubbing i jest klimacik.

[Obrazek: 25537.jpeg]

Odpowiedz
Zajebiaszcza gierka. To i Aragami = powrót nindżów.:)

Odpowiedz
Serio kurfa?

Odpowiedz
Obsługuje ps4 pro? :)
Why are you firing wallnuts at me?

Odpowiedz
Czekaj, CZEKAJ!

Czy dobrze widzę, że pełen tytuł tej gry to:

Life of Black Tiger: The Rage of Black Tiger?

AAAHAHAA! Szykuje się dzieło na miarę Godzilli, choć prawdę mówiąc, za dzieciaka wymarzyła mi się taka gra i wciąż pamiętam, jak ją sobie wyobrażałem.

Odpowiedz
Ten power-punch z 1:05 po prostu wymiata, uśmiałem się po stokroć :)
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Na bank ktoś się włamał na kanał i robi sobie jaja.

Odpowiedz
Znaczy może jakiegoś dowcipu nie skumałem ale to z tym lwem to jakiś tam dodatek do gry o nazwie Life. Biegasz sobie zającem czy innym lwem. Do obczajenia na byle jejach.pl.
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Najlepsze jest to, że z 18 lat temu, ludzie by się jarali takim trailerem :)
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
No ja w ogole nie widze powodu do zdziwienia szczerze mowiac. Tj. chyba, ze to jakies AAA coś za 200 milionów. :) Bo wyglada jak indie gierka, jakich na PC jest pelno, wiec czemu na PS4 nie?

Odpowiedz
Bo jakość modeli jak PS1, otoczenie jak z PSP, a chodzi to w 15 klatkach na sekundę na PS4.

Odpowiedz
No tak, ale indie gry generalnie nie powalają grafiką, wiec nie widze powodu do takiej burzy, chyba że gra będzie kosztowała miliony. :) Troche mnie irytuje śmieszkowanie na całym świecie z tej gry, bo "łojeny, jaka grafika, taka słaba, że to chyba żart, a nie poważna gra dislajk" jakby to było najważniejsze w grach. Jakby to była kolejna część Kol of Djuti to okej, rozumiem, ale to jakas mała gra, która - nota bene - jest adaptacją gry z telefonów, na których zresztą dostępna jest za darmo. :)

Odpowiedz
Ziom...

15 FPS.

15.

F.

P.

S.

W grze wyglądającej na coś sprzed ery Dreamcasta.

W takiej grze na PS4.

Odpowiedz

Co by nie gadać o produkcjach DC, każdy trailer wychodzi im mega :D 

Edit. Nie licząc WW

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości