Judge Dredd (temat ogólny)
Mi to wygląda jak fota z taniej produkcji studia Asylum. Jak jakaś podróbka, "Sędzia Bredd" albo coś takiego:)
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Ooo. Prorocy. Zobaczyli 1 ciemną jak z dupy murzyna fotke i juz wiedzą ,że film bedzie gowniany a koles jest popluczyną po Stalonie.

Jedyna dobra rzecz tamtego filmu to byl Stallone i robot ( i Max, i Armand ) . A film byl tak gowniany , że zbroja opada.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Dobry był Sly, Max, scenografia, kostiumy sędziów, robot ABC, mean machine i muzyka Silvestriego.

A na nowy film czekam i ta fotka w żaden sposób mnie nie zniechęca.

Cytat:Przy Sylwkowym kostiumie ten wymięka. Rozumiem że chcą pewnie tematykę "zbliżyć do rzeczywistości" i wpasować się przy okazji w emo-trendy, ale to Dredd! Powinien mieć jebutnego złotego orła na ramieniu i dwudziestokilogramowy łańcuch na klacie!

Sylwek miał wspomniane elementy przez jakieś pierwsze (i najlepsze w tamtym filmie) 20 minut, może przynajmniej tym razem sędzia Dredd pozostanie sędzią Dreddem przez cały film.

Odpowiedz
W ogóle to wolałbym żeby zrobili film o Dreddzie takim, jaki jest aktualnie w komiksach - czyli o starym, bezwzględnym dziadzie w typie Eastwooda, który szykuje się na emeryturę (czyli wygnanie).

Odpowiedz
Tym bardziej, że Stallone mógłby go spokojnie znowu zagrać :)

Odpowiedz
[Obrazek: movie-lawmaster1.jpg]

Odpowiedz
To wygląda jak fota z jakiegoś niskobudżetowego serialu. Skojarzyło mi się z tym:

[Obrazek: reb_brown_captain_america_cycle.jpg?w=500&h=374]

Szkoda, bo komiks jest graficznie tak zajebisty, że naprawdę nie trzeba nic zmieniać, żeby i w kinie prezentował się dobrze.

Odpowiedz
[Obrazek: 25342.$.jpg]

No najszczęśliwsza fota to to nie jest. Jednak hełm mógł mieć mniejszy i brakuje masywnej żuchwy...

Gdzie mu tam do tego:

[Obrazek: Judge+Dredd.jpg]

Odpowiedz
Ano Sylwek to był wykapany Dredd gdyby tylko nie wpieprzał się do scenariusza, a wpieprzył się do tegoż ktoś z głową to Dredd z '95 byłby mega dobry, a tak jest sporym niedosytem.
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
http://www.filmweb.pl/news/FOTO+Wi%C4%99cej+zdj%C4%99%C4%87+nowego+S%C4%99dziego+Dredda-75971

Biednie to wygląda.

Odpowiedz
Strasznie biednie, a Urban próbujący zrobić zaciętą minę Dredda wygląda jakby spróbował przesłodzonej herbaty.

Odpowiedz
Jeden z komentarzy pod tymi fotkami oddaje moje własne wrażenia:

Cytat:Do tego ten hełm ,to chyba wyrzeźbili im z drewna i pomalowali spray'em.

Cholernie mi brakuje naramienników jakie były w komiksach i poprzednim filmie. Bez nich, jednocześnie nosząc zbyt duże hełmy sędziowie wyglądają komicznie, do tego wygląda na to, że ten czerwony X chyba zachodzi im na oczy...

Budżet wynosi ponoć 45 baniek (film ze Sly'em kosztował 85) więc liczę na konkretną Rkę, podobnie jak w komiksach Dredd ma nie pokazywać twarzy.

Odpowiedz
Całkiem przyzwoite kino SF "z zamierzchłych czasów" :)
Sylwek w dobrej formie a i koleżankę ma dobrana bardzo fajnie:)
Jesli chodzi o efekty zgodzę się z kolegą który napisał:
Cytat:ABC warrior: Status?
Rico: Bodyguard.
ABC warrior: Commander?
Rico: Rico.
ABC warrior: Mission?
Rico: We're going to war.
ABC warrior: [eagerly] Warrr...

Robot ABC wyszedł rewelacyjnie, aż się prosił żeby wrzucić go do kolejnego Terminatora:):)
Co do obsady wznowienia to czy musi być to Karl Urban? Połowy twarzy nie widać a Sly jest jeszcze całkiem sprawny ;)

Odpowiedz
Karl Urban prezentuje się beznadziejnie jako Dredd, obsadowa pomyłka.
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
(26-07-2011, 12:51)military napisał(a): Urban próbujący zrobić zaciętą minę Dredda wygląda jakby spróbował przesłodzonej herbaty.
Wygląda jak 4-latek któremu odmówiono kupienia lizaka.

Odpowiedz
(26-07-2011, 13:04)Gieferg napisał(a): Cholernie mi brakuje naramienników jakie były w komiksach i poprzednim filmie. Bez nich, jednocześnie nosząc zbyt duże hełmy sędziowie wyglądają komicznie, do tego wygląda na to, że ten czerwony X chyba zachodzi im na oczy...

Ten X jest zabawny ale ja nie o tym. Co prawda ten strój wygląda ubogo do starego ale... przecież stary wygląda jak z plastiku. Zawsze miałem takie wrażenie jak oglądałem ten film. Szczególnie te naramienniki.

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
(26-07-2011, 15:05)Mierzwiak napisał(a):
(26-07-2011, 12:51)military napisał(a): Urban próbujący zrobić zaciętą minę Dredda wygląda jakby spróbował przesłodzonej herbaty.
Wygląda jak 4-latek któremu odmówiono kupienia lizaka.

Mnie tam bardziej to wygląda jakby miał zatwardzenie, ale oczywiście mogę się mylić ;)
Widzę, że Dredd jak na typowy film o policjantach chyba otrzymał ciemnoskórego partnera. Nie wiem jak to było w komiksie, więc może akurat tak miało być?

/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Z tego co pamiętam to Dredd nie miał partnerów. Było sporo postaci drugoplanowych, w tym jego "zabawny" roboci kumpel w rodzaju C3PO, ale kiedy twórcy zorientowali się, że ta postać to porażka, robot okazał się przestępcą i Dredd musiał go osądzić.:)

Odpowiedz
Te zdjęcia to totalna pomyłka. Urban z tą miną wygląda jakby nie mógł zrobić kupy, a reszta fotek to jakieś totalne nieporozumienie.
Nie wiem co z tego będzie, ale na pewno nic dobrego.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
A ja mam dziwne skojarzenie:P Nie widzę tam Urbana, tylko jego:

http://www.palzoo.net/file/pic/user/John-Noble.jpg

:)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon