07-03-2026, 14:37
|
Gry
|
|
Przyznam się bez bicia, że podobnie jak Simek, grałem na wersji z "giełdy elektronicznej", tam były płytki z wydrukowaną już okładką :) Na starość trochę już sumienie gryzie, więc Undying mam zakupione na GOG-u, a Doomy, Hexeny i serię Quake oraz Heretic na Steamie. Grałem nawet niedawno w takie trochę odświeżone nieoficjalne wersje, Dooma z Path Tracingiem, a Heretica i Hexena z OpenGL
Nie ma wstydu. Ja czasem kupuje stare na plytach. Lecz czesto zdarza sie, ze trzeba sie pierdolic z odpaleniem. Kilka godzin meczylem sie z "Doomem 3". A jak sie udalo to okazalo sie, ze TYLKO polski dubbing. Sprzedalem w pizdu.
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 07-03-2026, 15:26 (27-09-2009, 21:44)Anonymous napisał(a): A ja z coraz większą przyjemnością gram w "Wolfensteina", który tak mniej więcej do połowy jest grą absolutnie słabą, w porywach przeciętną. Ale z czasem... Gram właśnie w to i mogę sie podpisac. W polowie bo jestem prawie dokladnie w polowie.
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 07-03-2026, 21:24
Tak.
Dodam jeszcze, że podoba mi sie realistyczna mechanika usmiercania tj. 3 kulki (a nawet 1) potrafi zabic. Nie trzeba walic serii. Minusem jest to, że wrog tez jest celny. I jak jeden typ cie zobaczy to od razu 10 innych wie gdzie jestes, co jest nonsensowne. Zgodnie z powyzszą recenzją: jestem po tej slabszej polowie.
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 07-03-2026, 22:29
Skonczylem. Fajna giera. Choc wszedzie piszą, że gorszy niż "Return". Też mi się tak wydaje aczkolwiek niewiele juz z niego pamiętam.
7/10
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 11-03-2026, 22:32
Ja nie skończyłem, ta część jakoś tak nie bardzo mi się podobała. The Old Blood i potem The New Order były dla mnie fajnym powrotem do uniwersum Wolfa, ale nie dałem już rady grać w te plansze z oryginału, które były tu jako znajdźki, do tej rzeki nie ma już dla mnie powrotu. Amerykańską część (The New Colossus) sobie darowałem i ten durnowaty twór Youngblood również.
12-03-2026, 00:08
Te 2 mają po kilkadziesiąt giga. Nie chce mi się takich gier sprawdzać ;)
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 12-03-2026, 00:30
He, he, Shamar, witaj w XXI wieku, teraz nawet głupie dema to 20 GB w górę. Aż przecierałem ostatnio oczy ze zdumienia, bo zainstalowałem sobie demko gierki "REPLACED" i nie wierzyłem, że ma tylko 690 MB.
Dzisiaj pograłem trochę w "Dark Messiah of Might and Magic", ale w wersji RTX Remix, no i właściwie te 20 GB to chyba tylko odświeżone tekstury zajmują. 12-03-2026, 00:48 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-03-2026, 00:50 przez Rudy102.)
Szieeet:
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.
12-03-2026, 01:12
Za mna juz 70 godzin rozgrywki w Stalkera 2. Ale to jest zajebista gra. Klimat zony i cal ta otoczka niesamowita spraw. Uwielbiam serie Stalker ale ta czesc to jest marzenie kazdego fana. Fabula jak to fabula nic odkrywczego a nawet bym powiedział belkot ale nie o to w tej grze chodzi. FPS z calkowicie otwartym swiatem bez ekranow wczytywania. Ogromny swiat jak na cos co musisz przemierzac na pieszo.
A strzelanie to gameplayowo jedna z najlepszych rzeczy jakie zobaczył growy swiat. Jedyny minus- ukraiński język ktory przez wojne w 2022 roku zostal wcisniety zamiast rosyjskiego. Reszta cacy. Dawno tez nie gralem w tak dlugiego fpsa, 60 godzin za mna i konca nie widac. Dopiero teraz zabralem sie na powaznie za zadania poboczne.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron 06-04-2026, 18:41
***** ukraińskie gry :)
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 06-04-2026, 19:07
Widziałem dziś reckę NRGeeka i tak jak napisałem tam w komentarzu, cytuję:
Cytat:Wizualna estetyka świetna i chętnie bym w to zagrał, gdyby była to gra detektywistyczna w stylu "L.A. Noire" nastawiona bardziej na rozwiązywanie zagadek i filmowy klimat niż zwykła strzelanka. Cóż, szkoda.
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...
14-04-2026, 22:26
Jak zapewne już wiecie "Mouse PI" zbiera same dobre recenzje. Głównie 9 i 8. Trochę 7. Kilku maruderów typu IGN dało jedynie 6/10. Z tego co pooglądałem: to głównie jest strzelanka ale ma tyle smaczków, że ryj się uśmiecha. ZAGRAM. Chyba, że ma kosmiczne wymagania to nie zagram.
https://www.gry-online.pl/recenzje/recenzja-mouse-pi-for-hire-bardzo-dobra-gra-na-jedno-przejscie/zf490b
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 17-04-2026, 13:57 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-04-2026, 14:02 przez shamar.)
Jakiś czas temu polskie studio Byzel zapowiedziało grę "Hoarder" od współtwórcy "Darkwood". Zaczyna się jak typowy symulator sprzątania, ale potem robi się dziwniej.
17-04-2026, 22:01
Nowy Bondzik zapowiada się naprawdę dobrze. Nie wierzyłem za bardzo w ten projekt, ale połączenie Uncharted z Hitmanem i swobodą w stylu rozgrywki (nie wszędzie ale jednak), a do tego mocne wsparcie po premierze z czego znane jest studio... Czuję jedną z lepszych pozycji w roku. Będę zdziwiony, gdy oceny będą poniżej ósemek.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.
22-04-2026, 20:42 |
|
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 3 gości |