Indiana Jones
Może źle to wyraziłem, ale chodziło mi o to, że patrząc na wszystkie złe oceny i porównując je z dobrymi, film oscyluje gdzieś w granicach 7.

Odpowiedz
No, tak mówi np. imdb - Ameryki nie odkryłeś. ;)

Odpowiedz
Arahan napisał(a):Może źle to wyraziłem

Arahan, jak na razie to ty w ogóle źle się wyrażasz, i jak do tej pory twoje posty są dla mnie taką forumową "perełką" (w negatywnym słowa tego znaczeniu).

Odpowiedz
romeck nie zaglądam na imdb, a co do Moniki, po czym wnosisz ?

Odpowiedz
pierwszy lepszy przykład z góry by daleko nie szukać - patrz post gdzie romeck napisał:

Cytat:nie chcę się wtrącać ale...

Odpowiedz
Arahan, szkoda, że nie zaglądasz na imdb. Tamtejsze oceny można nazwać obiektywnymi, jako średnie z przynajmniej kilku tysięcy subiektywnych głosów. ;)

"A co do Moniki" - WOW! :) Rewelacyjnie zbudowane stwierdzenie. :)

Odpowiedz
Dobra kajam się przed Wami o wielcy mistrzowie sztuki recenzji, ja robak jestem niegodny żeby z Wami dyskutować, chociaż może to za duże słowo, lepiej pasowało by wtrącać moją skromną opinię.

Ludzie dajcie spokój to jest forum, każdy z nas ma prawo wyrazić własne zdanie i musi liczyć się z komentarzem ze strony opozycji, tak, naprawdę tak to działa.

A co się tyczy moich perełek wybaczcie, że nie mam erudycji śp. Kałużyńskiego, oraz nie wykazuje się językoznawstwem jak prof. Miodek.

Odpowiedz
Arahan napisał(a):Dobra kajam się przed Wami o wielcy mistrzowie sztuki recenzji, ja robak jestem niegodny żeby z Wami dyskutować, chociaż może to za duże słowo, lepiej pasowało by wtrącać moją skromną opinię.
Takie nędzne ironie nie przysporzą Ci zwolenników. Zwłaszcza tutaj. ;)

Arahan napisał(a):Ludzie dajcie spokój to jest forum, każdy z nas ma prawo wyrazić własne zdanie i musi liczyć się z komentarzem ze strony opozycji, tak, naprawdę tak to działa.
No właśnie - to tak działa. Ale Tobie się wydaje, że tylko w jedną stronę. WRONG. Skoro coś piszesz, to licz się z tym, że ktoś może
a) się z Tobą nie zgadzać
b) wytknąć Ci błędy
c) totalnie Cię wyśmiać jeśli zasłużysz (oczywiście nie przekraczając pewnych granic)

Arahan napisał(a):A co się tyczy moich perełek wybaczcie, że nie mam erudycji śp. Kałużyńskiego.
Ach, to przecież tylko kolejna nędzna ironia. ;)

Dobra, kurde, może jednak wróćmy do Indy'ego 4, co?
Nie, nie ma potrzeby wcale kończyć dyskusji czy wymiany zdań na ten temat. ;)

Odpowiedz
Po prostu nie stylizuj sie na jedynego obiektywnego i bedzie git. Romeck, jak nazywal sie ten program do uruchamiania Fate of Atlantis? :)

Odpowiedz
Eeeee... [zastanawia się]... DOSBOX. :)

EDIT: Nieeeee, do gierek LucasArtsu lepszy jest SCUMMVM. 8)

Odpowiedz
Nie szukam tutaj zwolenników, a ironia ? Cóż może i nędzna, ale moja własna, mam to we krwi i nikt mi tego nie odbierze.

A słówko "nędzne" odbieram jako swego rodzaju komplement, gdyż jest odzewem na moją ironię.

Ale nie róbmy offtopa.

Odpowiedz
:lol:

Odpowiedz
O :lol: bojownik władzy o ironię - nędzna, ale własną ;)
[Obrazek: http://www.sloganizer.net/en/image,Eorath,blue,white.png]
From ghoulies and ghosties
And long-leggedy beasties
And things that go bump in the night,
Good Lord, deliver us!

Odpowiedz
Moze to mlodszy brat Giferga? :)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
No dobra, czy moderator mógłby tu trochę pozamiatać? :)

I może faktycznie wróćmy do Indy'ego.

Odpowiedz
romeck napisał(a):No dobra, czy moderator mógłby tu trochę pozamiatać? :)

Napisał administrator, który sam może to zrobić ;)
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
No co Ty nie powiesz? :) Ale od czego mam moderatorów, hę? :twisted:

Odpowiedz
Cytat:Jeszcze tu zaglądam, ale nie żal Wam marnować młodości na dyskusję o głupim filmie dla 4-latków ?

Skoro mój wcześniejszy postulat o zachowanie umiaru w epitetach nie poskutkował, to odpowiem tak - nie żal mi czasu na dyskusję o bardzo dobrym filmie, ale żal mi go na odpieranie głupich komentarzy na poziomie 4-latków.

Odpowiedz
Keth, masz jakiś młodzieńczy kompleks, czy co? IJ4 - to film o szerokim targecie jednak twardo skierowany do młodzieży/nastolatków, co nie oznacza, że jeżeli podoba się komuś kto jest dorosły to ta osoba jest idiotą.
Mnie podoba się bajka "Gdzie jest Nemo" choć to film skierowany dla dzieci i nie obrażam się jak ktoś mi to bezczelnie wytyka.
A teraz ciężkie działo: Harrego Pottera też lubie, choć mam 28 lat. Teraz możesz na mnie się wyżyć!;)

Odpowiedz
Monika napisał(a):nie obrażam się jak ktoś gdzieś wytyka mi "no co Ty, przecież to film dla dzieci!"
Ja też się nie obrażam, po prostu śmieję się z takich (ograniczonych) ludzi.

Raz pewna wielbicielka kina ambitnego na wieść że podobają mi się Batmany Burtona spytała "Tobie się podobają takie filmy?!".

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości