Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.
21-02-2024, 22:29
|
Gry
|
|
Kojarzę tytuł, tylko tytuł i wiem, że było w chuj reshootów przy tej adaptacji, meh.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie Oozy nine millameedah. 21-02-2024, 22:29
Tyler pisze na fejsie, ze oni oryginalnie zeszli z planu trzy lata temu. Wizualnie wyglada ok, ale juz teraz widac, ze fabularnie to tam za duzo nie bedzie. Skojarzenia z Guardiansami (pierwszymi) wrecz obowiazkowe.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.
22-02-2024, 00:10 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-02-2024, 00:10 przez Bucho.)
Występ Kevina Harta dyskwalifikuje ten film na mojej liście do obejrzenia. Widziałem niedawno taki netflixowy kupsztal z nim o tytule "Lift", detoks przechodzę do dzisiaj.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.
22-02-2024, 09:50
Tez nie przepadam za Hartem, zwlaszcza, ze tradycyjnie to on odstaje od tej grupy, z tym swoim stylem garnia na jedno kopyto.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.
22-02-2024, 11:17
Gier nie znam. Po opisie fabuły wydawało mi się, że to będzie w moim guście. Ale po zwiastunie stwierdzam, ze jednak do mnie nie trafia. Bardzo lubię przepełnione humorem opowieści w fantastycznych klimatach o niedobranej ekipie typu właśnie "Strażnicy galaktyki" czy (jeszcze lepsze moim zdaniem) ostatnie "Dungeons & Dragons". Ale tutaj już widzę, że postacie są zbyt dziwne (dziołcha nosząca królicze uszy?), a humor tu zaprezentowany mnie nie śmieszy.
22-02-2024, 12:17
Właśnie. Mnie bardziej od Harta denerwuje ta jakaś Ariana Greenblatt (dziołcha z uszami). Miała być Tiny Tina, a wyszła im Ava. Wyjaśniam, ta druga to najbardziej znienawidzona postać z trójki. Ta pierwsza jest tak popularna, że doczekała się własnego spin-offa.
22-02-2024, 13:13 Jaki cudowny pomysł na grę. Przenosisz się w czasie do średniowiecza i napierdalasz zdziwionych rycerzy ze współczesnej broni. Karabiny, helikoptery, granaty, Toyota pickup :) 07-03-2024, 09:52
Haha, wygląda jak jakiś randomowy pomysł na film Zacka Snydera, ale generalnie wygląda spoko choć pewnie nie ucieknie od głupot typu "skąd wziąć paliwo i amunicję w średniowieczu".
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.
07-03-2024, 10:18
Nie no, myślę że to można tutaj absolutnie olać. To jest poziom absurdu mechanicznej ręki w Army of darkness i myślę że tak warto do tego podchodzić.
07-03-2024, 10:33
GoG właśnie zapracowali na miejsca w Valhalli, przywracając do życia jedną z najlepszych gier rpg wszechczasów:
Whoever doesn't buy it, sucks cock by choice. 20-03-2024, 17:33
Połatali to trochę? Wspominam to jak Vampire:Bloodlines: intrygująca i nowatorska, ale koszmarnie niedopracowana na premierę. Mi gdzieś w połowie wyskoczył jakiś bug blokujący postęp a potem wykrzaczyły się sejwy.
20-03-2024, 21:39
Co do sejwów, wprowadzili tą swoją chmurę w Galaxy. Co do reszty, wątpię.
Z drugiej strony przeszedłem AP dwa razy i nie napotkałem bugów aż tak wielkiego formatu. Widać miałem farta. 20-03-2024, 21:54 (20-03-2024, 21:39)zdzichon napisał(a): Połatali to trochę? Wspominam to jak Vampire:Bloodlines: intrygująca i nowatorska, ale koszmarnie niedopracowana na premierę. Mi gdzieś w połowie wyskoczył jakiś bug blokujący postęp a potem wykrzaczyły się sejwy. Ee, grałem w całą z rok temu, przy prawie najnowszym updejcie. Prawie bo z najnowszym nie działa polonizacja a ja nie znać angielski. Więc ominęło mnie tylko kilka misji.
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 20-03-2024, 22:16
Po raz kolejny rozpoczynam Wiedźmina 3 plus dodatki. Cholera, nigdy nie grałem chyba w bardziej uzależniającą grę. Postacie, świat, fabuła i klimat tej gry są dla mnie absolutnie niepowtarzalne. I pomimo ponad 3 dyszek na karku, za każdym razem ostatnie sceny z dodatku Krew i Wino, przywołują jakieś poczucie pustki i utraty. I tak jak nie znoszę niektórych questów i momentami męczy mnie system walki, to wszystko jakoś wspólgra tak dobrze, że prędzej czy później muszę znowu wrócić na szlak w poszukiwaniu Ciri. Moim zdaniem jedna z gier wszechczasów obok Fallouta 2, Baldur's Gate 2, Tekkena 3 i Gran Turismo.
Captain Obvious
26-03-2024, 16:39
Jeśli lubicie pokera i roglajki (i lajty), to polecam Balatro. Szybka i prosta gierka, przez mnogość Jokerów (kart z bonusami) cholernie wciągająca. Odpowiednia taktyka i odrobina szczęścia (losowość wszakże gryzie leciutko, bo rozgrywkę świetnie zbalansowano) gwarantują czasem chore podejścia i kompletne rozpieprzenie wyniku. Ostrzegam: wciąga jak bagno.
10-04-2024, 15:29
Manor Lords, czyli słowiański city builder, który od kilku lat tworzy 1 Polak :)
Zapowiada się świetnie, właśnie za takie rzeczy kocham niezależny gamedev. Wielkie korpo kazałoby już wrzucić do takiej gry murzynów, postacie LGBT i "unowocześnienia". Tymczasem mamy takie urocze spojrzenie na budowę wiosek pośrodku niczego, naparzanki z plemionami i... tryb zwiedzania TPP swojej wioski. I to - powtarzam - od jednej osoby! CZAD
15-04-2024, 15:28 (26-03-2024, 16:39)Reno napisał(a): Po raz kolejny rozpoczynam Wiedźmina 3 plus dodatki. . To tak jak ja. Tyle, że pierwszy raz ;) Przeszedlem Bialy Sad i robie przerwę na GTA 4. Skończę GTA to wracam do Wiedzmina.
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 15-04-2024, 15:58
Za późno.
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 15-04-2024, 21:23
Kingdom come, jaka to jest piękna gra. Nie tylko graficznie (choć też), ale praktycznie pod każdym jednym względem.
To jest dosłownie machina czasu, która przenosi cię do średniowiecznych Czech w czasach ich największego rozkwitu. Poznajesz to wszystko oczami młodego chłopaka, ucznia kowala. Przez długi czas jednak wszyscy traktują cię raczej z góry i przeważnie obcesowo jak zwykłego wieśniaka którym w końcu jesteś. To cię ktoś opieprzy, tu dostaniesz szmatą, trafisz do pierdla za łażenie po nocy bez pochodni. Cudo. Mechaniki są wymagające ale mega satysfakcjonujące. Walka z parowaniem, unikami, seriami ciosów jest żmudna i wręcz fizycznie męcząca ale jak ją opanujesz daje mnóstwo radochy. To mogłaby być osobna gra. Łucznictwo to samo, nie ma celownika więc musisz wyczuć łuk i dobrać strzały a potem wprowadzać korekty. Fabularnie jest równie dobrze. Historia rusza z kopyta i już nie odpuszcza. No chyba że akurat stwierdzisz, że masz ochotę zapolować na zające w lesie, jebanym lesie :) To jest najpiękniejszy las jaki kiedykolwiek zrobiono w wirtualnym świecie. Już dobrych parę godzin mam złażonych. Jak kogoś lubi łazić na grzyby to będzie w siódmym niebie. Dźwięki wiatru, ptaków, szemranie strumienia, kołyszące się gałęzie i światło przebijające się przez poszycie i kładące się na ziemi tysiącami cieni. Rewelacja. Misje to też mistrzostwo świata od pierwszej, w której z kumplami idziecie obrzucić łajnem świeżo pobielony dom wioskowego Niemca, bo po pijaku obgadywał króla, czy ta w której musisz zdecydować kto z twoich danych sąsiadów dostanie robotę przy noszeniu wody, a kto gówna z latryn. Pięknie oddaną średniowieczna wrażliwość i stosunki społeczne. No cudeńko. Jak tak dalej pójdzie to w moim osobistym rankingu wyprzedzi Wiedźmaka. 30-04-2024, 22:18 |
|
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 3 gości |