Interstellar (2014)
Spasować do jednej ikonki? Dlaczego?

Widmo.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Bo to trylogia, to dość oczywiste, że sequele robi ta sama ekipa.

Odpowiedz
Tak, ale na liście są jeszcze uwzględnieni aktorzy, którzy wszak nie w każdej części tej trylogii byli.
#istandbydaenerys

Odpowiedz
I tak lepszy ogląd dałoby sprasowanie batmanów do jednego.

Odpowiedz
W tej liście jest byk. Zimmer nie komponował muzy do Prestiżu. Du jołr risercz bijaczes.
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
(09-05-2013, 23:57)Proteus napisał(a): W tej liście jest byk. Zimmer nie komponował muzy do Prestiżu. Du jołr risercz bijaczes.

Muzykę komponował David Julyan. Hans Zimmer był producentem tej ścieżki.

#istandbydaenerys

Odpowiedz
A tam producentem Uśmiech Wkład w ścieżkę miał tak olbrzymi, że "Prestiż" nawet nie figuruje w jego liście creditsów jako producenta na imdb. Poza tym, na infografice jak byk przy Zimmerze stoi "music composer". Więc się nie liczy.

EDIT: A nie, wait! Jednak jest w kategorii "music department". Czyli to ja zjebałem. Aj ges AJ szud du maj risercz beter.

Odpowiedz
Bycie fanbojem Nolana i fanbojem Zimmera, jednak do pewnej wiedzy zobowiązuje, plus posiadanie oryginalnego soundtracka i książeczki też jest pomocne Uśmiech
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Możliwe, że do obsady dołączy Bill Irwin:

http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=105199

W sumie może niektórzy go kojarzą jako Mr. Noodle z "Ulicy Sezamkowej? Oczko Ja tam bardziej go kojarzę z "Rachel Wychodzi za Mąż". A więc byłaby to już druga osoba z Demme'a przy "Interstellar".
I mnie to się naturalnie wszystko bardzo podoba. I pewnie nie jest dla nikogo szokiem, że za muzykę odpowiadać będzie Hans Zimmer Duży uśmiech
#istandbydaenerys

Odpowiedz
O, fajnie.

Tylko kto to jest? Język

Odpowiedz
Na pewno go znasz: wystepował z Robinem Williamsem w teledysku do "Don't Worry Be Happy" Uśmiech No i w świetnym serialu, "Lights Out".

Odpowiedz
(05-05-2013, 02:09)Lawrence napisał(a): Ale w sumie dalej potajemnie jeszcze liczę na Cilliana Murphy'ego.

Po ptakach. Wally Pfister go do "Transcendence". Ale i tak nie narzekam na te kawałki jakie wziął Nolan Oczko
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Casey Affleck twierdzi, że będzie w filmie.

http://www.elle.com/news/culture/casey-affleck-interview

Odpowiedz
Casey Affleck? Nie kojarzę go z poprzednich filmów Nolana. I stosunek mam do niego raczej neutralny. A po za tym wierzę w Nolana i jego wybory obsadowe i wszystkie decyzje.
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Wow, niezłą obsadę uzbierał Uśmiech Generalnie w miarę cieszą mnie filmy Nolana, które nie są Batmanami, więc powoli zaczynam przebierać nóżkami.

Odpowiedz
Obsada robi się coraz konkretniejsza. Jestem tylko ciekaw ile z tych osób wyruszy na tę wyprawę?
I najważniejsze pytanie, kiedy wreszcie to zaczną kręcić? Skoro premiera ma być w listopadzie 2014 roku. A wnioskuję, że postprodukcja trochę zajmie.
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Spokojna twoja rozczochrana. Nawet jeśli film będą nagrywać tak jak Batmany po 6-7 miesięcy, to spokojnie się wyrobią jeśli zaczną kręcić pod koniec tego roku.

Odpowiedz
Dayum. Its getting crowded in here.
Lithgow dołącza do obsady.

[Obrazek: L1GIMxe.jpg]

Odpowiedz
WOW. Coś czuję, że pod względem wyglaszania ekspozycji ten film przebije wszystkie Nolany - w końcu po co inaczej tylu aktorów by było?

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości