Ankieta: Jak oceniasz film?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Justice League (2017)
Hmm. Mimo wszystko ja uważam, że to dość szybko. Myślałem, że jak dostał to 70mln i wolną rękę, to trochę przy tym pogrzebie :/

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Ale że jak?
Przecież nie ma niczego innego do roboty . Chyba
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz

Edit:

Nowy kadr z nowym Steppenwolfem:

[Obrazek: EqlkleqUUAAQcqn?format=jpg&name=4096x4096]

Odpowiedz
coś tam ćwierkają, że ma to wyjść w piątą rocznicę premiery BvS (swoją drogą k.rwa to już 5 lat! - kiedy to zleciało?)

[Obrazek: Screenshot-20210101-232316-Reddit.jpg]

Odpowiedz
Nowa fotka Steppenwolfa w porównaniu ze starym designem.

Ciekawostka, zbroja w wersji Snydera jest "żywa" i zmienia ułożenie kolców by chronić go przed bezpośrednimi atakami.

[Obrazek: iij7q9n80o961.jpg?width=960&crop=smart&a...9ada8882e8]

Odpowiedz
Wygląda mniej plastikowo. Ale i tak plastikowo.
Liczyłem, że rysy twarzy choć dodadzą jak u aktora.
Podobna wtopa jest w Avengers
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
W tej pikselozie twarz jest w ogóle ledwo widoczna.

Odpowiedz
nie oczekujmy "dizajnu" mordy jak u Thanosa, tam było czuć, że to kawał skurwiela który chce wymazać pół wszechświatu

Odpowiedz
Obydwa plastusie są słabe. Pan kolczatka chyba nawet bardziej żenujący.
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Cytat:zbroja w wersji Snydera jest "żywa" i zmienia ułożenie kolców
Ruchoma, żywa zbroja? Już mnie oczy bolą na samą myśl... przynajmniej pasuje do tego, co widzieliśmy wcześniej.

Odpowiedz
Tak to określił Snyder, w tym krótkim ujęciu jak się przyjrzeć to widać jak zmienia się układ kolców w zbroi:

[Obrazek: 1a392b58328200134b8a0bbfde126aab9053f244.gifv]

Odpowiedz
Pomysł spoko, ale wykonanie.. no nie wiem. Sam projekt może mnie nie drażni, ale Snyder mógł jednak wybrać jakąś inną kolorystykę. Coś bardziej rzucającego się w oczy.

Podobno ekipa od CGI nie była zadowolona z tego projektu, bo cholernie dużo przy nim roboty... No i ja im się nie dziwię.

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Hm, z jednej strony jestem ciekawy tego Justice League Snyder Cut, ale też byłbym ostrożny z oczekiwaniami. Jak będzie poprawny film to już dobrze. 
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Ten film to będzie takie "Snyder Unleashed" jak przy Warchmen Ultimate Cut, więc jeśli ma się alergie na jego ostatnie produkcje to raczej nie ma na co czekać.

Btw. Wonder Woman ma mieć scene podobną do tej z Man of Steel gdzie Faora w krótkim czasie obezwladniła wszystkich żołnierzy, ma być bardzo podobny sposób kręcenia z tymi nagłymi przyspieszeniami.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
to na pewno będzie poprawny film (serial) skoro będzie trwał cztery godziny więc żadnych bzdur fabularnych i dziur w scenariuszu być nie powinno, inna sprawa, że oglądając ciągiem 4 godziny to mało kto się skupi na scenie nr 5 lub 10 w filmie no ale jednak Snyder w końcu wypuści swoje dziecko - czy dopieszczone? hmm... po mojemu to będzie to takie rozszerzone BvS

Odpowiedz
IMO z gówna bata nie ukręcisz - tak jak WhedonJL był na 5/10 tak SnyderJL będzie 6/10.

Odpowiedz
Cytat:skoro będzie trwał cztery godziny więc żadnych bzdur fabularnych i dziur w scenariuszu być nie powinno,
Z drugiej strony... dziur i bzdur może być kilka razy więcej.

Odpowiedz
Justice League Whedona to były popłuczyny po Avengers, dla mnie to był film nie oglądalny, cyniczna produkcja która powtarzała te same zagrywki które Whedon stosował wcześniej i cała wina spoczywa na nim bo dostał wolną rękę odnośnie tego co mógł nakręcić i wywalił praktycznie wszystko co przygotował Snyder i zaczął powtarzać sam siebie.

Snyder Cut niezależnie od tego jak ocenią go widzowie, będzie bezkompromisowym, w pełni autorskim filmem, którego celem nie będzie przypodobanie się dosłownie wszystkim i Justice League wreszcie będzie wyglądać jak wysokobudżetowa produkcja, a nie odcinek Flasha z CW.

Odpowiedz
(07-01-2021, 10:19)marsgrey21 napisał(a): Justice League Whedona to  były popłuczyny po Avengers, dla mnie to był film nie oglądalny, cyniczna produkcja która powtarzała te same zagrywki które Whedon stosował wcześniej i cała wina spoczywa na nim bo dostał wolną rękę odnośnie tego co mógł nakręcić i wywalił praktycznie wszystko co przygotował Snyder i zaczął powtarzać sam siebie.

już samych wstawek Whedona które były widoczne i odróżniały style obu reżyserów nie dało się oglądać i patrzyło się na te dokrętki z politowaniem a kulminacyjnym momentem to były wymazane wąsy, Snyder to wiadomo co będzie - oczojebne ciemne kolorki, slowmotion ale fabularnie myślę, że da radę no i wydaje mi się, że detalowo film (serial) będzie dopieszczony i będzie się fajnei oglądać jak najdłuższą wersję Watchmen

Odpowiedz
Przeca to bullshit jak 150 ^^

JL wprowadza trójkę nowych postaci, pogłębia i popycha dalej stare (na uwagę zasługuje zwłaszcza niezwykle precyzyjnie i kompleksowo prowadzony wątek Diany), wprowadza Green Lanternów, Nowych Bogów i jednego z nich - Stefka. I przygotowuje grunt pod filmy solowe nowych postaci oraz wątek główny z nadejściem Darkseida.

I coś tam jeszcze robi :p

Wszystko jest bardzo precyzyjnie o siebie zazębione, ten film nie ma "szwów". I nigdy ich nie miał :p

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon