Harry Potter and the Deathly Hallows
Jakby we wszystkich Potterach losowo wymieszano muzykę z różnych części to ja nawet bym się nie zorientował.

Odpowiedz
Trzy nowe klipy:

Odpowiedz
Nie rozumiem wypuszczania tony klipów przed premierą filmu, tylko psuje to oglądania.
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Dla mnie mogą wypuścić ich nawet 40 i tak żadnego nie obejrzę.

Dobra wiadomość: z filmu wyleciał epilog z postarzonymi aktorami. I bardzo dobrze, to byłaby porażka.

Odpowiedz
Widmo
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Co?! Nie będzie tego momentu w filmie? To po jasną cholerą dzielą ten film na dwie części, aby potem wycinać tak ważną dla serii i całej tej historii scenę?
Bardzo w książce ją lubiłem. I w sumie ten moment to J.K. Rowling napisała na długo przed tym zanim całkowicie napisała "Deathly Hallows".
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
I dzięki Bogu że go nie będzie, bo jak dla mnie to był zdecydowanie najbardziej żenujący fragment całego cyklu. Albus Severus, psia mać...
Why are you firing wallnuts at me?

Odpowiedz
Żenada to było gadanie w niebie/głowie czy innych zaświatach...

Odpowiedz
Sprawdziłem z ciekawości repertuar w najbliższym Heliosie - tylko wersja 3D. Grejt :|

Odpowiedz
Napisy mnie nie ratują. Gdyby chociaż kręcili w 3D to bym poszedł do IMAXa i po problemie, nie chcę sobie nawet wyobrażać jak wyszła im konwersja tych wszystkich ciemnych scen i pojedynków na czary.

Odpowiedz
Jakoś to przeboleję, czasu na to mieli kupę, więc może da się oglądać. Inna sprawa, że to idiotyzm puszczać teraz part II jedynie w 3D, podczas gdy pierwsza część była "normalna" :P

Odpowiedz
Mierzwiak, skąd Ty wziąłeś to wcześniejsze info o wyciętym epilogu? Zerknąłem właśnie na recenzje filmu i wynika z nich jasno, że to zakończenie zostało w filmie.

Odpowiedz
Rany nie pamiętam gdzie to było, to był chyba wywiad z kimś.

Odpowiedz
No to w takim razie nic z tego chyba:) Swoją drogą nie mogę się doszukać żadnej sensownej opinii o jakości tego pseudo 3D, chyba trzeba poczekać więcej ogarniętych ludzi film obejrzy.

Odpowiedz
(06-07-2011, 17:53)Mierzwiak napisał(a): Dobra wiadomość: z filmu wyleciał epilog z postarzonymi aktorami. I bardzo dobrze, to byłaby porażka.

Nie wyleciał i jak dla mnie wypadł nawet przyzwoicie.

Byłem wczoraj na pokazie w Multikinie. Wersja dubbingowana, oczywiście 3D.

Bounty hunter.

Boziu, daj mi siłę i cierpliwość, bo muszę znosić najbardziej wkurywiającego użytkownika forum...

Odpowiedz
Jak wypada zatem 3D?
O dubbing nie pytam, bo idę i tak na napisy.

Odpowiedz
Mimo konwersji, wypada całkiem nieźle. Film był wyświetlany na ogromnym ekranie, obraz czyściutki i ostry. Chyba jednak skoczę do Imaxa, jeżeli tam grają Pottera.
Bounty hunter.

Boziu, daj mi siłę i cierpliwość, bo muszę znosić najbardziej wkurywiającego użytkownika forum...

Odpowiedz
Zostałem wmanewrowany i idę w piątek :P

Odpowiedz
Fryta - dobrze wiedzieć. Ja idę w piątek na 19.00, a właśnie przed chwilą zrobiłem sobie rewatcha Part I, i w sumie zrobił na mnie dokładnie takie samo wrażenie, jak po wizycie w kinie - a więc pozytywne, po raz kolejny dobrze się bawiłem. Wciąż razi mnie brak rozwinięcia historii Dumbledore'a i wciąż mam nadzieję usłyszeć o tym więcej w Part II, brakuje mi także wyjaśnienia kwestii Tabu (co, o zgrozo, mamy w usuniętych scenach!), ale poza tym to przyjemnie spędzone dwie godziny z hakiem. W moim rankingu na drugim miejscu, po Więźniu.

Odpowiedz
Wybieram się dopiero we wtorek, ale opinia Fryty nieco mnie uspokoiła. Niestety, tym razem mam możliwośc zaliczenia jedynie Heliosa, więc nadal obawiam się o jakość samego obrazu (nie miałem jeszcze do czynienia z 3D Heliosowskim).

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon