Interstellar (2014)
Doprawdy, imponujące Oczko
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Kusiło, kusiło, ale jednak nie otworzyłem linka. Nie chcę żadnych paparazzi fotek, ani nic w tym stylu. Postaram się mieć silną wolę i poczekać na oficjalną promocję. Tak silna wola, jestem dumny z siebie Uśmiech
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Ja tam bez problemu i do premiery blu-ray wytrzymam. A nawet dłużej Język

I don't believe in Nolan anymore.

Odpowiedz
Nolan skończył się i zaczął na BB Uśmiech
For us, there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm.

Odpowiedz
Chyba na Memento Uśmiech

Odpowiedz
Znowu zaczynajcieDuży uśmiech

Odpowiedz
Negatywny, odwal się od Memento. jeden z najlepszych filmów na świecie.
I can see your conciliation. I wanna see your conciliation.

Odpowiedz
Po mnie MEMENTO totalnie spłynęło. Fajny koncept, ale to tyle. Za to BATMAN BEGINS to chyba jedyny film Nolana, który naprawdę mi się podobał.

Odpowiedz
Jeżeli chodzi o zdjęcia z planu to na razie nie ma niczego specjalnego, jednak ludziska pracujący przy Interstellar zaczęli publikować fotki plenerów w jakich kręcą i wygląda na to, że już ze względu samych lokacji będzie to kawał ładnego filmiska. Zapowiada się po części powrót do alaskańskich klimatów z Insomni.
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
Z tego co wiem, Nolan ma kręcić na Islandii. Dobrze, w Prometeuszu i Oblivionie nie zrobiono w ogóle użytku z tych plenerów. A nie, zaraz...

Odpowiedz
Z tego co widziałem uderzają jednak w zupełnie inne klimaty niż Oblivion czy Prometeusz. Zresztą te dwa filmy też nie były podobne wizualnie. W Promku Islandię czuć było tylko w openingu, reszta filmu równie dobrze mogłaby być kręcona na tle matte paintingów i green screenu i nikt by się nie poznał.

Odpowiedz
(03-11-2013, 15:02)Proteus napisał(a): Z tego co widziałem uderzają jednak w zupełnie inne klimaty niż Oblivion czy Prometeusz.
Co to znaczy? Przerobią Islandię, żeby wyglądała inaczej? Uśmiech

Prometeusz i Oblivion miały inny styl, ale plenery te same, nawet ten sam wodospad się pojawił. Uderzać w inny klimat można, ale plener pozostanie tym samym plenerem.

Odpowiedz
Wiesz, gdybym miał oceniać ten kraj jedynie na podstawie tego co pokazano w wymienionych przez Ciebie filmach, to doszedłbym do wniosku, że Islandia to po prostu dużo ciemnych kamieni i wodospady Oczko Na fotkach z Interstellar widziałem inne atrakcje. Czytałem też gdzieś, że na Islandii kręcili głownie ze względu na atmosferyczne "naturalne efekty specjalne". Foty zdają się to potwierdzać, bo ludzie z ekipy jarają się między innymi zorzą. Sie zobaczy. Promek i Oblivion w każdym razie Islandii mi nie sprzedali. Wizualna siła tych filmów polegała na czymś innym.

Odpowiedz
(03-11-2013, 15:16)Proteus napisał(a): Wiesz, gdybym miał oceniać ten kraj jedynie na podstawie tego co pokazano w wymienionych przez Ciebie filmach, to doszedłbym do wniosku, że Islandia to po prostu dużo ciemnych kamieni i wodospady Oczko Na fotkach z Interstellar widziałem inne atrakcje.
To dobrze, nie chcę trzeci raz oglądać tego samego, nawet jeśli miałoby być tak genialnie sfotografowane jak we wspomnianych tytułach.

Cytat:Czytałem też gdzieś, że na Islandii kręcili głownie ze względu na atmosferyczne "naturalne efekty specjalne".
Cool, będzie gritty i realistic Uśmiech

Odpowiedz
Twitter donosi, że zgodnie z prognozami niektórych ujrzymy teaser trailer przed drugą częścią "Hobbita". Tradycja zostanie więc podtrzymana.

Odpowiedz
Rety, normalnie wszystko się nie podoba, takie typowe polskie narzekanie. Zdjęcia kręcone w Islandii: "Buuu, już "Oblivion" i "Prometeusz" był kręcony w Islandii". Mogliście jeszcze wspomnieć o "Enemy Mine".
Przy czym mogę się założyć, że gdyby w ogóle nie kręcili w plenerach, to byłoby narzekanie: "Buuu żadnych plenerów, będzie sztucznie, buuu...".
Coś jeszcze? Może mamy tutaj grupę naukowców: "Buuu, w Prometeuszu też była grupa naukowców".

#istandbydaenerys

Odpowiedz
Ciekawe czy jak zaczynali kręcić "Władcę Pierścieni" to internet przyniósł zdanie "o nie, znowu Xena" Uśmiech

Odpowiedz
"Władca Pierścieni" kręcony był w Nowej Zelandii, a więc tak samo jak "Willow". Czyli nuda znowu te same plenery.
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Buuuu...nuda i metr mułu bo Lawrence znowu narzeka na narzekanie na film pierdoły Nolana Oczko
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
(03-11-2013, 03:28)Gieferg napisał(a): Ja tam bez problemu i do premiery blu-ray wytrzymam. A nawet dłużej Język

I don't believe in Nolan anymore.

Avatara też miałeś nie oglądać...

Bounty hunter.

Boziu, daj mi siłę i cierpliwość, bo muszę znosić najbardziej wkurywiającego użytkownika forum...

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
2 gości