Ankieta: Jak oceniasz film?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Justice League (2017)
To jest Leto?
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Snyder Cut oficjalnie z R'ką.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz

Odpowiedz
Po co wklejasz coś co ma ze 2 lata?

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
[Obrazek: 6v8jhe4otag61.jpg?width=960&crop=smart&a...fdb27fe3f1]

Odpowiedz
Tylko pamiętajcie że wg dotychczasowych wypowiedzi ZSJL jest wersją alternatywną do JL dziejącą się w innej rzeczywistości. MoS, BvS, SS,WW, JL, Aq, Shazam!, Birds, WW84 oraz najprawdopodobniej "The Suicide Squad" Gunna, "Black Adam", "Flash"- są w "świecie głównym" i tutaj się nic nie zmienia ;)

Odpowiedz
Who cares?

Odpowiedz
Bo warto rozróżniać te 2 światy i mieć świadomość że to nie są te same postacie. Np w "świecie głównym" też za jakiś czas pojawi się przecież Darkseid ^_^

Odpowiedz
W świecie "głównym" to się na razie nie zanosi na nic ciekawego, więc kij z nim. A to co będzie główne, a co alternatywne to się jeszcze okaże.

Odpowiedz
Zanosi się od.. dawna bo Stefek z JL przecież przeżył - więc wróci, co jakiś czas słychać info o filmie o Nowych Bogach, już 2 filmy zapowiedziały Darkseida.
Aquaman zebrał armię, Na Themyscerze jest armia dla Diany, Shazam zebrał swój oddział z jednym tronem wolnym - dla Black Adama. Itd :)

Okaże się to że ZSJL odniesie "znaczący sukces i pozytywny oddźwięk u fanów" wobec czego "kierownictwo Warnera dojdzie do wniosku" że widzowie chcieliby teraz mroczniejszych filmów superhero ( na co też zapracował np "Joker" i serial "Watchmen") wobec czego nastąpi "rehabilitacja Zacka Snydera i jego wizji" (czy jak to zwać) i"wdrażanie jej elementów do universum" ;)

Odpowiedz
[Obrazek: giphy.gif]

Odpowiedz
Powiedzmy że mam przeczucie ;)

Odpowiedz
Bardzo alternatywne skoro w większości ten film to będzie to samo co poprzednia wersja. Come on

Odpowiedz
Tu już niech się wypowie ktoś kto pamięta to wszystko to co mówił Zack Snyder na ten temat ;)

Odpowiedz
Przecież podstawa filmu się nie zmienia. Sceny będą te same + nowe. Czyli zbierze się ekipa i będzie walczyć z tym samym wrogiem, wskrzeszą Supermana. A to, że niektóre sceny będą przycięte czy w innej wersji niczego nie zmieni.
To będzie ta sama historia, która doprowadziła do następnych filmów. Choć w sumie... Nie. Bo jaki wpływ miało JL na te kolejne, żeby nowej wersji nie dało się uznać za oficjalną?

Odpowiedz
Ok, ja nie wkuwałem wszystkiego tego co mówił Snyder "co on miał tutaj zrobić" więc tyle co zrozumiałem i zapamiętałem - może błędnie, nie będę się upierał.

ZSJL to jakby JL i jego przyszła kontynuacja z przybyciem Darkseida - razem.

Zamknięcie historii. Zdaje się zginie Batfleck i może ktoś jeszcze (zdaje się Cyborg?) . Ewentualną kontynuacją zdaje się byłby Darkseid pustoszący Ziemię.

Nie będzie czego kontynuować.

The End

Odpowiedz
Nie no. Ja nie wiem co oni tam zaplanowali. Może rzeczywiście chcą to zrobić jako alternatywną historię.
Twierdzę tylko, że chyba nie będzie tak odbiegać by nie uznawać tego za część serii zamiast tamtej wersji.

No chyba, że jest tak jak mówisz: zabiją kogoś kto i tak będzie się pojawiał w późniejszych filmach. Ale wtedy wg. mnie : spierd...ą sprawę

Odpowiedz
Z tego co wiem Zack Snyder obiecał fanom naprawdę sporo.

I - ponieważ to jest osobna historia - będzie mógł w tym filmie zrobić naprawdę WSZYSTKO.
Zabić kogo chce, zniszczyć Ziemię , zgwałcić Merę i Dianę, co tylko :p

Ale oczywiście to tylko moje spekulacje ;)

Odpowiedz
Cytat:ZSJL to jakby JL i jego przyszła kontynuacja z przybyciem Darkseida - razem.

ZSJL to wersja JL, zawierająca w sobie fundamenty tej kontynuacji, które z wersji kinowej wywalono fpizdoo.
Kontynuację anulowano i w ogóle jej nie nakręcono. Dokrętkami tego nie załatwią.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon