Gry
Wiem, że były, ale bonusowe postacie bonusowym postaciom nie równe ;)
Klub OFILMIE | Podcast filmowy Radio Ofilmie

Odpowiedz
EDIT: Filmik usunięto z YT.

Swoją drogą ludzie z Rockstara lepiej by zrobili gdyby sami wypuścili kilka takich filmików w HD, takie kamerówki nikogo by nie obchodziły.

Odpowiedz
Oł. Mocne - nie mogę się doczekać wersji na Peceta :D

Odpowiedz
Z tego co się słyszałem , to ma nie być wersji PC ale nie wierzę w to.

Odpowiedz
Ta, tak samo jak miało nie być "Mass Effect" i "Assassins Creed", a wychodzą wersje rozszerzone, nie mówiąc już o poprzednich GTA. Takie ploty latają zawsze, a wyjście GTA IV na PC to tylko kwestia czasu.

Odpowiedz
Ba, przed końcem roku powinno wyjść, bo konwersja no to kwestia czasu.
A czy grał ktoś w Mass Effect? KotoR to jedna z moich ulubionych gier, a Mass Effect to z tego co słyszałem Kotor, tylko że w FPS i nie w uniwersum Star Warsów :)

Odpowiedz
Kolejny gameplay GTA IV:

Cholera, co prawda jakość nie jest najlepsza, ale grafika wygląda pięknie z tym oświetleniem. Spieszcie się z oglądaniem bo usuną.

Odpowiedz
Właśnie przeglądałem sobie opisy Euro 2008 i krew mnie zalewa. Kiedy EA przestanie odgrzewać tego pięcioletniego kotleta? Znowu ta sama grafika, ten sam gameplay. Kiedy wypuszczą nextgenową Fifę na PC? To jest po prostu żenada... :evil:

Odpowiedz
Ich tlumaczenie jest takie, ze tylko 10% komputerow to nextgenowce. Czyli mowia to samo, co rok temu i dwa lata i trzy... Mozna pomyslec, ze od dekady nikt nie kupil nowego komputera. :) Ale nawet jesli tak, to mogliby dac mozliwosc zainstalowania dwoch wersji graficznych. Dzisiaj konwersja z PS2 to cos troche jednak smieszno-tragicznego...

Odpowiedz
Co za idiotyzm... przecież mecze piłki nożnej to 22 piłkarzy, bramka, piłka i trybuny. Nawet przy wygenerowaniu wyjątkowo ładnych kibiców wymagania nie powinny być duże... no tak, chwila, mówimy o grach EA, które słyną z beznadziejnych, niezbyt dobrze zoptymalizowanych silników. Chyba że coś się zmieniło odkąd ostatni raz grałem w jakąś ich grę.

Odpowiedz
jeśli chodzi o konsole to inaczej stoją sprawy. Nowa FIFA jest lepsza niż PES (szczególnie na PS3 gdzie w nowego PESa nie da sie grac). Spod skrzydeł EA wyszły niedawno dwie świetne gierki: Nowy Burnout i Army of Two a w zapowiedziach horrorów króluje mix ALiens i the Thing czyli Dead Space. jak dla mnie obecnie EA obok Ubisoftu dzieli i rządzi, a firmy które rozkładały karty jeszcze parę (paręnaście) lat temu (Namco, Konami i Capcom) straciły swoją silną pozycje.
get ready for suprise...

Odpowiedz
Oczywiście, że EA dzieli i rządzi, bo ma kasę. Owszem, czasem coś im się uda, ale ich filozofia jest koszmarna. Swoją drogą obok EA i Ubisoftu zapomniałeś o Activision.

A co się tyczy piłki nożnej to rzeczywiście najwyraźniej Konami dało ciała z tegoroczym PES-em. Natomiast wszystko wskazuje na to, że "odkupiło się" wersją na Wii z potencjalnie _naprawdę_ innowacyjnym, "strategicznym" sterowaniem. W razie, gdyby kogoś ciekawiło:

http://wii.ign.com/dor/objects/827202/konami-soccer-game/videos/PESwii_101107.html

Zresztą PES 2008 Wii to mój najbliższy zakup :)

Odpowiedz
Szykuje się kolejny skandal. Trudno mi uwierzyć, że po skandalu dotyczącym erotycznego moda w San Andreas Rocstar odważył się zrobić coś takiego. Nie zdziwię się, jeśli tego nie będzie w grze, a potem wyjdzie jakiś mod.

Odpowiedz
Mysle, ze Rockstar chcial tym samym pokazac co mysli o cenzorach i kategoriach wiekowych. Po tylu sukcesach (zasluzonych) wiedza juz jaka armia graczy za nimi stoi. I tak beda mieli rekordowa sprzedaz, niezaleznie czy gra dostanie AO.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Ale i tak będzie niezły skandal. Chyba zacznę śledzić newsy dotyczące tej gry :)

Jednak sceny seksu znajdą się w grze - oglądałem jakąś wideorecenzję, gdzie mignęła "zabawa w samochodzie".

EDIT:

Czy w GTA IV też będą dziewczyny do podrywania? ;)

Odpowiedz
Bedą ;)
Mój kolega ma betę z mało legalnego źródła, wczoraj panienki rwaliśmy :P

Odpowiedz
Hitch napisał(a):I tak beda mieli rekordowa sprzedaz, niezaleznie czy gra dostanie AO.
Gdyby dostało AO, Sony i Microsoft odmówiłyby wydania gry na ich konsole. Nie sprzedawałyby ich także największe sieci handlowe.

Odpowiedz
Snuffer napisał(a):Bedą ;)
Mój kolega ma betę z mało legalnego źródła, wczoraj panienki rwaliśmy :P

I co potem? Jest ujęcie na dom i krzyki zadowolonej panny, czy coś więcej?

Odpowiedz
Nie doszliśmy tak daleko :lol:
To jest Beta i praktycznie żeby zamiast budynków nie było kwadratów to trzeba iść na piechotę, do tego gra strasznie się tnie, więc ze złością odrzuciliśmy kontroler :P

Odpowiedz
Don Vito napisał(a):Czy w GTA IV też będą dziewczyny do podrywania? ;)
Nie pamiętam czy dziewczyny, ale możesz wziąć dziwkę z ulicy i obserwować jak schyla się do krocza gł. bohatera wykonując ruchy głową 8)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości