Gry
Przyznam się bez bicia, że podobnie jak Simek, grałem na wersji z "giełdy elektronicznej", tam były płytki z wydrukowaną już okładką :) Na starość trochę już sumienie gryzie, więc Undying mam zakupione na GOG-u, a Doomy, Hexeny i serię Quake oraz Heretic na Steamie. Grałem nawet niedawno w takie trochę odświeżone nieoficjalne wersje, Dooma z Path Tracingiem, a Heretica i Hexena z OpenGL

Odpowiedz
Nie ma wstydu. Ja czasem kupuje stare na plytach. Lecz czesto zdarza sie, ze trzeba sie pierdolic z odpaleniem. Kilka godzin meczylem sie z "Doomem 3". A jak sie udalo to okazalo sie, ze TYLKO polski dubbing. Sprzedalem w pizdu.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
(27-09-2009, 21:44)Anonymous napisał(a): A ja z coraz większą przyjemnością gram w "Wolfensteina", który tak mniej więcej do połowy jest grą absolutnie słabą, w porywach przeciętną. Ale z czasem...

Gra jest bardzo oldschoolowa, ale to jest fajne. Strzelanie do szwabów jest budujące i daje dziką satysfakcję. Dlaczego? Bo uśmiercam ich brutalnie i bez litości. Niemców podpalam, odstrzeliwuję im głowy, przestrzeliwuję gardła, odrywam im ręce i nogi, pozwalam im konać w męczarniach i krzyczeć z bólu. Do tego zabijam wszystkich naukowców i lekarzy pracujących nad Projektem i nie mam wyrzutów sumienia. :).
Po prostu masakra, a krew tryska pod niebiosa.

Wszystko to dlatego, że po prostu z czasem udaje się upgrade'ować broń, więc jest czym postrzelać i czym nasiekać faszystowskiego mięsa. Ok, grafika jest sprzed wielu lat (silnik "Doom 3", tylko mocno podrasowany), ale to nie przeszkadza. Poziomy są pomysłowe, dobrze przemyślane grywalne. Ot, właśnie przed chwilą musiałem wedrzeć się do silnie strzeżonej rezydencji niemieckiego generała i wykraść pewien dokument. Wchodzę do jednego pokoju, a tam facet w bieliźnie i dwie dziwki. Oczywiście zabiłem go, niestety dziwek nie mogłem, co mnie ciekawi, bo do tej pory wszystkie cywilne osoby można było zabijać bez problemu. Potem odwrót i wyrąbywanie sobie przejścia dokładnie tak jak to robił Eastwood w "Where Eahles Dare". Miód. Taki słodki powrót do przeszłości.

Fajna gra.

Gram właśnie w to i mogę sie podpisac. W polowie bo jestem prawie dokladnie w polowie.

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
To ten Wolf z Black Sun i Woalem?

Odpowiedz
Tak.
Dodam jeszcze, że podoba mi sie realistyczna mechanika usmiercania tj. 3 kulki (a nawet 1) potrafi zabic. Nie trzeba walic serii.
Minusem jest to, że wrog tez jest celny. I jak jeden typ cie zobaczy to od razu 10 innych wie gdzie jestes, co jest nonsensowne.

Zgodnie z powyzszą recenzją: jestem po tej slabszej polowie.

Odpowiedz
Skonczylem. Fajna giera. Choc wszedzie piszą, że gorszy niż "Return". Też mi się tak wydaje aczkolwiek niewiele juz z niego pamiętam.

7/10

Odpowiedz
Ja nie skończyłem, ta część jakoś tak nie bardzo mi się podobała. The Old Blood i potem The New Order były dla mnie fajnym powrotem do uniwersum Wolfa, ale nie dałem już rady grać w te plansze z oryginału, które były tu jako znajdźki, do tej rzeki nie ma już dla mnie powrotu. Amerykańską część (The New Colossus) sobie darowałem i ten durnowaty twór Youngblood również.

Odpowiedz
Te 2 mają po kilkadziesiąt giga. Nie chce mi się takich gier sprawdzać ;)

Odpowiedz
He, he, Shamar, witaj w XXI wieku, teraz nawet głupie dema to 20 GB w górę. Aż przecierałem ostatnio oczy ze zdumienia, bo zainstalowałem sobie demko gierki "REPLACED" i nie wierzyłem, że ma tylko 690 MB.

Dzisiaj pograłem trochę w "Dark Messiah of Might and Magic", ale w wersji RTX Remix, no i właściwie te 20 GB to chyba tylko odświeżone tekstury zajmują.

Odpowiedz
Szieeet:

Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Wygląda na to, że Teyon robi właściwe "Mascarade Bloodlines 2"

Odpowiedz
Za mna juz 70 godzin rozgrywki w Stalkera 2. Ale to jest zajebista gra. Klimat zony i cal ta otoczka niesamowita spraw. Uwielbiam serie Stalker ale ta czesc to jest marzenie kazdego fana. Fabula jak to fabula nic odkrywczego a nawet bym powiedział belkot ale nie o to w tej grze chodzi. FPS z calkowicie otwartym swiatem bez ekranow wczytywania. Ogromny swiat jak na cos co musisz przemierzac na pieszo.
A strzelanie to gameplayowo jedna z najlepszych rzeczy jakie zobaczył growy swiat.
Jedyny minus- ukraiński język ktory przez wojne w 2022 roku zostal wcisniety zamiast rosyjskiego.
Reszta cacy. Dawno tez nie gralem w tak dlugiego fpsa, 60 godzin za mna i konca nie widac. Dopiero teraz zabralem sie na powaznie za zadania poboczne.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
***** ukraińskie gry :)

Odpowiedz
Jeszcze tylko dwa dni do mojej kandydatki na grę roku:

POLSKA GUROM

Odpowiedz
Widziałem dziś reckę NRGeeka i tak jak napisałem tam w komentarzu, cytuję:

Cytat:Wizualna estetyka świetna i chętnie bym w to zagrał, gdyby była to gra detektywistyczna w stylu "L.A. Noire" nastawiona bardziej na rozwiązywanie zagadek i filmowy klimat niż zwykła strzelanka. Cóż, szkoda.
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Jak zapewne już wiecie "Mouse PI" zbiera same dobre recenzje. Głównie 9 i 8. Trochę 7. Kilku maruderów typu IGN dało jedynie 6/10. Z tego co pooglądałem: to głównie jest strzelanka ale ma tyle smaczków, że ryj się uśmiecha. ZAGRAM. Chyba, że ma kosmiczne wymagania to nie zagram.

https://www.gry-online.pl/recenzje/recenzja-mouse-pi-for-hire-bardzo-dobra-gra-na-jedno-przejscie/zf490b

Odpowiedz
Jakiś czas temu polskie studio Byzel zapowiedziało grę "Hoarder" od współtwórcy "Darkwood". Zaczyna się jak typowy symulator sprzątania, ale potem robi się dziwniej.

Odpowiedz
Nowy Bondzik zapowiada się naprawdę dobrze. Nie wierzyłem za bardzo w ten projekt, ale połączenie Uncharted z Hitmanem i swobodą w stylu rozgrywki (nie wszędzie ale jednak), a do tego mocne wsparcie po premierze z czego znane jest studio... Czuję jedną z lepszych pozycji w roku. Będę zdziwiony, gdy oceny będą poniżej ósemek.

Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Chyba Uncharted 2022. Widywałem starsze plemniki od tego piździelca.

Odpowiedz
Dlaczego Money Penny jest CZARNA?

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości