Interstellar (2014)
Wykrakałem. Słaby plakat.

Odpowiedz
No to się wyłamię bo mi się plakat podoba. Mało zdradza ale nie wiem czy to nie lepiej.

Odpowiedz
Jak to mało? The end of Earth will not be the end of us. Więcej już się zdradzić nie da chyba.
A tak serio, to z całą świadomością, że może to zostać odebrane jako hejt i trolling - jestem zaskoczony niemal całkowitym brakiem emocji wywołanych promocją tego filmu jak do tej pory.

Odpowiedz
Jakbym nie zaglądał na KMF i nie śledził nazwiska Nolana, to w ogóle nie wiedziałbym o istnieniu tego filmu...
"Wake the fuck up, Samurai. We have a city to burn."

Profil Letterboxd

Odpowiedz
Amerykańce prognozują wielki sukces kasowy:
http://pro.boxoffice.com/featured_stories/2014-09-long-range-forecast-interstellar

Odpowiedz
Drugi równie słaby co pierwszy. Jak rodzinny dramat.

[Obrazek: 1937480_10153222754074832_37559746544732...e=54D01974]
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Obserwacja gwiazd w słoneczny dzień?

[Obrazek: tumblr_inline_mqvv04D8uO1qz4rgp.gif]

Odpowiedz
"Szykuj strzelbę, córuś - Marsjanie lecą po naszą kukurydzę."

Profil Letterboxd

Odpowiedz
(17-09-2014, 08:09)Juby napisał(a): Amerykańce prognozują wielki sukces kasowy:
http://pro.boxoffice.com/featured_stories/2014-09-long-range-forecast-interstellar

Wątpię, że aż 325 mln zarobi. Góra 250, gdyż promocja słabo idzie. Gdybym spytał któregoś znajomego o ten film pewnie wzruszyłby ramionami nie wiedząc o czym mówię. Poza tym 2 tygodnie po premierze wchodzi faworyt nr 1 Box Office, czyli Kosogłos.

Odpowiedz
Czy twoi znajomi mieszkają w USA, gdzie jest prognozowany wynik?

I tam są $332 mln nie 325.

Odpowiedz
Kampania promocyjna tego filmu jest cienka jak sik pająka :/

Odpowiedz
(18-09-2014, 11:54)Juby napisał(a): I tam są $332 mln nie 325.
To wszystko zmienia!

Bardzo, ale to bardzo ciekawi mnie, czy nazwisko Nolana posiada jeszcze moc kasową. Im dłużej od premiery tym bardziej jedzie się po TDKR, aczkolwiek trudno mi ocenić, jak sprawa wygląda wśród widzów, a nie maniaków układających różne rankingi itp. Tak czy siak mam wrażenie że Interstellar wygląda zbyt... nudno, by przyciągnąć tłumy do kin, no ale może się mylę.

Odpowiedz
Mam podobne wrażenie, a wątpię żeby nazwisko Nolana miało moc podobną do Scotta czy Spielberga i stanowiło magnes ciągnący do kina.

Odpowiedz
(18-09-2014, 12:32)Arahan napisał(a): Kampania promocyjna tego filmu jest cienka jak sik pająka :/

Tak swoją drogą, to czy pająki w ogóle sikają?
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Będzie offtop Oczko

wydalają poprzez gruczoły biodrowe i cewki Malpighiego, substancja wydalana nazywa się guanina Język

a tak na serio, jeszcze przy żadnym filmie Nolana nie miałem takiego meh. Trailer niby wygląda fajnie i pewnie technicznie to będzie dopieszczone, ale nie czuje jakichkolwiek emocji związanych z tą produkcją.

Odpowiedz
Coś wydalać muszą, obstawiam że to taki moczo-kał Uśmiech

Co do filmu, to życzę Nolanowi spektakularnej porażki finansowej, tak po prostu - nie lubię gościa Uśmiech

Odpowiedz
Mnie ciekawi target - czy produkcja jest kierowana głównie do Nolano-fetyszystów. Na sci-fi z jakimś mocnym pierdolnięciem mi to cały czas nie wygląda, a z drugiej strony taki budżet na kino offowe ubrane w otoczkę kosmicznej odysei sprawia wrażenie zbyt wygórowanego, zwłaszcza w kontekście śladowego marketingu.

Profil Letterboxd

Odpowiedz
generalnie mam na ten film wy****ne, ale gdyby poniósł klęskę, może Nolan zrobiłby potem coś o mniejszej skali i ciekawiej by wyszło, bo blockbustery to mu coraz gorzej wychodzą.

Odpowiedz
Poziom hejterstwa Nolanowego osiąga na tym forum wyżynyUśmiech Ja tam czekam, to jest kolo, który nakręcił Memento i Prestiż, więc ma ode mnie dożywotniego szacuna. Nawet jak film będzie słaby, to zawsze sobie będzie można posłuchać Zimmera, więc do kina idęUśmiech
Aktualnie rządzi: ja

Odpowiedz
(18-09-2014, 16:40)Mierzwiak napisał(a): Bardzo, ale to bardzo ciekawi mnie, czy nazwisko Nolana posiada jeszcze moc kasową. Im dłużej od premiery tym bardziej jedzie się po TDKR, aczkolwiek trudno mi ocenić, jak sprawa wygląda wśród widzów, a nie maniaków układających różne rankingi itp. Tak czy siak mam wrażenie że Interstellar wygląda zbyt... nudno, by przyciągnąć tłumy do kin, no ale może się mylę.

W Stanach Nolan dalej jest kochany a ubiegłoroczna Grawitacja pokazała, że oryginalne filmy sci-fi w kosmosie mają duży potencjał kasowy. Myślę, że prognozy powyżej $300 mln nie są nierealistyczne.

Zobaczymy, jeszcze tylko 50 dni.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości