Swoją drogą śmiałbym się, jakby się okazało, że zrobili mini gierkę jak w Hot Cofee modzie.
28-04-2008, 13:00
|
Gry
|
|
To było powiedziane parę postów wyżej. Stąd moje pytanie o dziewczyny :)
Swoją drogą śmiałbym się, jakby się okazało, że zrobili mini gierkę jak w Hot Cofee modzie. 28-04-2008, 13:00
Umknęło mi :wink:
IV już od dawna ma kategorię M, a u nas 18. Można już legalnie obejrzeć video recenzje i gameplaye: http://www.gametrailers.com/game/2924.html http://media.ps3.ign.com/media/793/793799/vids_1.html http://www.g4tv.com/trailers/videos/21460/GTA_IV_Second_Island.html (więcej na dole strony) BOSKIE!!! 28-04-2008, 13:19
To Ty masz jakieś przykre marzenia, Snuffer... :P
Klub OFILMIE | Podcast filmowy Radio Ofilmie
28-04-2008, 16:24
Zawsze chciałem być ruskiem i pojechać do Ju Es Ej ;)
Ciekawe kiedy zaczną pojawiać się informacje na temat wersji PC. 28-04-2008, 16:29 Snuffer napisał(a):Ciekawe kiedy zaczną pojawiać się informacje na temat wersji PC.Można ją już zamawiać w jakimś sklepie internetowym, data premiery - listopad :D Oczywiście nie jest to oficjalne, ale... :wink: EDIT: Mała próbka fizyki w IV: http://i27.tinypic.com/mv43h0.gif 28-04-2008, 17:13
Nieoficjalne, ale wielce prawdopodobne. Na konsolach zarobią w wakacje, na PC w święta. :) Ciekaw jestem co będą pisać "konsolowi groupies" na GOLu, którzy ciągle tak powaznie negowali PCową wersję GTA IV (a wcześniej pojawienie się PCowego "Mass Effect"). ;)
Warto zauwazyć, że "Mass Effect" na PC po raz pierwszy też został zauważony własnie w sklepie inretowym. 29-04-2008, 10:11
Joystiq zebrał uwagi z 9 różnych recenzji i sporządził "nega-review" GTA4. Nie brzmi to dobrze:
http://www.joystiq.com/2008/04/29/nega-review-grand-theft-auto-iv/ (Choć zastrzegają, że recenzje są tak ogólnie pełne pochwał :) )
30-04-2008, 09:47
GTA IV ma drobne wady. A my, głupcy, myśleliśmy że to będzie ideał!
W przypadku oceny gry można podejść do pewnych rzeczy obiektywnie, a tu widzę zbiór często bardzo subiektywnych stwierdzeń z którymi osobiście kompletnie się nie zgadzam. Brak (niepotrzebnych) bzdur typu siłownia czy jetpack ma być wadą? :roll: 30-04-2008, 10:24
Brak siłowni -- nie. Brak broni i pojazdów (nawet jetpacka! :) ) -- owszem. Poza tym mam wrażenie, że dobre może być podsumowanie:
In general, everything is just "a little less brave and intimidating this time around." Się okaże.
30-04-2008, 11:33
Assassin's Creed - grafika jest piękna. Asasyn porusza się podczas biegania, wszelakich skoków, bujania, wspinanie, podciągania i innego-ania wspaniale. Miasta i plenery wyglądają cudnie.
Tylko dlaczego ta gra jest tak potwornie nudna? Jest nieźle dopóki poszczególne typy misji wykonuje się po raz pierwszy. Ale potem zaczyna się udręka, jest to tak nieciekawe i wtórne, a same ucieczki przed strażnikami dziecinnie proste, że naprawdę nie miałem ochoty dalej grać i poznać zakończenia całej historii, która jest całkiem interesująca. Szkoda, bo gra zapowiadała się cudnie. 01-05-2008, 12:19
A dokładnie. Wszystko w grze po prostu powtarzamy kilkanaście razy, co jest nudne, i nie warte wydania 100 zł.
01-05-2008, 12:30
Zgadzam się. Odstawiłem i tyle. Szkoda czasu na to. Pierwsze wrażenie jest wyjątkowe, ale dalej jest coraz gorzej. Fabuła mnie nawet zaciekawiła, ale przeczytałem sobie jej opis i wystarczyło.
Są plotki (wynikające niejako z gry - kto chce niech przeczyta opis na angielskiej Wiki), że w następnej części mielibyśmy się wcielić w japońskiego ninja. Dla mnie równie ciekawy pomysł co asasyn, ale jeżeli nie poprawią i nie urozmaicą gry to nic to nie da. I nie mówię tu o urozmaicaniu jak w wersji "Director's Cut" na PC gdzie dodali jakieś wspaniałe poboczne misje w stylu "rozwalanie straganów". W ogóle te poboczne "misje" są mocne - złap ileś tam flag, przebiegnij coś tam, ble, ble. O rany, co za anty-klimat. Porażka. Tylko fajnie, że Kristen Bell jest i nawet twarz użyczyła. 01-05-2008, 13:44
Czwóreczka pobiła w UK rekord sprzedaży w jednym dniu, który do tej pory należał do San Andreas i wynosił 501 tys. GTA IV sprzedało się pierwszego dnia w ilości 609 tys egzemplarzy (335 na X360, 274 na PS3).
Wyniki ze świata będą pewnie piorunujące. I dobrze, zasługują na to :) 01-05-2008, 14:18
Czy jest tu ktos jeszcze, komu grafika w GTA4 sie nie podoba? GTA:SA mialo swoj styl, bylo wypelnione detalami. GTA4 wydaje sie jakies takie puste i sterylne, glowny bohater wyglada jakby byl nawoskowany i ma za duza glowe...
01-05-2008, 14:42
Wg mnie to właśnie IV jest wypełnione detalami. Nie rozumiem jak grafika w SA mogła mi się podobać, za pierwszym razem byłem zachwycony, teraz włączyłem i porównałem z innymi grami z tego okresu i wypada fatalnie.
01-05-2008, 15:16
W przyszłym roku, zdaje się jakoś na wiosnę na konsole. Nie wiadomo kiedy na PC - różnica w premierze może być tydzień, ale może być też pół roku. :/
01-05-2008, 15:39 |
|
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 2 gości |