Ankieta: Jak oceniasz film?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Justice League (2017)
http://www.boxofficemojo.com/movies/?id=dcfilm1117.htm

Na koncie filmu marne 647 mln, wkrótce zakończy swój kinowy żywot.

Niech o skali klęski świadczy to, że prawdopodobnie nie przegoni... Doktora Strange'a :D

Odpowiedz
Chciałem to obejrzeć drugi raz ale wytrzymałem do sceny w tym muzeum, czy czymś.
Nie mam ochoty więcej a takie BvS widziałem w całości ze 3 razy a fragmentami (jak leciał w TV) to z 5 czy 6.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Można wiedzieć gdzie i kiedy w TV leciał BvS?

Odpowiedz
Na arabskich (czy raczej perskich, armeńskich - cholera wie, ciężko rozszyfrować) stacjach ;)
Często puszczają nowości zaraz po premierze ripa w sieci ;)

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Podobno ma być dłuższa o 15 minut wersja rozszerzona, ale na razie to nic oficjalnego.

---

Tymczasem przed Warnerem trwa protest w sprawie wypuszczenia wersji Snydera. Przyszło 13 tysięcy fanów. A nie, wróć, trzynastu.

https://www.comicbookmovie.com/justice_league/you-wont-believe-how-many-protesters-gathered-outside-warner-bros-demanding-a-justice-league-directors-cut-a156827

Odpowiedz
Czyli gówno-wersja. 15 - wsadzą te kilka scen, które wyleciały (które niby dopracowywali pod względem FX już po premierze filmu). Nic tego filmu i tak nie uratuje. Jest kiepski pod każdym niemal względem.

Odpowiedz
Wszyscy idą / stoją tylko Cyborg jako jedyny... yyy... co to miało być? :)

[Obrazek: eI2YZ4f.jpg]

Odpowiedz
Strzela fotkę jakiemuś widoczkowi :).

Odpowiedz
"More lifelike colors" <- LOL... :D

Odpowiedz
Nie wiem na ile to prawda ale ma być na płycie AŻ JEDNA dodatkowa scena. Kpina.

Odpowiedz
Czy tylko ja te 2 miesiące po premierze już kompletnie nie pamiętam o tym filmie? Od momentu mojego ostatniego posta z wrażeniami nawet razu o nim nie myślałem (nie licząc wypłakiwania przez chwilę braku wersji reżyserskiej), trudno mi przypomnieć sobie jakąś konkretną scenę i nie mam żadnej ochoty na powtórkę. To nawet po BvS i SS tak nie miałem bo w tym pierwszym przypadku dwa miesiące po premierze nadal dyskutowałem z ludźmi o tym i były sceny które chciałem zobaczyć ponownie już i teraz. A o JL czasem zapominam, że powstała :/

Odpowiedz
(19-01-2018, 01:11)Super8 napisał(a): "More lifelike colors" <- LOL... :D

Z czego to LOL? Z twojej niekumatości?

Odpowiedz
(19-01-2018, 10:26)Kuba napisał(a): ...trudno mi przypomnieć sobie jakąś konkretną scenę i nie mam żadnej ochoty na powtórkę.

Mam 2 ulubione, w sensie jedyne do jakich bym wracał - wykopywanie z grobu i to jak ich pierze przy pomniku. Reszta do kosza

Odpowiedz
(19-01-2018, 10:26)Kuba napisał(a): Czy tylko ja te 2 miesiące po premierze już kompletnie nie pamiętam o tym filmie? Od momentu mojego ostatniego posta z wrażeniami nawet razu o nim nie myślałem (nie licząc wypłakiwania przez chwilę braku wersji reżyserskiej), trudno mi przypomnieć sobie jakąś konkretną scenę i nie mam żadnej ochoty na powtórkę. To nawet po BvS i SS tak nie miałem bo w tym pierwszym przypadku dwa miesiące po premierze nadal dyskutowałem z ludźmi o tym i były sceny które chciałem zobaczyć ponownie już i teraz. A o JL czasem zapominam, że powstała :/

Chyba właśnie o to chodziło WB :)

Odpowiedz
(19-01-2018, 10:26)Kuba napisał(a): trudno mi przypomnieć sobie jakąś konkretną scenę

Tę scenę widziałem już 10 razy i tylko dla tej sekwencji film kiedyś stanie na półce.

Odpowiedz
Czyli jestem jedynym na kim akurat TA kwestia nie zrobiła żadnego wrażenia?
Cała reszta tej sceny spoko. W sumie Supermana tego z JL pooglądałbym jeszcze, jak już wspominałem, mam nadzieje, że będzie w "Shazamie!".

Odpowiedz
Nie wiem czy jedynym, wiem że na mnie zrobiła ogromne (i miałem podobną reakcję na sali jak na filmie powyżej). To było tak zajebiste i miało taką podbudowę od pierwszego trailera BvS (ponad 2 lata!!) że zrobiło swoją robotę. Aż chciałem przeprosić Snydera za nazywanie go partaczem... a potem się dowiedziałem, że ten krótki dialog napisał i dograł Whedon. XD Snyder nawet jak ma materiał na znakomite odegranie się Supermana na Batmanie po ich ch*jowej walce z BvS, to nie potrafił tego wykorzystać. :P

Odpowiedz
O jakiej podbudowie mowa? Batman mówił "Do you bleed?" do Supermana a teraz Superman mówi to samo do Batmana. No i?

Ten dialog tutaj jest tak samo gówniany jak inne dodatki Whedona.

Odpowiedz
(19-01-2018, 23:52)Kuba napisał(a): Czyli jestem jedynym na kim akurat TA kwestia nie zrobiła żadnego wrażenia?
Cała reszta tej sceny spoko.

Nie. Na większosci zapewne ta kwestia nie zrobiła wrażenia. To było raczej na zasadzie - fajny prztyczek.
I nie 2 - reszta tej sceny nie jest spoko - przypominam, że chwilę później mamy Batmana-retarda, który ględzi, że "został połamany"

Odpowiedz
Dzięki, przypomieliście mi jak chujowa jest ta sekwencja. A to mogła być najbardziej epicka rzecz w kinie komiksowym od czasu mastershoota z Avengers.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon