Mad Max (1979-2024)
Scena z "what a day, what a lovely day" jest wspaniała. Przewijałem chyba z 10 razy ;)

Wszystko jest bombastyczne, ale mi się podoba. Komputer widać, to prawda, ale za to kolorystyka kupiła mnie w całości.

W ogóle podoba mi się ostatni trend w kinie na w cholerę nasycone kolory. Najpierw Pacific Rim, później Guardians of the galaxy (te mgławice), a teraz Max. Kiedyś wolałem bardziej stonowane palety, ale chyba mi się przejadło.

Odpowiedz
Ten trailer, a pewnie i cały film, mają trochę wad, ale i tak wygląda to na tyle rasowo, że w kinie jestem na 100%. Podobnie jak Mental liczę, że Rka jednak będzie, przecież marka Mad Max i popierdzielone, apokaliptyczne klimaty to nie jest coś na co można naciągnąć dzieciarnię i liczyć na setki milionów zostawione w kasach, PG-13 byłoby takim samym błędem jak w Expandalbles 3.

Odpowiedz
A czy nie było już potwierdzone, że jest bankowo PG-13 i fani dobrego post-apo mogą zamiast tego pójść na lody?
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Umówmy się, żaden Mad Max to nigdy nie był żaden rasowy, hard-R postapo tylko dla dorosłych, więc nie wiem skąd te wołania, ale z drugiej strony, sam bym chciał żeby to był film, który nie łasi się do młodej, zjebanej publiczności.

Odpowiedz
Jedynka i dwójka miały R, może nie były genialne same w sobie, ale jak dla mnie wystarczająco poważne.

Odpowiedz
[Obrazek: 10413303_10205484252736854_7317736363104...76002f0a74]

Czy to Mel?

Odpowiedz
Były ploty, że ma dostać jakiś epizodzik, ale podobno nic z tego nie wyszło.

Odpowiedz
już ktoś to wrzucał na jakimś zagranicznym forum, też myślałem, że to Mel, ale podobno to jakiś inny aktor (padło imię i nazwisko)

Odpowiedz
Charlize straci łapę w filmie czy to jakies niefortunne foto? Edit: a, ponoc ma mechaniczną łapę.

[Obrazek: mmfr-207.jpg]

Odpowiedz
Mi się wydaje, że jednak ta ręka to nie jest efekt perspektywy. Z drugiej strony mózg może spłatać niezłego figla.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Przecież już w pierwszej zapowiedzi widać, że Charlize ma metalową rękę i chyba nawet sam Miller o tym wspominał.

[Obrazek: article-2707868-200BB89200000578-678_634x435.jpg]

[Obrazek: mad-max-fury-road-comic-con-trailer-scre...jpg?w=1024]

[Obrazek: tfl8edmwq6qqrs10nrj0.png]
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
[Obrazek: tumblr_nhi1kiKVsF1qde7iyo1_r2_500.jpg]

Odpowiedz
Kolorystycznie kojarzy się z migawkami z przyszłości z Terminatorów Camerona.

Odpowiedz
Niebieski Me(n)talik :)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Mental ucięte zdjęcia wkleja:

[Obrazek: mad-max-fury-road-theron-hardy.jpg]

Chociaż nie wiem, czy te fotki to nie są na rzecz kampanii tak podkoloryzowane, gdyż wątpię, aby to ujęcie pojawiło się w filmie, w takiej kolorystyce.

[Obrazek: mad-max-fury-road-villain.jpg]
#istandbydaenerys

Odpowiedz

To będzie piękny film - głupi, przegięty itd. itp. ale piękny:)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
ależ to jest zajebiście :D :D

Odpowiedz
Co prawda ten chiński trailer nie pokazuje nic nowego, ale i tak nie mogę doczekać się tego filmu. :)
#istandbydaenerys

Odpowiedz
To jest japonski trailer. Zreszta japonczycy maja slabosc do uzywania "Requiem, Dies irae" (full epa!) Verdiego w trailerach, chociazby ten do Battle Royale:

Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Przecież ten kawałek już był użyty w drugim zwiastunie Amerykanów. Ten nowy jest tylko bardziej pocięty i ma ze 2 nowe, krótkie ujęcia.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon