Ankieta: Jak oceniasz film?
10/10
Nie oglądałem.
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Heat (1995)
Bucho myśli że jak igra z Żydami i nic z tego nie wynika to tutaj też obędzie się bez konsekwencji. Lepiej uważaj na pasach!
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
- I had coffee with Bucho half an hour ago!!!
- We were on you, then he drives into LAX where surveillance can't fly over because of flight paths his car's still there he's gone...
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...

Odpowiedz
(22-10-2021, 19:37)Dr Strangelove napisał(a): - I had coffee with Bucho half an hour ago!!!
- We were on you, then he drives into LAX where surveillance can't fly over because of flight paths his car's still there he's gone...

Rabbi Vincent Hanna:

Uśmiech
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz

Odpowiedz
To jak już to odkopane: niech ktoś wyjaśni jak Neil mógł nawiać z centrum miasta po takiej strzelanie.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Przecież on nie nawiał z miasta; ciągle w nim był. Do samego końca.

edit

A, pytasz o centrum miasta.

Wsiadł do jakiegoś losowego auta ukradzionego na parkingu przed marketem i zwiał.

Odpowiedz
Ale wiesz o co chodzi. Wygląda to tak jakby po strzelaninie pod sklepem zupełnie odpuszczono. A gdzie masa samochodów policyjnych? Helikoptery?

Edit - tak Oczko

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Po prostu go zgubili.

Rédoine Faïd dwukrotnie uciekał z francuskich więzień przy akompaniamencie eksplodujących bomb i karabinów maszynowych i też nie mogli go znaleźć przez długie miesiące.

Aż się dziwie, że o gościu nie nakręcono jeszcze filmu. Sam przyznał, że wzorował się na bohaterach "Heat" popełniając kolejne napady rabunkowe.

Odpowiedz
To ma być jakiś prequelo-sequel. Premiera 9 sierpnia

Wkleję w posta plakat

[Obrazek: 9cc6e6cd5ce9d8c30fb7d7e9ab118163.jpg]

i zajawkę wideo

.

Odpowiedz
Przez chwilę zakiełkowało, żeby taki film zobaczyć.

Odpowiedz
Widzę, że swój wkład w napisanie tej powieści miała kobieta. Sprawdziłem ją na szybko.

I try, in my writing, to explore the boundary between morality and wrongdoing. When is it justified to go outside the law to right a wrong? When can you use ruthless violence to defend somebody you love?

No nie wiem. Niby brzmi jak Mann, ale co ona przez to rozumie?

Zacznę może od uwagi, że cokolwiek z tego powstanie w wersji filmowej, nigdy nie doskoczy nawet do pięt "Heat" z 1995 roku.

Czemu?

Bo to najlepszy film w historii.

Z drugiej strony Mann chciałby pewnie podsumować swoją karierę i nakręcić coś dla siebie i od siebie dla wiernych fanów. Niestety, moja wiara w powodzenie takiego przedsięwzięcia jest mocno ograniczona, mówiąc eufemistycznie.

Odpowiedz
Ja bym chciał żeby Mann nakręcił ten film o Ferrari, bo jestem fanem wszystkiego co samochodowe i jego dokumentalnego stylu. Niech to kręci, a nie fantazjuje o niepotrzebnym sequelu Heat :)
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
A ja bym nie chciał. Wolałbym za to, żeby wyjechał do Paragwaju i nakręcił finał MV2006 tak jak pierwotnie zamierzał - zanim płaczliwy Foxx pokrzyżował mu plany.

Odpowiedz
A ja bym chciał, żeby przeniósł się do jakiegoś kraju bez aktywistów broniących biedne zwierzątka i dokończył drugi sezon serialu Luck Uśmiech

Odpowiedz
(20-01-2022, 13:00)Mental napisał(a): I try, in my writing, to explore the boundary between morality and wrongdoing. When is it justified to go outside the law to right a wrong? When can you use ruthless violence to defend somebody you love?

No nie wiem. Niby brzmi jak Mann, ale co ona przez to rozumie?
Skoro w ogóle się nad tym zastanawia to chyba nie jest tak źle. Z drugiej strony, skoro się musi zastanawiać to może nie jest tak dobrze.

Niech Mann zrobi cokolwiek. Ferrari spoko. Heat niekoniecznie. Drugi sezon Luck? Wiadomo, że nie ma sznas, ale ja tam nie żałuję. Miał jakiś serial kręcić teraz, nie?

Odpowiedz
Nie uważacie, że trochę zabrakło kreatywności przy wymyślaniu tytułu? "Heat 2" Uśmiech

Odpowiedz
Proponuję: Heat 2: Too Hot.

Odpowiedz
Ode mnie: Heater i dla trójeczki The Heatest
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
PropJoe napisał(a):Proponuję: Heat 2: Too Hot.

Logo Regency Enterprises i wjeżdża ten numer:

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości