Z Douglasem zgoda, ale wtedy chyba komuś się jeszcze chciało.
19-10-2025, 16:36
|
Heat (1995)
|
|
Ford to najbardziej gowniany z tych animków powyżej, absolutny rzyg.
Z Douglasem zgoda, ale wtedy chyba komuś się jeszcze chciało. 19-10-2025, 16:36 shamar napisał(a):Nie wiem do czego oni sie czasem dopierdalają. Przeciez Ford wygladal dobrze. Tak samo Douglas. De Niro tez w wiekszosci. Itd. Itp. No to obejrzyj ten filmik, który wrzuciłem i do którego się odnosisz, bo gość akurat bardzo dobrze to wszystko tłumaczy, czemu w niektórych przypadkach te efekty działają a w innych niekoniecznie.
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...
19-10-2025, 16:40 (18-10-2025, 20:47)marsgrey21 napisał(a): Mann pochawlil się, że użyje AI do postarzania i odmładzania. Tyle, że Mann to może sobie tutaj chcieć... Gibson też coś tam chciał przy "Pasji 2.01/2.02", a skończyło się na recastingu jak mu prawdopodobnie pokazali fakturki za odmładzanie aktorów ![]() Z nowszych info - choć źródło niepewne - Bale również krąży wokół projektu. https://www.worldofreel.com/blog/2025/11/17/christian-bale-circling-role-in-michael-manns-heat-2-with-leonardo-dicaprio No! I tutaj muszę powiedzieć, pierwszy raz jestem skłonny uwierzyć, że w jakąkolwiek rolę zostanie zaangażowany - gość wsiąknie w nią (i może to być nawet recasting Pacino / DeNiro). Z głośniejszych nazwisk zdecydowanie lepszy wybór niż DiCaprio, czy Cooper (chwila, sprawdzam w internetach, bo coś ostatnio głośno o nim było... Boże... CO ON ZROBIŁ ZE SWOJĄ TWARZĄ o.O).
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.
17-11-2025, 20:59 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-11-2025, 20:59 przez zombie001.)
Nie widzę go ani jako Neila ani jako Vincenta. Ale wiadomo, to człowiek kameleon. Prędzej jako postać Voighta. Ale tu pasowałby dobrze Di Kapa.
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 17-11-2025, 21:33 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-11-2025, 21:34 przez shamar.)
Jezu, niech to flopnie jeszcze na planie.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings 18-11-2025, 00:19 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-11-2025, 00:19 przez Mefisto.)
Nie, niech to powstanie. To będzie legendarna chujoza podsumowująca dziedzictwo trzech pierwszych dekad XXI wieku.
Będziecie opowiadać wnukom o tym filmie jak Baby Boomerzy o Wietnamie. Albo nie, bo trauma będzie zbyt wielka. 18-11-2025, 00:43
Skąd wasze hejtersko-malkontenckie podejscia?
Kręcą hita i juz wlasciwie uklada sie to w calosc. Mann dostał na pewno WARUNEK, że dostanie te 175 mln tylko jak zatrudni topowe gwiazdy, ktore moga powodowac sukces. I VOILA: Chris: Di Caprio, Hana: Bale. Czyż to nie bedzie wspanialy pojedynek?
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 18-11-2025, 03:30
Oni tam podali, że Anka a przeciez ostatnio kto inny byl w jej miejsxe
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 19-11-2025, 21:53
No przecież ktoś tam tylko zebrał plotki z castingowych przymiarek. Część z tych ludzi pewnie startuje nawet do tych samych ról. I rzeczywiście coś tam było, że angaż DeArmas to już przeszłość.
Wysłane przy użyciu Tapatalka
19-11-2025, 22:36
Niby tak, niby nie... Przyznał że zagra, ale to nadal nie oznacza, że Mann doprowadzi to do końca - w sensie dadzą mu kasę, wolną rękę i zielone światło. Jeszcze wiele rzeczy się może wydarzyć do pierwszego klapsa na planie
![]() Wysłane przy użyciu Tapatalka
03-12-2025, 20:15 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-12-2025, 20:18 przez zombie001.)
A piszą kogo?
Bo ja serio nie wiem. Nie pasuje mi ani na Nila ani Chrisa.
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 03-12-2025, 20:31 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-12-2025, 20:32 przez shamar.)
Raczej powstanie, jak już Leoś jest na pokładzie, to o wiele większe szanse że się uda niż że coś nie pyknie.
03-12-2025, 20:31
Nie pierwszy projekt z którym Leoś jest łączony
![]() Mann ma 82 lata... Wszystko tam może pie***** po drodze. Nie ma co się nastawiać. Do tego, tak w odpowiedzi do @shamar - Leoś nie mówi kogo zagra. Ja obstawiam, że Leoś weźmie/wziął już na pokład PTA do przerabiania scenariusza. Tak jak to było przy KotFM. Wysłane przy użyciu Tapatalka
03-12-2025, 20:48
Tak jest. Po przeróbce centralną postacią będzie pomagier głównego złego, w tej roli L30ś, który przez cały film będzie łaził z głupią miną wykonując polecenia bossa.
03-12-2025, 21:08
Boski Leo zagra oczywiście młodszego Nate`a.
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...
03-12-2025, 21:25
Polecam całość tego wywiadu z Leo, no brzmi tak jakby to była klepnięta sprawa, tylko on jeszcze myśli kogo zagrać.
Fajne są te wspominki jego i przeprowadzającego wywiad, który twierdzi że był pierwszym który napisał o tym że Mann robi film z Pacino i De Niro, ale wspomniał o tym mimochodem w artykule o tym, że biografia Jamesa Deana z Di Caprio nie dojdzie do skutku, ale zamiast tego Mann nakręci Heat i sam Mann zadzwonił do tego dziennikarza żeby go zjebać, że takiego ważnego newsa upycha na marginesie anulowanego projektu z Di Caprio Poza tym nie wiedziałem że Mann właściwie napisał Aviatora i miał go kręcić, ale miał dość biografii po Alim. Di Caprio mówi o nim jak o pełnoprawnym autorze scenariusza, a w napisach nie ma o Mannie ani słowa. 03-12-2025, 22:16 (03-12-2025, 22:16)simek napisał(a): Poza tym nie wiedziałem że Mann właściwie napisał Aviatora i miał go kręcić, ale miał dość biografii po Alim. Di Caprio mówi o nim jak o pełnoprawnym autorze scenariusza, a w napisach nie ma o Mannie ani słowa.Ale był producentem i nawet zgarnął nominację do Oskara za to. Co patrząc na jego filmografię i kultowy status jest trochę śmieszne tak na marginesie ![]() (03-12-2025, 21:51)Paszczak napisał(a): No kurczę, to rola na całe 5, może nawet 8 minut czasu ekranowego.W "Heat 2" będzie to oczywiście rola pierwszoplanowa.
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...
03-12-2025, 22:24 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-12-2025, 22:26 przez Dr Strangelove.) |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |