Ankieta: Jak oceniasz film?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Justice League (2017)
(06-12-2017, 15:43)Badus napisał(a): Btw czy tylko mi umknęło w jaki sposób sprowadzono zwłoki Supermana na Ziemię?
?????????!!!!!!!!!!!!!!

Clarka pochowano w Smallville, stamtąd wykopali go Flash i Cyborg.

Odpowiedz
(06-12-2017, 15:43)Badus napisał(a): Btw czy tylko mi umknęło w jaki sposób sprowadzono zwłoki Supermana na Ziemię?

Oho, widzę, że Nascimento ma godnego rywala XD

Odpowiedz
Scena jak Flash i Cyborg wykopują ciało Clarka też jest śmieszna... przecież Flash by to sam zrobił ale rozumiem, że trzeba było nadać tej scenie dramaturgii i wstawić jakiś dialog między postaciami. Oczywiście scena wskrzeszenia Supermana miała dziać się w nocy, późnym wieczorem a zrobiono ją o świcie? Jak się zakradają to jest noc albo i późny wieczór a jak Superman powraca to już tylko jakby świt to co oni tam siedzieli kilka godzin i grali w karty, widać, że scena przemontowana o czym świadczy chociażby ruch Flasha w kierunku Supermana, pierwotnie działo to się wieczorem w nocy.

Odpowiedz
Widziałem tego kupsztala cały jeden raz (w kinie) i pokręcił mi się finał z innym kupsztalem (tym od Singera), gdzie Supek dryfował na orbicie. Ok, już sobie odświeżyłem zakończenia. Całe źródło pomyłki, skończcie bóldupić ;)

Cytat:(...) Lex wrzucił tam Zoda, a dostał Doomsdaya. Niekoniecznie Lidze zależało na takiej zamianie.

Dlatego użyli jakiejś magicznej kostki, o której w sumie niewiele wiedzieli, a która mogła w sumie im wyprodukować Uber-Duper-Doomsdaya 2.0. Well... :)
"Wake the fuck up, Samurai. We have a city to burn."

Profil Letterboxd

Odpowiedz
Justice League po 4 tygodniach zarobiło $613,36 miliona na całym świecie. Od środy kina na całym świecie atakują Star Warsy i tylko jeśli nie odbije się to za mocno na superbohaterach DC, uda się im przebić wynik MoS. Jeśli spadki w przyszły weekend będą srogie, myślę że już oficjalnie będzie można orzec, że jest to najgorzej zarabiający film DCEU.

Odpowiedz
Po 24 dniach w USA na koncie filmu 212 mln.
Po takim samym czasie Wonder Woman miała 318 mln.

[Obrazek: giphy.gif]

Odpowiedz
[Obrazek: 17eda6aa-0250-42fe-ab25-8423c4d59e65-giphy.gif]

Profil Letterboxd

Odpowiedz
Gdyby "WW" nie rozbiła banku, to WB nie miałby oporów przed zaoraniem DCEU i jakąś formą rebootu tych marek. A tak to teraz będą kombinować, jak z tego wyskrobać $$$ -.-
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
[Obrazek: cttSTRE.png]

Profil Letterboxd

Odpowiedz
O matko ... Ej, serio to jest tragedia :)

Odpowiedz
[Obrazek: JHsE2DMr.png]

Odpowiedz
Ciekawe co sobie Cavill pomyślał, jak to pierwszy raz zobaczył...

Odpowiedz
Wygląda jakby coś go użądliło albo strasznie bolały go zęby i po prostu spuchło :D
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
W czasach gdy ożywamy zmarłych aktorów, odmładamy/postarzamy o kilka dekad przy pomocy CGI i wyglada to dobrze, a czasami bardzo dobrze odjebać taką maniane z samym wąsem... Jak?!

Odpowiedz
Niepojęte.

I to nie był sam wąs. Cavill nosi jeszcze lekki, 3mm zarost.

Czekam na jakiś wyciek fotki Cavill sprzed CGI-korekty. Od razu ląduje jako awatar. XD

Odpowiedz
Wiecie że w jeden weekend The Last Jedi zarobił w USA trochę więcej niż Justice League w miesiąc? :)

Odpowiedz
Przywraca mi to wiarę w Galaktykę ;]

Profil Letterboxd

Odpowiedz
[Obrazek: tumblr_p1f1p02eTc1w9n0obo1_540.png]
[Obrazek: tumblr_p1f1p02eTc1w9n0obo2_540.png]

ciężko mi się skupić jak widzę Momoę, ale to chyba inna kurtka jest lol

Odpowiedz
Lol, to wygląda, jakby ktoś obniżył jakość grafiki w grze komputerowej. :D

Odpowiedz