16-06-2018, 17:14
|
Gry
|
|
Co macie na kompie?
Właśnie ściągnąłem Dying Light ze steama, wersja ze wszystkimi dodatkami chodzi po 65 zeta. Śmieszne, bo to będzie dopiero moja druga gra z zombiakami (pierwszą było TLoU), 17-06-2018, 17:21
Wszyscy jarają się Cyberpunkiem, ale w sekcji "indyków" show skradło Phantom Doctrine, na które czekam - premiera jesienią. Miks X-coma, Bonda oraz klimatu zimnej wojny, myślę że ten tytuł warto mieć na radarze ;)
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.
17-06-2018, 20:00
Hard West było niezłe. Ale krótkie i bardzo powtarzalne.
Jak uda im się te problemy rozwiązać to spoko. W zasadzie to muszę rozwiązać ten drugi, bo długa i powtarzalna gra to żaden postęp. ;) 18-06-2018, 11:14
Mega beka z Gearboxu.
Okazuje się, że fatalne AI w Aliens: Colonial Marines, nie było fatalnie zaprojektowane, tylko zostało zjebane przez jedno, małe typo w linijce kodu. https://www.pcgamer.com/all-this-time-aliens-colonial-marines-stupid-ai-may-have-been-caused-by-a-single-typo/
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.
14-07-2018, 10:44
O matko WoW, nigdy tego nie tknąłem i się to nie zmieni. Natomiast chętnie bym zagrał w Warcrafta IV.
03-08-2018, 19:27
Zajebisty cinematic. Alliance pewnie też dostanie jeden na dniach (inaczej znowu Hordowy faworytyzm ;) Mam nadzieję, że też będzie spokojniejszy i bardziej charakter driven, jak ten.
Ktoś w ogóle będzie pykał w Battle for Azeroth? Ja odpadłem w połowie Legionu, ale z tego co widziałem najlepsze mnie ominęło, a BFA zapowiada się bardzo ciekawie. Build up fabularnie ciekawszy niż chyba przed jakimkolwiek dodatkiem do WoWa. No i kontrowersyjny. Sporo ludzi jest wkurwionych tym co zrobili z Sylvanas, a ja jestem ciekawy jak to rozwiążą.
"What writer wants to make compromises with story? Story is the only reason you're in it."
David Simon 03-08-2018, 19:53 (03-08-2018, 19:53)Cator napisał(a): Ktoś w ogóle będzie pykał w Battle for Azeroth? Ja. Legion był całościowo bardzo fajny, jedyny dodatek do WoWa, który utrzymał moje zainteresowanie od początku aż do ostatniego raidu (z przerwami of kors, nie jestem aż takim fanem by grindowac wszystkie repy, czy powtarzać w kółko te same instancje na wyzszych poziomach trudnosci). Przygotowuję się już od kilku tygodni levelując na spokojnie i powoli mojego alta, chłonąc lore i questy. A mainem zacząłem po raz pierwszy na powaznie podchodzic do PVP. Do tej pory absolutnie nie cierpiałem walki player vs player w wowie i byłem w niej absolutnie do dupy, ale biorąc pod uwagę na czym skupiać się będzie BFA i jaki jest głowny motyw fabularny tego dodatku, to postanowiłem spróbować i podejść do tego nieco rzetelniej. Zaskakujące jak wiele potrafi zmienić kilka prostych rebindów kluczowych klawiszy by przyspieszyć reakcje w ferworze walki, zainstalowanie kilku addonów oraz poświęcenie czasu na studiowanie przewodników do klasy. Od razu zrobiłem się przyzwoity i nawet czerpię teraz z tego jakąś przyjemność. 14 lat temu przeklinałem graczy Alliance, którzy gankowali mnie jak sobie levelowałem postać, a dzisiaj sam wypadam z innymi graczami Hordy na szybkie, grupowe akcje szturmowe przeciw graczom drugiej strony na Warmode. Już się napaliłem, że w BFA mój main character będzie "For the Horde!" reprezentować swoją frakcje na polach bitew, aż tu nagle Blizzard przypierdoliło zwrotem akcji z Sylvanas....i trochę zeszło ze mnie powietrze. Bo słabo mi się widzi by mój bohater z entuzjazmem reprezentował masowych morderców i zbrodniarzy wojennych. Dyskusji od kilku dni w necie wpizdziet. Ludzie z jednej strony wkurwienie, z drugiej apelują, by się wstrzymać z osądami, bo to jedynie prolog dwuletniej opowieści. Moje zdanie jest takie, że ogólny obraz historii Blizzard pewnie ma fajny i w przyszych patchach na pewno wiele fabularnych wolt rozjaśni wszystko, tyle że w szczegółach już trochę zaczęło się to sypać w sposób, który będzie raczej niemożliwy do załatania w przyszłości w 100%. Zwłaszcza, że wielu graczy ograło już fabularny content bety, więc wiemy, ze przynajmnie przez pierwsze miesiące część zarzutów fabularnych została zmieciona pod dywan. Blizzard zresztą często w WoWie lepi historie z gromkopierdnym kopem, które ładnie i emocjonująco wyglądają z góry, ale jak im się przyjrzeć, to w szczegółach nic tam nie ma sensu. Ale prawda, że eksctacja i ciekawość przed startem dodatku, większa niż kiedykolwiek.
03-08-2018, 20:26 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-08-2018, 20:29 przez Proteus.)
Szykujcie pieluchy - dzisiaj w okolicach 18.00 Rockstar ma wrzucić gameplay trailer z nadchodzącego Red Dead Redemption 2.
Czekam cholernie. 09-08-2018, 09:56
Mam podobnie jak Badus. Pierwsza czesc wylaczylem po godzinie grania. Nie trafila do mnie ta gra, grajac w nia tylko sie meczylem. Trailer dwojki przywitam ziewem:)
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron 09-08-2018, 10:31
Nasi Yntelektualiści. Tacy wspaniali. Tacy piękni.
https://twitter.com/Pan_Realizator/status/1033821974106124289
27-08-2018, 18:48 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-08-2018, 18:53 przez Proteus.) |
|
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 3 gości |