![[Obrazek: 2eb7nl0.jpg]](http://i45.tinypic.com/2eb7nl0.jpg)
25-02-2013, 01:37
|
Kult pomarańczowego słoneczka
|
|
"Wolf Creek 2"
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...
20-09-2014, 14:46
Tego nikt nie wrzucał? Bardziej kultowego słoneczka nie ma przecież w historii kinematografii:
![]() A niech stracę. Jedyna dobra rzecz w tym filmie:
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...
06-04-2017, 08:53
To i ja wrzucę coś od siebie.
Ostatni Samuraj Fellowship of the Ring (pięknie to wygląda) ![]() Poszukiwacze zaginionej Arki (chociaż kadr wrzucany wcześniej z Ostatniej Krucjaty jest nie do przebicia) ![]() Lee Van Cleef w For a Few Dollars More. /edit: usuwam kadr, bo ktoś wrzucił go wcześniej, nie zauważyłem. 06-04-2017, 09:47 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-04-2017, 09:53 przez Louis Cyphre.)
Ha, dobre pytanie. Miałem w pamięci taką tapetę sprzed lat, więc pomyślałem, że idealnie się tutaj nadaje, ale z tego co widzę to chyba nawet nie jest promo, a jakiś fan made. Wybaczcie wprowadzenie w błąd.
06-04-2017, 17:36
Kelly's heroes
Cudo film, jeden z najlepiej wsysających blockbusterów z tamtych lat. I finał, tak klasyczny, że bardziej klasyczny być nie może - odjazd ciężarówką pełną złota skradzionego od szwabów, a w tle zachód słońca. Czy może być coś lepszego?
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.
07-11-2017, 09:22 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-11-2017, 09:22 przez Snappik.)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...
21-02-2021, 16:05 |
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Kult-czapki oraz inne nakrycia głowy, czyli 15 pkt do lansu | Mental | 42 | 14,652 |
01-10-2024, 21:44 Ostatni post: OGPUEE |
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |