Indiana Jones
Naprawdę szkoda kasy i zmarnowali to co sami wymusili z postacią Shia Leboufa.

Jak powiedział Paszczak, character arc po chuyu fest.

Odpowiedz
Critical Drinker totalnie rozjeżdża tę woke-ową abominację.

Odpowiedz
Podziękował.
Miałem się nawet przejść z nudów, ale w takim razie to 30 zeta wydam na fajki.

A jak wypadł faszystowski Le Chiffre?
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...

Odpowiedz
Wow czyli z Jonesa zrobili to samo co z Hanem Solo - Spielberg w czwórce dał mu nieco naciąganą stabilizację, ale jednak było to jakby nie patrzył szczęśliwe zakończenie - Indiana odnalazł spokój, rodzinę i siebie.

To już bym serio wolał przygody Jonesa juniora z Szyją w roli głównym, do cholery chłopak by to udźwignął gdy był w szczycie formy...

BTW na fejsie po kilku ltach przebudzil się profil Zakazanej Planety i chyba najtrafniej ujął problem piątki: Jeśli podobał wam się Rise of Skywalker koniecznie idźcie na nowego Indianę

Odpowiedz
U Spielberga sceny akcji to była choreografia, gagi, Buster Keaton i te sprawy. U Mangolda to typowy współczesny pierdolnik. Widać, że chop nic nie zrozumiał z tego co kręci. No ale nie przesadzałbym też - to jest w środkowej części nawet oglądalne (początek to animkowo-ohydna abominacja, a końcówka to już nie wiem nawet co, ale też ohydne), ale wolę już Kryształową Czaszkę. Niewiele lepsze, ale jednak widać różnicę bez Spielberga na pokładzie.

A w tej

Odpowiedz
Ale wspomnieć o tym mógł, a tak wspomina o nim na początku, a później cisza do napisów końcowych.

Królestwo Kryształowej Czaszki jest nieporównywalne lepsze, tam po prostu czuć ducha Indiany, nowy film to taki bezpiecznik bez charakteru.

Odpowiedz
(30-06-2023, 20:04)Paszczak napisał(a): . Nie ma absolutnie żadnego powodu aby obejrzeć ten film, tak jak nie było powodu by obejrzeć TFA.
Nic/10

TFA miał ociekający klimatem i nostalgią zajebisty teaser.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
No The Force Awakens to jest bez porównania lepsze niż to.

Odpowiedz
Nie dziwota, że Mangold zrobił Indianę jakiego zrobił, skoro jego przewodnie modus operandi polega na nierozumieniu, o czym opowiada Kryształowa Czaszka i poprawianiu "grzechów" tego filmu.

Odpowiedz

Odpowiedz
Albertino napisał(a):U Spielberga sceny akcji to była choreografia, gagi, Buster Keaton i te sprawy. U Mangolda to typowy współczesny pierdolnik. Widać, że chop nic nie zrozumiał z tego co kręci. No ale nie przesadzałbym też - to jest w środkowej części nawet oglądalne

https://forum.filmmusic.pl/viewtopic.php?f=1&t=5031&start=210#p346705
Wawrzyniec napisał(a):U Spielberga U sceny akcji to była choreografia, gagi, Buster Keaton i te sprawy. U Mangolda to typowy współczesny bałagan .Widać, że chłop nic nie zrozumiał z tego co kręci. No ale nie przesadzałbym też - to jest w środkowej części nawet oglądalne. Nawet jeżeli bez większych emocji.

.

[Obrazek: giphy.webp]

Odpowiedz
Nie mam z tym chopem nic wspólnego. Najwyraźniej przeczytał mój wpis i tak się z nim zgodził, że go skopiował, lol. Tego forum też nie znam i nie czytam. Mam się wstydzić, powiadomić prawników? Co robić, niech forum KMF doradzi.

Odpowiedz
No najwyraźniej skopiował patrząc po dacie.
Wrzucam jako ciekawostkę, bo to przecież Lolrens :P

Odpowiedz
Ten film jest tak mehowy, że w życiu nie chciałoby mi się o nim tyle pisać. Ba, nawet nie chce mi się czytać tego co tam nawymyślał/nakopiował. To jest ktoś od nas? Bo nicka jakby skądś kojarzę.

Odpowiedz
(02-07-2023, 17:35)Albertino napisał(a): Mam się wstydzić, powiadomić prawników? Co robić, niech forum KMF doradzi.
Oczywiście że pozew i puszczenie gościa w skarpetkach.
A jak to zdrajca Lorens to już w ogóle najcięższe armaty!!!
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...

Odpowiedz
https://forumkmf.pl/User-Lawrence--749

Odpowiedz
:D

No jak Lawrence, czyli legenda forum, to czuję się zaszczycony.

Odpowiedz
Taki był miły i sympatyczny, a tutaj proszę, najpierw okazał się COVIDowym faszystą, a teraz do tego złodziejem postów...

Wysłane przy użyciu Tapatalka
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Zwykły skurwysyn

Odpowiedz
Cały mój świat się teraz zawalił. Zaraz się jeszcze okaże, że rant o Luke'u obciągającym kosmicznej krowie też komuś zajumał.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości