Interstellar (2014)
No pewnie, bo po co miałbyś tworzyć genetycznie modyfikowaną roślinkę, czy nawet zaprojektować sobie roślinkę od podstaw, prościej polecieć do innego wymiaru, tam już na pewno taką mają! Oczko
For us, there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm.

Odpowiedz
GMO
to zuo!

Odpowiedz
No może i prościej. Nie wiemy nic o poziomie technologii w filmie. Może nie są w stanie zmodyfikować czy stworzyć nowego zboża, a może okazało się, że GMO powodują nowotwory i Unia Europejska zakazała całkowicie ich uprawyDuży uśmiech

Odpowiedz
Domyślam się, że pewnie otrzymam odpowiedź: "To nie zaglądaj do tego tematu fanboju jeden!". Ale jednak bardzo grzecznie i delikatnie prosiłbym, aby takie nowinki, szczególnie odnośnie możliwej fabuły, czy też części fabuły, spoilerować. Byłbym bardzo wdzięczny i z góry dziękuję uprzejmie za zrozumienie i najmocniej przepraszam jeżeli kogoś irytuje moje domaganie się spoilerów.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Ale przecież to chyba nie żaden spoiler, tak samo jak nie nazwiesz spoilerem tego, że "Pacific Rim" to film o wielkich robotach, sterowanych przez ludzi walczących z olbrzymimi monstrami?

Odpowiedz
Sam nie wiem? Dla mnie nie-spoilerem jest, że "Interstellar" to film o podróżach do innych wymiarów z genialną i piękną obsadą. A ta kukurydza to jednak ciekawa informacja, ale ma zadatki spoilerowe.
Ale naturalnie mogę się czepiać. I też prawda, że przy dzisiejszej technice nie uniknę żadnych przecieków. Chyba będę musiał nie zaglądać do tematu, który sam założyłem i nie czytać informacji o tym filmie. Ale to takie trudne Uśmiech
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Jeżeli chodzi o powyższe plotki, to nie jest żaden oficjalny opis fabuły tylko coś co napisała jakaś lokalna gazeta z miejsca gdzie prowadzone są obecnie zdjęcia, bez podania żadnego zródła.

Poza tym jeszcze na długo przed tym niusem, Ci którzy czytali oryginalną wersję scenariusza z czasów gdy Nolan tworzył to pod Spielberga, pisali, że jest tam motyw Ziemi z niedalekiej przyszłości, która ma poważne problemy z zasobami, ale jest to jedynie tło świata. To nie będzie film o globalnym ociepleniu Oczko
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
Ciekawe czy będzie nowa o przeludnieniu Duży uśmiech

Odpowiedz
(31-08-2013, 12:47)Proteus napisał(a): (...)że jest tam motyw Ziemi z niedalekiej przyszłości, która ma poważne problemy z zasobami, ale jest to jedynie tło świata. To nie będzie film o globalnym ociepleniu Oczko

Jeśli chodzi o to, to ktoś mniej więcej napisał, gdzie i w jakich proporcjach dzieje się fabuła filmu w pierwotnym skrypcie:

zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Ten opis jest jednak trochę za głupi jak na Nolana, więc liczę, że to fake. Co prawda TDKR jest masakrą intelektualną, ale jednak ambicje ten twórca ma większe, niż roślinki Uśmiech
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
(31-08-2013, 17:27)Mefisto napisał(a): Ten opis jest jednak trochę za głupi jak na Nolana, więc liczę, że to fake. Co prawda TDKR jest masakrą intelektualną, ale jednak ambicje ten twórca ma większe, niż roślinki Uśmiech

Jak dla mnie, to ktoś będący na planie, gdzieś usłyszał 3,4 wyrywkowe zdania na temat fabuły filmu i zaraz poszedł o tym napisać, bo fajny news :/
Problem z roślinnością pewnie będzie, ale to może jakieś 0,001% całej historii.
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
http://hatak.pl/artykuly/nowe-informacje-i-zdjecia-z-planu-interstellar-nolana

Wygląda na to, że terminator salvation, prometeusz i elizjum szybko doczekają się godnego następcy Duży uśmiech

Już nawet nie roślinka z alternatywnego wymiaru, ale całe nowe międzywymiarowe pola kukurydzy Duży uśmiech

Odpowiedz
A wiesz stary, że wrzuciłeś dwa razy tego samego "niusa".

Który by the way nie jest oficjalnym streszczeniem fabuły, tylko tym co napisał jakiś lokalny dziennik.
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
Nieee, to zupełnie inny news, nawet jak mają to samo źródło, to różnią się jednak od siebie...

Odpowiedz
Przecież to jest DOKŁADNIE TEN SAM news.

Odpowiedz
W którym napisali, że oprócz Damona w filmie zagra niejaki Matt DamonUśmiech Taki tam błąd.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
A no rzeczywiście, myślałem, że to różne źródła i, że wcześniejsze głupoty znajdują potwierdzenie, ale teraz sprawdziłem i faktycznie w obu newsach chodziło o tą samą gazetę. Sorry Uśmiech

Odpowiedz
Nowe fotki z planu.

Odpowiedz
na których absolutnie nic nie ma Uśmiech
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Nieprawda, po nogach widać że mają na sobie stroje astronautów Język

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości