20-04-2008, 20:13
|
Gry
|
|
Wiem, że były, ale bonusowe postacie bonusowym postaciom nie równe ;)
Klub OFILMIE | Podcast filmowy Radio Ofilmie
EDIT: Filmik usunięto z YT.
Swoją drogą ludzie z Rockstara lepiej by zrobili gdyby sami wypuścili kilka takich filmików w HD, takie kamerówki nikogo by nie obchodziły. 23-04-2008, 17:45
Ta, tak samo jak miało nie być "Mass Effect" i "Assassins Creed", a wychodzą wersje rozszerzone, nie mówiąc już o poprzednich GTA. Takie ploty latają zawsze, a wyjście GTA IV na PC to tylko kwestia czasu.
23-04-2008, 19:28
Ba, przed końcem roku powinno wyjść, bo konwersja no to kwestia czasu.
A czy grał ktoś w Mass Effect? KotoR to jedna z moich ulubionych gier, a Mass Effect to z tego co słyszałem Kotor, tylko że w FPS i nie w uniwersum Star Warsów :) 23-04-2008, 19:51
Kolejny gameplay GTA IV:
Cholera, co prawda jakość nie jest najlepsza, ale grafika wygląda pięknie z tym oświetleniem. Spieszcie się z oglądaniem bo usuną. 23-04-2008, 20:06
Właśnie przeglądałem sobie opisy Euro 2008 i krew mnie zalewa. Kiedy EA przestanie odgrzewać tego pięcioletniego kotleta? Znowu ta sama grafika, ten sam gameplay. Kiedy wypuszczą nextgenową Fifę na PC? To jest po prostu żenada... :evil:
23-04-2008, 22:48
Ich tlumaczenie jest takie, ze tylko 10% komputerow to nextgenowce. Czyli mowia to samo, co rok temu i dwa lata i trzy... Mozna pomyslec, ze od dekady nikt nie kupil nowego komputera. :) Ale nawet jesli tak, to mogliby dac mozliwosc zainstalowania dwoch wersji graficznych. Dzisiaj konwersja z PS2 to cos troche jednak smieszno-tragicznego...
24-04-2008, 06:26
Co za idiotyzm... przecież mecze piłki nożnej to 22 piłkarzy, bramka, piłka i trybuny. Nawet przy wygenerowaniu wyjątkowo ładnych kibiców wymagania nie powinny być duże... no tak, chwila, mówimy o grach EA, które słyną z beznadziejnych, niezbyt dobrze zoptymalizowanych silników. Chyba że coś się zmieniło odkąd ostatni raz grałem w jakąś ich grę.
24-04-2008, 08:11
jeśli chodzi o konsole to inaczej stoją sprawy. Nowa FIFA jest lepsza niż PES (szczególnie na PS3 gdzie w nowego PESa nie da sie grac). Spod skrzydeł EA wyszły niedawno dwie świetne gierki: Nowy Burnout i Army of Two a w zapowiedziach horrorów króluje mix ALiens i the Thing czyli Dead Space. jak dla mnie obecnie EA obok Ubisoftu dzieli i rządzi, a firmy które rozkładały karty jeszcze parę (paręnaście) lat temu (Namco, Konami i Capcom) straciły swoją silną pozycje.
get ready for suprise...
24-04-2008, 08:22
Oczywiście, że EA dzieli i rządzi, bo ma kasę. Owszem, czasem coś im się uda, ale ich filozofia jest koszmarna. Swoją drogą obok EA i Ubisoftu zapomniałeś o Activision.
A co się tyczy piłki nożnej to rzeczywiście najwyraźniej Konami dało ciała z tegoroczym PES-em. Natomiast wszystko wskazuje na to, że "odkupiło się" wersją na Wii z potencjalnie _naprawdę_ innowacyjnym, "strategicznym" sterowaniem. W razie, gdyby kogoś ciekawiło: http://wii.ign.com/dor/objects/827202/konami-soccer-game/videos/PESwii_101107.html Zresztą PES 2008 Wii to mój najbliższy zakup :)
24-04-2008, 10:58
Szykuje się kolejny skandal. Trudno mi uwierzyć, że po skandalu dotyczącym erotycznego moda w San Andreas Rocstar odważył się zrobić coś takiego. Nie zdziwię się, jeśli tego nie będzie w grze, a potem wyjdzie jakiś mod.
27-04-2008, 19:23
Mysle, ze Rockstar chcial tym samym pokazac co mysli o cenzorach i kategoriach wiekowych. Po tylu sukcesach (zasluzonych) wiedza juz jaka armia graczy za nimi stoi. I tak beda mieli rekordowa sprzedaz, niezaleznie czy gra dostanie AO.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
-- Laozi 27-04-2008, 19:32
Ale i tak będzie niezły skandal. Chyba zacznę śledzić newsy dotyczące tej gry :)
Jednak sceny seksu znajdą się w grze - oglądałem jakąś wideorecenzję, gdzie mignęła "zabawa w samochodzie". EDIT: Czy w GTA IV też będą dziewczyny do podrywania? ;) 27-04-2008, 19:33 Hitch napisał(a):I tak beda mieli rekordowa sprzedaz, niezaleznie czy gra dostanie AO.Gdyby dostało AO, Sony i Microsoft odmówiłyby wydania gry na ich konsole. Nie sprzedawałyby ich także największe sieci handlowe.
27-04-2008, 21:05 Snuffer napisał(a):Bedą ;) I co potem? Jest ujęcie na dom i krzyki zadowolonej panny, czy coś więcej? 27-04-2008, 21:25
Nie doszliśmy tak daleko :lol:
To jest Beta i praktycznie żeby zamiast budynków nie było kwadratów to trzeba iść na piechotę, do tego gra strasznie się tnie, więc ze złością odrzuciliśmy kontroler :P 27-04-2008, 21:47 |
|
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |