Ankieta: Jak oceniasz film?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Justice League (2017)
Nawet taki fajny prztyczek został zabity mimowolnym uśmiechem pod nosem od oglądania CGI-ogolonego Cavilla.
"Wake the fuck up, Samurai. We have a city to burn."

Profil Letterboxd

Odpowiedz
Wymęczyłem to drugi raz i... gdyby wyciąć wiekszość żartów, Ukraińców (aka Ruskich) i parę innych rzeczy to byłby to kiepski ale lepszy film. Inna sprawa, że tym razem suchary Flasha (a raczej ich nadmiar) już mi przeszkadzały.

Ocena powinna spaść do 4/10
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Ja już wiem czemu nigdy nie wrócę do Justice League.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Na tym zdjęciu wygląda bardziej jak Hayden Christiensen :)

Odpowiedz
Raczej Hayden what the fuck is wrong with your face, Jesus Christ!ensen.

Odpowiedz
Wyglada jak T-800 z wadą fabryczną ;)

Odpowiedz

Odpowiedz

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Te sceny są na prawdę dobre. Co za totalne szambo wyszło z tym filmem, jeszcze teraz je dają na Blu-Ray żeby ludzi bardziej zirytować :/

Odpowiedz
Ale w kontekście samego filmu a przynajmniej tej wersji, którą wypuścili, ich wycięcie ma sens.

Odpowiedz
Ok, JL w końcu obejrzane. Kupa straszna. Tzn nie miałem zbyt wielkich oczekiwań względem tej produkcji, ale aż takiego gnoju to się nie spodziewałem :D
Dla mnie to takie, nie wiem, superdrogie kino klasy B.
Najłatwiej będzie wymienić mi to co mi się w filmie podobało:
+ Flash (zajebista postać, zajebiście zagrany, chętnie obejrzałbym jego własny film, najlepiej napisany przez takiego np J. Gunna)
+ Superman w końcu wyjął kija z dupy :D
+ O dziwo, nie sądziłem że coś takiego napisze, całkiem spoko wypadł Aquaman. Aczkolwiek na film o jego przygodach nie szedłbym raczej do kina.
+ Muzyka Elfmana (tzn nie tyle mi się podoba, co nie jest zła, a w przypadku tego filmu to i tak zaleta)

Największym rozczarowaniem w tym filmie jest dla mnie Batman. Ogólnie BvS lubię i naprawde przekonałem się do Afflecka. Miałem nawet mega hype na ten film o Batmanie z nim. Ale w JL ta postać wypada jakoś tak słabo. A i po Afflecku nie widzę, żeby mu zależało. Chociaż z 2 strony, przy takim ch*jowym scenariuszu ciężko żeby gość wkładał serce w te rolę.

A jeszcze warto wspomnieć o stronie wizualnej filmu. Nie zachwyca. Mega przesyt słabego wg mnie CGI. A kostiumy postaci to jakiś mega dramat.
"Y es que eso es y, creo, será siempre el cine: una manera maravillosa de soñar" J. Potau

Odpowiedz
Kolejne kadry z CGI wąsami Cavilla, po prostu piękne partactwo ;) Tylko dla ludzi o mocnych nerwach, umieszczam w spoilerze.

Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Ma minę jakby zobaczył jakiś żenujący chłam i chciał rzec "Whaaa???" :D.

Odpowiedz
(14-02-2018, 10:08)Snappik napisał(a): Kolejne kadry z CGI wąsami Cavilla, po prostu piękne partactwo ;) Tylko dla ludzi o mocnych nerwach, umieszczam w spoilerze.

film jest od miesiąca czy 2ch w sieci a tłuszcze ciągle odkrywają kadry z niego?

Odpowiedz
Przypomnij nam jak długo odkrywałeś kadry z Walkerem?

Odpowiedz
Odkrywałem JE kiedy film nie był jeszcze ogólnie dostępny a jedynie z materiałów promocyjnych. Lub w 1 czy 2ch przypadkach odnośnie materiałów, które w filmie się nie pojawiły.
Widzisz różnicę?

Odpowiedz
Jak rozumiem, fakt pojawienia filmu w sieci dyskwalifikuje jakąkolwiek dyskusję na temat poziomu efektów specjalnych? Shamar, dobrze się czujesz?

#dżizaskurwajapierdole

Odpowiedz
Ty się dobrze czujesz?
PO CO wrzucać, co jakiś czas, POJEDYŃCZE screeny z "szokiem: PATRZCIE na wąsy!"?

Odpowiedz
Po to żebyś się pytał.

Odpowiedz
Po to bo mi się to podoba.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon