Jennifer Lawrence
U Kimmela (chyba) wspominała, że na koniu jeździ na oklep :) +2

Odpowiedz
Plucininski z lekka poplynal, bo to nie tyle brak gustu, co brak hollywoodzkiej sztucznosci - wiekszosc topowych aktorek ma 25 doradcow, pomocnikow i innych prywatnych podcieraczy dupska. Druga sprawa, mozna powiedziec sporo na temat jej urody, ale na pewno nie to, ze to typowa white trash. White trash, to Blake Lively i AnneLynne McCord - nawet imiona mocno "swojskie" ;)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Blake Lively nie jest szczególnie white trash. Jennifer kojarzy się z white trash, bo ma te pucuły, który mnie osobiście przypominają o wspomnianej Juliette Lewis. ;)

Odpowiedz
Puculy, to sie moga co najwyzej kojarzyc z ukrainska wiesniaczka, ale nie z white trash. Blake jest cholernie ladna, ale to typowy amerykansko-dresiarski typ urody - nic dziwnego, ze tak realistycznie wypadla w The Town, ma to dziewczyna we krwi ;)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
HOMOSEKSUALIZM WYŻARŁ CI MÓZG!!

Odpowiedz
Crov, gorzej, to przez zycie wg zasady, ze kazda dziewczyna zasluguje na orgazm...szkoda, ze wszyskie maja nazwisko konczace sie na jpg. ;)

Odpowiedz
22 lata i pierwszy Oscar. Tak niewiele osób wiedziało cokolwiek o niej przed Igrzyskami śmierci czyli 2012 rok a tu proszę - najlepsza rola pierwszoplanowa. Niestety filmu nie oglądałem (Poradnik pozytywnego myślenia). Trzeba będzie nadrobić to stratę i sprawdzić czy rzeczywiście zasłużyła.

Odpowiedz
Cytat:Tak niewiele osób wiedziało cokolwiek o niej przed Igrzyskami śmierci
Bez przesady, po pierwszej nominacji oscarowej usłyszało o niej sporo osób, a był przecież jeszcze występ w X-Men:FC.

Odpowiedz
Ktoś uprzejmy mógłby tu podrzucić filmik bo nie mogę znaleźć taki, który będzie działać :p
"Jennifer Lawrence Meet Jack Nicholson For The First Time"

Odpowiedz
Linki, które ja mam są poblokowane.
- Are you an idiot?
- No, sir, I'm a dreamer.

Odpowiedz
[Obrazek: 482383_617995238217447_444910032_n.jpg]

Odpowiedz
Ona zarzekała się w jakimś wywiadzie, że nie pokaże w filmie cycków, czy możemy żyć nadzieją? ;)

Odpowiedz
(26-02-2013, 20:56)Gambit napisał(a): Ktoś uprzejmy mógłby tu podrzucić filmik bo nie mogę znaleźć taki, który będzie działać :p
"Jennifer Lawrence Meet Jack Nicholson For The First Time"

Łap, zanim zablokują:

- Are you an idiot?
- No, sir, I'm a dreamer.

Odpowiedz
(26-02-2013, 19:21)Bucho napisał(a): Druga sprawa, mozna powiedziec sporo na temat jej urody, ale na pewno nie to, ze to typowa white trash.

On nie powiedział, że to typowa white trash, tylko że ma coś z white trash, nie czytaj wybiórczo. ;) Można się z tym zgodzić lub nie, natomiast faktem jest, iż z samego charakteru Lawrence widać, że to generalnie dość prosta dziewucha jest. Co mi się jednak najbardziej w niej podoba to to, że powyższe nie ujmuje jej fajnej bezpretensjonalności.

Odpowiedz
Cytat:Bez przesady, po pierwszej nominacji oscarowej usłyszało o niej sporo osób, a był przecież jeszcze występ w X-Men:FC.

Szczerze to zupełnie jej nie kojarzę z X-Men. A niektórzy nawet (chyba) nie widzieli jej w Igrzyskach :)

(25-02-2013, 23:42)Mental napisał(a): Nie znam panny, nie widziałem z nią żadnego filmu (chyba)

Odpowiedz
Ja pierwszy raz widziałem Jennifer w "Burning Plain", trochę przez przypadek, bo na film skusiłem się dzięki plotkom, że Charlize Theron występuje w nim całkiem nago. Ot proza życia. Produkcja bardzo solidna, choć bez fajerwerków, ale mam do niej wielki sentyment, bo poszerzyła horyzonty mojej wyobraźni, pokazując mi pierwszy raz Jennifer. Przyznam szczerze, że aktorskiego potencjału nie dostrzegłem od razu, ale czułem, że to dziewczyna, do której będzie wzdychać pół świata. Cieszę się, że w późniejszym "Winter's Bone" rozwiała wszelkie wątpliwości, co do talentu. A i taka ciekawostka, samą rolę w "WB" przekładam ponad "SLP", choć w obu zagrała rewelacyjnie.
"Byłem królem traktorzystów przy wyrębie lasu na cały Oregon i sąsiednie stany, a królem szulerów od powrotu z Korei i nawet królem opielaczy groszku na farmie w Pendleton - więc pomyślałem sobie, że skoro już mam być wariatem, to też muszę być pierwszym i najlepszym." Randle McMurphy

Odpowiedz
Sephiroth, nie cytuj Mentala :) poprawił się i uznał, że wporzo z niej dziewczę jest przecież.

Odpowiedz
(26-02-2013, 21:28)Sephiroth napisał(a): Szczerze to zupełnie jej nie kojarzę z X-Men.
Tzn nie oglądałeś X-Men: FC czy nie pamiętasz, że była tam trzecią główną postacią?

Odpowiedz
Może jej nie poznał, w końcu w tyluuuu scenach grała z charakteryzacją :)

Odpowiedz
Nie kojarzyłem jej z listy obsady. Jakbym nie przeczytał odgrywanych ról, że to Mystique to bym nie widział nawet, że to ona. Bo wprawdzie to chyba pierwszy film jaki oglądałem z jej udziałem i dla mnie była to zupełnie nowa twarz w filmach i jakoś nie przyciągnęła mojej uwagi na tyle żebym ją zapamiętał jak widać.

Cytat:Sephiroth, nie cytuj Mentala :) poprawił się i uznał, że wporzo z niej dziewczę jest przecież.
A ja nigdzie nie napisałem, że nie jest :)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości