Mad Max (1979-2024)
http://badassdigest.com/2013/10/01/rumor-fury-road-is-great-reshoots-are-good-news/

Apparently Tom Hardy is still using his Bane voice here, but since Max only has a handful of lines it isn't too bad - and maybe they can dub him, as an homage to the original Mad Max.

Odpowiedz
Premiera nowego Mad Maxa 15 maja................................ 2015.

Ja jebie.

Odpowiedz
Tak, wchodząc tuż po Avengersach film na pewno na siebie zarobi :D
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Ooo kolejna majowa premiera, która (na dzień dzisiejszy) wydaje się bardziej interesująca niż Avengers:AoU.
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Bardzo dobrze, niech dokręcą więcej materiału z Melem. Stopień mojego zainteresowania filmem jest uzależniony od zaangażowania Mela, będzie tylko cameo to obejrzę na youtubie, będzie dużo Mela idę do kina, będzie w 3D, obejrzę na DVD ;)
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
[Obrazek: max-mad-hardy.jpg]

Odpowiedz
[SPOILERY]

Mad Max (1979) - pewnie się narażę, ale z całej serii ja ten film lubię najmniej, a w zasadzie wcale go nie lubię. Wydaje mi się że oceniany jest głównie poprzez pryzmat sequeli, bo w sumie żaden z tego film postapokaliptyczny. W sumie nijak ma się do następnych części, które miałyby większy sens gdyby ich akcja toczyłaby się po Ucieczce z Nowego Jorku, wystarczyłoby podmienić Maxa na Snake'a Plisskena i wywalić z dwójki wzmianki o tym że głównemu bohaterowi zamordowano rodzinę.

Mad Max 2: Wojownik szos (1981) - bez dwóch zdań dla mnie najlepsza część. Ideał filmu postapokaliptycznego i ścisła czołówka science fiction.
Co mam więcej powiedzieć ? Film króluje pod względem ukazania brudu i mroku w świecie przyszłości. Bardzo ciekawym czarnym charakterem jest dla mnie Lord Humungus.

Mad Max 3: Pod kopułą gromu (1985) - wiem że jest powszechnie uznawany za najgorszą część. Dla mnie film był świetny do momentu gdy dzieciarnia uciekła na pustynię i Max polazł za nią. Od tego momentu rozpoczął się mocno kretyński familijny film akcji, w którym wszystko pozytywnym bohaterom przychodzi bez problemu, a końcowa akcja była nieudolną podróbką kapitalnego pościgu z finału dwójki. W przeciwieństwie chyba do większości bardzo podobało mi się ukazanie tej społeczności żyjącej w piachu dzieci i ich dziwaczne wierzenia.

Odpowiedz
Fajna fota. Wrzucam!

[Obrazek: madmax4_movie2.jpg]

Odpowiedz
To co, tylko jeszcze do 2015 roku poczekać...
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Nie wiem, czy było w tym wątku, ale... data premiery to maj 2015 roku. Moje pytanie: co oni z tym filmem robią?

Odpowiedz
[Obrazek: 59536_1.9.jpg]

Odpowiedz

Odpowiedz
Na eBayu pojawiły się grafiki koncepcyjne do filmu

To znak, że film jest w fazie pre pre produkcji. Premiera w maju 2018.

Odpowiedz
Pozytywne reakcje po pokazie testowym Fury Road
http://thefilmstage.com/news/first-impressions-from-tom-hardy-led-mad-max-fury-road-roll-in/

Odpowiedz
[Obrazek: mad-max-fury-road-entertainment-weekly-cover.jpg]

Odpowiedz
Oboje wyglądają zajebiście. Theron to wręcz 80's full bitch.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
ale plastik - co Hardy ma z oczami? czy tak trudno dziś po prostu pierdolnąć fotkę na okładce?
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Ja to zwalam to na karb fotoszopa, myślę, że w filmie będzie 100x lepiej i bardziej gritty. Podoba mi się, że Hardy trzyma w łapie jakiegoś obrzyna do dziurawienia ciał ;)
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Wielokrotnie to powtarzałem, ale nie zaszkodzi przypomnieć: pokładam w tym filmie i w tej obsadzie olbrzymie nadzieje. Żeby tylko tego nie spierdolili.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon