Ankieta: what about Iron Man 3?
jest super!!!
dobry, jeden z lepszych filmów MCU
daje radę, ale mogło być lepiej
kiepski, jeden ze słabszych filmów MCU
dno i trzy metry mułu
[Wyniki ankiety]

Iron Man 3 (2013)
Iron Man 3 jest fajny! Iron Man 3 jest kolorowy! Iron Man 3 jest super!
Revenge of The Fallen było lepsze.

Odpowiedz
Cytat:Revenge of The Fallen było lepsze.

Niestety, ale się zgadzam.

Odpowiedz
Może nie było logiczne, przemyślane ani specjalnie wciągające, ale było bardziej przemyślane, bardziej logiczne i bardziej wciągające niż IM3. Sad but true.

Odpowiedz
(10-09-2013, 12:35)Gieferg napisał(a): Może nie było logiczne, przemyślane ani specjalnie wciągające, ale było bardziej przemyślane, bardziej logiczne i bardziej wciągające niż IM3. Sad but true.

Ten pan ma rację.

Odpowiedz
Phil, tak z ciekawości spytam - nie wolałbyś dostać takiego Mandaryna jakiego zaprezentowano w pierwszej połowie filmu, Starka który wykazuje jakieś, śladowe choćby ilości rozsądku, mniejszą ilość zbroi, które za to miałyby coś do roboty i nie rozsypywały się od podmuchu wiatru i generalnie scenariusz którego głupota nie bije po oczach i którego nie trzeba bronić rozpaczliwymi argumentami?

Odpowiedz
(10-09-2013, 13:00)Gieferg napisał(a): Phil, tak z ciekawości spytam - nie wolałbyś dostać takiego Mandaryna jakiego zaprezentowano w pierwszej połowie filmu, Starka który wykazuje jakieś, śladowe choćby ilości rozsądku, mniejszą ilość zbroi, które za to miałyby coś do roboty i nie rozsypywały się od podmuchu wiatru i generalnie scenariusz którego głupota nie bije po oczach i którego nie trzeba bronić rozpaczliwymi argumentami?

Ja bym wolał... ale nie przeszkadza mi to w lubieniu tego filmu takim jakim jest.

Osobiście moim największym problemem był fałszywy marketing który nastawił mnie na coś całkiem innego, ale po pierwszym nieco rozczarowującym wrażeniu, doszedłem do wniosku że to jednak bardzo fajna produkcja jest. Tak z wadami i nieco głupkowata w niektórych momentach, ale dająca mi sporo frajdy. A Trevor to dla mnie już kultowa postać :P

Odpowiedz
Cytat: fałszywy marketing który nastawił mnie na coś całkiem innego

Nie wiem dlaczego usiłowali sprzedać komedię jako film w stylu TDKR, niemniej jednak za drugim razem spróbuję podejść jak do parodii/komedii, zadziałało ze Street Fighterem, może zadziała i tutaj.

Odpowiedz
Iron Man 3 to najgorszy film 2013. Możecie mnie zacytować.

Odpowiedz
Na pewno będziesz na okładce wydania dvd :)
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Na okładce miesięcznika "No One Gives A Fuck Monthly" ;)

Odpowiedz
Którego jesteś redaktorem naczelnym, a którego nakład wynosi jedną sztukę. No thanks :)

Odpowiedz
Jak Marvel pójdzie w tym samym kierunku co IM3, to może Thanos w kolejnych filmach też będzie fejkiem :) :) :).
http://www.comicbookmovie.com/iron_man/news/?a=87145

Odpowiedz
Tak, w trzeciej części Avengersów okaże się, że wszyscy byli fejkiem. A potem zrobią reboot.

Odpowiedz

Po obejrzeniu tego (IM3 widziałem do tej pory raz i na tym planuję zakończyć) zastanawiam się za co ten film ma u mnie 4/10. Powinno być raczej 0.1/10, KOSZMAR i szczyt debilizmu, przy którym TDKR nagle nie wydaje się wcale taki głupi (chociaż jest. bardzo)

Odpowiedz
Dziwne. Przecież nie ma w tym filmie większych głupot.

ALE SPOKO. :)

hihi

#FLAMEON #30+NowychStronWątku #NaprawdeForumKMFPotrzebujeTagów #CrovFanbojMarvela

Odpowiedz
Ben Kingsley pracuje nad tajnym projektem Marvela.
Czy to oznacza powrót jednej z najgorszych postaci w MCU ?

http://www.komiksynaekranie.com/2013/10/ben-kingsley-o-tajnym-projekcie-dla-marvela/

Odpowiedz
Nie, raczej powrót Mandarina. :)

Nie zdziwie się, jeżeli Marvel planował użyć go jako jednak prawdziwego Mandarina, a nie tylko aktora. Nie bez powodu zmienili scenę (wystoryboardowaną), w której miał zginąć. Choć trzeba pamiętać, że w komiksach Mandarin był potężny dzięki obcej technologii, a skoro Marvel zaczyna rozwijać kosmiczną część swojego uniwersum to kto wie, może Trevor po prostu wejdzie w posiadanie czegoś, co zrobi z niego super-złoczyńce.

Odpowiedz
Wiadomo. To najprostsze rozwiązanie. Ale liczę na coś ciekawszego :)

Odpowiedz
Albo okaże się że to Trevor kontroluje Ultrona w A2 :).
Prawdziwy komiksowy Mandarin nie robił by z siebie żałosnego pajaca i idioty, jak ten z IM3,
Matt Fraction pokazał Mandarina w 21 wieku.
Mandarina powinien grać aktor typu Ken Watanabe, Chin Han (TDK).

P.S. Dobrze że w MOS Zod to Zod a nie fejkowy pajac.

Odpowiedz
Mandaryn-sraryn.

Bardzo dobrze, że zrobili to co zrobili bo oryginalny komiksowy mandaryn byłby jak batman w szarych rajtuzach i żółtej pelerynie w 2013 roku. No one would like to see that.

Ciekawi mnie, jak ktoś daje iron manowi 1/10, to ile ma u niego ma np elektra, batmany shumachera, green lantern, catwoman, obcy kontra predator, ghost rider itd itd.
For us, there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon