04-09-2025, 08:23
|
Gry
|
|
Wygląda dokładnie jak skrzyżowanie Hitmana z Uncharted, tylko te spadki klatek (zwłaszcza w samolocie, auć).... Może poprawią to do marca, bo jednak ten pokaz mnie jednak przekonał do młodego Bonda.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.
Dziwny wybór castingowy na Bonda (Tom Blythe byłby lepszy jak dla mnie), ale gra zapowiada się przednio. Wreszcie po dekadzie smutów mamy Bonda, który jest fun jak filmy z Moorem czy Brosnanem. Czekam!
04-09-2025, 10:22
Zwracam też uwagę na uroczo luźną interpretację Słowacji w tym gameplayu, prezentuje się co najmniej jak szwajcarskie Valais. :)
04-09-2025, 12:12 Cytat:W jakie gry mozna zagrac po "Wiedzminie 3"? Mnie się od czasu W3 nie chciało już grać w żadne :P 09-09-2025, 09:34
Silksong przez lata był fenomenem socjologicznym. Po premierze już oficjalnie jest gigantem. Jako fajboj Hollow Knighta staram się być twardy i dawkować sobie kontynuację i jako tako mi to wychodzi, niemniej jestem pod wrażeniem (bynajmniej nie przytłoczony) rozmachem i WIELKOŚCIĄ świata. Pograłem już ponad 10 godzin, a wciąż nie odkryłem nawet 1/4 mapy. Ogólnie czuję tę samą dziecięca ekscytację, co kilka lat wstecz w trakcie eksploracji Hallownest, a równocześnie nie zauważam zmęczenia materiału/odcinania kuponów. Zmian w rozgrywce nie ma gigantycznych, ale są i tak na tyle istotne, by proponować coś innego od poprzednika. No i jest trudno. Naprawdę trudno. Z jedynką nie miałem większych problemów (owocowała krwawica soulsowa i "wymaksowanie" Celeste) — tam wyzwanie stanowiły głównie opcjonalne miejscówki/panteony. W Silksong czwarta z kolei miejscówka dała mi (i, z tego co czytam, wielu graczom) mocno w dupsko, a potem jest jeszcze trudniej. Jestem zachwycony.
09-09-2025, 12:26 (09-09-2025, 09:34)Gieferg napisał(a):Cytat:W jakie gry mozna zagrac po "Wiedzminie 3"? Próbowalem" * "Alice Madness Returns", nie dalem rady. * "Alpha Protocol", tez nie dalem rady (nie byla zła ale historia zupelnie mi nie podeszla) Zrobilem: * Silent Hill 3 * PoP Forgotten Sands * Arkham Asylum *Arkham City (teraz) Dopiero 2 ostatnie dają mi frajdę.
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 09-09-2025, 13:09
Shamar ciężko coś polecić bo wszystko rozbija się o indywidualne upodobania. Ja po Wieśku grałem w Horizon, obie części i bardzo mi się podobały mimo, że do TW3 nie mają startu, bo to taka Kalifornijska Apokalipsa, a druga część ma już silne DEI wibracje, które czuć dość mocno. Grałem też w remake System Shock i też mi się podobało, bo przypomniało mi o tym, że kiedyś gracza traktowało się trochę poważniej. Teraz gram w CP2077 i po tych wszystkich poprawkach też mi się podoba. A do ostatnich gier, które miło wspominam dorzuciłbym Metro Exodus, bo miało fajny klimat, ale z RPG to nie ma za wiele wspólnego. Możesz też zajrzeć do serii Deus EX, bo to prorocze gry były, albo do Dishonored.
09-09-2025, 20:21
W "Deusa" jedynkę kiedyś grałem ale nie skończyłem ;) Teraz robię ten "Arkham City" jeszcze trochę mi zejdzie ;)
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 09-09-2025, 23:08
Jak nie ograniczasz się do gier AAA, na czas poszukiwań kolejnego dużego tytułu polecam Mutant Year Zero: Road to Eden. Skradanka i turowa walka w postapokaliptycznym i dość specyficznym świecie. Fabuła dość pretekstowa, ale klimat jest i walki dają dużo satysfakcji, a sama gra nawet na standardowym poziomie trudności potrafi być wymagająca. Aż się prosi o jakiś sequel z większą ilością broni, przeciwników, z jakimś craftingiem i większą ilością mutacji do wyboru. Zdecydowanie polecam.
Captain Obvious
10-09-2025, 00:08
Zremasterowany Deus Ex pojawi się na początku 2026. Szkoda, że nie jest to pełen remake, bo gameplay trochę się zestarzał i przydałoby się go podbić do poziomu przynajmniej z Mankind Divided.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.
25-09-2025, 07:57
I pyk, 200 PLN.
Ciekawe jak sie sprzedal "The thing". Bo wygladal chujowo.
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 25-09-2025, 09:40
Szkoda, że nie robi tego Nightdive Studios, przynajmniej byłby pewniak pod kątem jakości. Remastery Dooma, Quake'a i Hexena są wybitne, do tego nie trzeba za nie płacić w przypadku posiadania oryginałów.
25-09-2025, 12:32
Nie byłby pewniak. Ich Blade Runner na przykład to kompletna porażka.
A najlepsze remastery od NS to Shadow Man i Killing Time. 25-09-2025, 12:52
https://www.gry-online.pl/newsroom/cd-projekt-red-pokazal-nowa-siedzibe-wybudowano-ja-z-mysla-o-twor/z52ef3e
Ciekawe czy ekipa budowalna też była zdywersyfikowana i inkluzywna, a co najmniej połowę stanowiły kobiety. hue hue hue
Polski już nie ma.
25-09-2025, 15:26
"W całej siedzibie odczuwalny będzie również unikalny klimat Wiedźmina – każde piętro ma reprezentować inną postać z dzieł Andrzeja Sapkowskiego." To ciekawe, ile jest tych pięter.
I drugie ważne pytanie - czy do pracy nad każdą nową grą będą teraz budować nowe biuro? Bo przecież chyba źle się będzie pracowało nad jakąś nie-wiedźmińską grą (jeśli kiedyś jeszcze będą chcieli taką zrobić) w budynku, którego piętra reprezentują postacie z "Wiedźmina"? Czy zatem jesteśmy świadkami narodzin nowej tradycji? 25-09-2025, 15:39 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-09-2025, 15:41 przez al_jarid.)
Blackwood czyli połączenie Johna Wicka, Watch Dogs i Collaterall z Cruisem :) Oczywiście robione przez małe studio, bez milionowych budżetów więc trzeba wybaczyć np. dość słabą grafę (twarze). Natomiast klimat, muza i logo z tytułem na końcu? Wow, zostałem kupiony.
08-10-2025, 08:33
Temu Wayne Pattinsona połączony z Temu Wickiem i z Temu muzyką Chromatics. :) Ale jeżeli gameplay będzie fajny, to gierka się obroni.
08-10-2025, 09:01 (08-10-2025, 08:33)Snappik napisał(a): Blackwood czyli połączenie Johna Wicka, Watch Dogs i Collaterall z Cruisem :) Oczywiście robione przez małe studio, bez milionowych budżetów... Czyli Eliasz Wood jest tani.
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 08-10-2025, 09:25 |
|
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |

Spoiler