Gry - pytania, dyskusje, popierdółki
Pamiętam, że w jednym momencie trzeba było użyć wyrzutni liny (tej co się leci tak poziomo, jak w "Batmanie" Burtona). Może to to.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Don Vito napisał(a):Dodam, że mam wersję oryginalną, ściągniętą ze Strema, więc jest to przypadłość spowodowana piracką kopią.

Chyba zjadłeś słówko ;)

A w Batmana nie mogę się już doczekać jak zagram, tylko, że na razie kasy nie ma... ile to kosztuje w sklepie? Stówę?

Odpowiedz
Skoro piszesz na tym forum, to chyba można założyć, że masz coś takiego, jak internet.
I do not believe in the creed professed by the Jewish Church, by the Roman Church, by the Greek Church, by the Turkish Church, by the Protestant Church, nor by any church that I know of. My own mind is my own church

Odpowiedz
Skoro deklaruje chęć zakupu, to chyba można założyć, że nie chce piracić.
Why are you firing wallnuts at me?

Odpowiedz
a co, sklepy internetowe wymarly juz? merlin, ultima, anybody?
Im częściej na mnie kamieniem rzucicie,
sami złożycie stos - - stanę na szczycie.

Grastroskopia - Bortal dobrze wpływa na trawienie gier

Odpowiedz
Na aukcjach można już trafić na egzemplarze za nieco ponad trzy dychy. Ogólnie średnio po 65 zł.
I do not believe in the creed professed by the Jewish Church, by the Roman Church, by the Greek Church, by the Turkish Church, by the Protestant Church, nor by any church that I know of. My own mind is my own church

Odpowiedz
Ja pierdolę.
Ludzie, spokojnie. Ja tylko zapytałem. Przez allegro też czasem kupuję, ale raczej nie oprogramowanie, jakoś nie wiem... magia pójścia do sklepu i przyniesienia pudełka z grą jest zbyt duża ^^ Choć jak chcę zagrać w coś starszego czego już nie ma w sklepach to allegro jak najbardziej się przydaje. A Batman kosztuje 89 zł, dziękuję bardzo, sam sobie dziś sprawdziłem :P

Odpowiedz
15 dni w Liberty City (GTA IV) - http://www.eurogamer.net/videos/digitalfoundry-gta-iv-time-lapse-15-days-in-liberty-city?size=hd
Demokracja: Bóg, który zawiódł

Odpowiedz
Na IGN pojawiła się lista 25 najlepszych gier na X360. I ogólnie nie jest zła, poza tym że:

4 miejsce - Oblivion. No ok, gra dobra, w swoim czasie genialna, ale dziś patrzy się na nią raczej z politowaniem

2 miejsce - Modern Warfare. Znowu - w swoim gatunku bardzo fajna, ale żeby aż tak wysoko ją stawiać...?

1 miejsce - Mass Effect. No cóż, stylistycznie świetna, ale przegadana i z niedopracowanymi misjami pobocznymi.

To już nad te wszystkie przedłożyłbym choćby Gearsów, Halo, Bad Company, Dead Space czy Fallout 3. Ale te gry zajmują znacznie niższe miejsca. Ogólnie lista, moim zdaniem, dziwaczna.

Odpowiedz
To ogólnie nie jest zła czy ogólnie dziwaczna? :P Mass Effect ubóstwiam choć misje poboczne faktycznie były tragiczne (ale ja byłem twardy i zrobiłem wszystkie :D), mam nadzieję, że Mass Effect 2 naprawi niedociągnięcia i będzie grą doskonałą ^^

Odpowiedz
a czymze sa Gearsy Halo, Bad Company, jak nie fajnymi grami w swoim gatunku, ale tak właściwie niczym odkrywczym? CoD 4 i ME zasluguja na top bardziej niż one czy Fallout3. Pozostaje pytanie, gdzie Bioshock i GTA4.

Odpowiedz
wujo dobrze gada!

military napisał(a):Na IGN pojawiła się lista 25 najlepszych gier na X360. I ogólnie nie jest zła, poza tym że:

4 miejsce - Oblivion. No ok, gra dobra, w swoim czasie genialna, ale dziś patrzy się na nią raczej z politowaniem
Śmiechu warte. Nie mam X360, ale to wcale nie świadczy dobrze o tej konsoli. ;) Oblivion bez modów nie istnieje.

Cytat:1 miejsce - Mass Effect. No cóż, stylistycznie świetna, ale przegadana i z niedopracowanymi misjami pobocznymi.
Przegadana? Toć to RPG, musi być gadanie. :)

Odpowiedz
Crov napisał(a):Toć to RPG, musi być gadanie. :)

Jak na 20 godzin gry przez 12 słuchasz dialogów, to coś jest nie tak...

Odpowiedz
Nie, kiedy w nich uczestniczysz. ;)

Odpowiedz
Czyli wybierasz kolejne opcje i słuchasz, co mówi bohater? To nie dla mnie.:) Pewnie dlatego postawiłbym na 1 miejscu jakąś strzelankę.:)

Odpowiedz
Robienie tego typu list zawsze było dla mnie pozbawione sensu. Powinni zebrać te tytuły i ułożyć je w kolejności alfabetycznej. Zgadzam się z Militarym co do Obliviona - kompletna pomyłka. Wsadzić w to miejsce F3 i reszcie gier Bethesdy podziękować.

Za mało bijatyk jest na tej liście. Boli mnie brak SC IV, bo jakkolwiek kiczowato wyglądająca jest to gra, to system walki jest nie do pobicia, zarówno pod względem techniki, jak i animacji ruchów. I do tego cholernie wciąga. Absolutnie najwyższa półka, jeśli o weapon-based bijatykę chodzi.

Odpowiedz
Mass Effect na 1 miejscu? Masakra. Przecież to gra akcji ze szczątkowymi elementami RPG oraz kiepskimi misjami pobocznymi.

Planescape Torment
Fallout 1 & 2
Baldur's Gate

Do nich ME ma tak daleko jak Przemo Cypryański do Oscara. No ale lista na X360 musi mieć swoje numery :)
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Snappik, a które z nich wyszły na Xboxie 360? :P

Odpowiedz
Żadna, przecież podkreśliłem, że to Xboxowa lista. Wiadomo, że konsolowe RPG mało ma z RPG, a przynajmniej mniej niż pierwsza lepsza produkcja na PC. Mass Effect jest przykładem na grę akcji z elementami RPG. Ale RPG to nie jest na pewno.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Ale to nie jest lista najlepszych RPG na Xboxa :) więc Twoje narzekania maja sie jak piernik do wiatraka :)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości