20-01-2018, 10:53
|
Justice League (2017)
|
|
Nawet taki fajny prztyczek został zabity mimowolnym uśmiechem pod nosem od oglądania CGI-ogolonego Cavilla.
Wymęczyłem to drugi raz i... gdyby wyciąć wiekszość żartów, Ukraińców (aka Ruskich) i parę innych rzeczy to byłby to kiepski ale lepszy film. Inna sprawa, że tym razem suchary Flasha (a raczej ich nadmiar) już mi przeszkadzały.
Ocena powinna spaść do 4/10
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 25-01-2018, 13:44
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 13-02-2018, 17:23
Te sceny są na prawdę dobre. Co za totalne szambo wyszło z tym filmem, jeszcze teraz je dają na Blu-Ray żeby ludzi bardziej zirytować :/
13-02-2018, 21:35
Ale w kontekście samego filmu a przynajmniej tej wersji, którą wypuścili, ich wycięcie ma sens.
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 13-02-2018, 23:21
Ok, JL w końcu obejrzane. Kupa straszna. Tzn nie miałem zbyt wielkich oczekiwań względem tej produkcji, ale aż takiego gnoju to się nie spodziewałem :D
Dla mnie to takie, nie wiem, superdrogie kino klasy B. Najłatwiej będzie wymienić mi to co mi się w filmie podobało: + Flash (zajebista postać, zajebiście zagrany, chętnie obejrzałbym jego własny film, najlepiej napisany przez takiego np J. Gunna) + Superman w końcu wyjął kija z dupy :D + O dziwo, nie sądziłem że coś takiego napisze, całkiem spoko wypadł Aquaman. Aczkolwiek na film o jego przygodach nie szedłbym raczej do kina. + Muzyka Elfmana (tzn nie tyle mi się podoba, co nie jest zła, a w przypadku tego filmu to i tak zaleta) Największym rozczarowaniem w tym filmie jest dla mnie Batman. Ogólnie BvS lubię i naprawde przekonałem się do Afflecka. Miałem nawet mega hype na ten film o Batmanie z nim. Ale w JL ta postać wypada jakoś tak słabo. A i po Afflecku nie widzę, żeby mu zależało. Chociaż z 2 strony, przy takim ch*jowym scenariuszu ciężko żeby gość wkładał serce w te rolę. A jeszcze warto wspomnieć o stronie wizualnej filmu. Nie zachwyca. Mega przesyt słabego wg mnie CGI. A kostiumy postaci to jakiś mega dramat.
"Y es que eso es y, creo, será siempre el cine: una manera maravillosa de soñar" J. Potau
14-02-2018, 10:05
Kolejne kadry z CGI wąsami Cavilla, po prostu piękne partactwo ;) Tylko dla ludzi o mocnych nerwach, umieszczam w spoilerze.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.
14-02-2018, 10:08 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-02-2018, 10:09 przez Snappik.) (14-02-2018, 10:08)Snappik napisał(a): Kolejne kadry z CGI wąsami Cavilla, po prostu piękne partactwo ;) Tylko dla ludzi o mocnych nerwach, umieszczam w spoilerze. film jest od miesiąca czy 2ch w sieci a tłuszcze ciągle odkrywają kadry z niego?
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 14-02-2018, 13:50
Odkrywałem JE kiedy film nie był jeszcze ogólnie dostępny a jedynie z materiałów promocyjnych. Lub w 1 czy 2ch przypadkach odnośnie materiałów, które w filmie się nie pojawiły.
Widzisz różnicę?
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 14-02-2018, 21:10
Jak rozumiem, fakt pojawienia filmu w sieci dyskwalifikuje jakąkolwiek dyskusję na temat poziomu efektów specjalnych? Shamar, dobrze się czujesz?
#dżizaskurwajapierdole
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.
14-02-2018, 21:26
Ty się dobrze czujesz?
PO CO wrzucać, co jakiś czas, POJEDYŃCZE screeny z "szokiem: PATRZCIE na wąsy!"?
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 14-02-2018, 23:50 |
|
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Batman v Superman: Dawn of Justice (2016) | Huntersky | 3,829 | 623,684 |
04-08-2025, 20:56 Ostatni post: shamar |
|
| Wonder Woman (2017) | zombie001 | 787 | 123,823 |
29-11-2023, 22:33 Ostatni post: Mefisto |
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 2 gości |

Spoiler![[Obrazek: cholFN2.jpg]](https://i.imgur.com/cholFN2.jpg)