Mad Max (1979-2024)
Jeżeli ten film będzie ma tak sterylne zdjęcia jak widać w trailerze to może dostać jakąś nagrodę od canneńskich gejów i lesbijek za wymuskanych twardzieli na ekranie.
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
(26-03-2015, 19:16)Mental napisał(a): Ważne, żeby nie dostał tam nagrody, bo to dopiero będzie tragedia.

Jak może dostać nagrodę skoro nie będzie brał udział w konkursie? Toż przecież na tego typu festiwalach masowo mają premiery popularne filmy, które nie mają nic wspólnego z konkursami. Tak samo jak w tym roku na Berlinale premierę miało Fifty Shades of Grey i Cinderella.
Na tej zasadzie to na pewno też i jakiś film Manna był na takim festiwalu.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz

To będzie najładniejszy film roku.

Tylko czy filmy mogłyby przestać nas przekonywać, że to możliwe, by będąc rozpędzonym w ułamku sekundy całkowicie zatrzymać się nad przepaścią? W dodatku on biegł z impetem na drzwi for fuck's sake!

Odpowiedz
Wygląda jak pewniak do kupienia dla samej strony wizualnej, bez względu na całą resztę.

Odpowiedz
Ha... pasy cnoty.

Wreszcie trailer, po trzech (?) wcześniejszych, gdzie pokazują coś konkretnego a nie chaos obrazków.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Czy tylko ja uwielbiam w tych zwiastunach fakt, że reklamują ten film jako jeden rozjebiaszczy dwugodzinny pościg? Jak bardzo ja to chcem, jusz ;(

Przed premierą przydałby się jeszcze jakiś red band.

Odpowiedz
[Obrazek: giphy.gif]

Wygląda jak mokry sen fanów dobrej postapokalipsy, rozpierdolu i Hardy'ego.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Cytat: reklamują ten film jako jeden rozjebiaszczy dwugodzinny pościg
I tak ma być! Ktoś ucieka, ktoś goni, nie potrzeba nic więcej.

Odpowiedz
*ociera łzę*

"They should've sent a poet"

Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
Kurwa co ja pacze. Jeśli tam jeszcze będzie przyzwoita fabuła to film roku murowany. Trochę się jednak o ten aspekt obawiam - zbiór scen-pocztówek zmontowanych do dobrego elektro też kupuję, ale wolałbym aby to był bardziej film niż teledysk.

Odpowiedz
Fabuła? Walić fabułę!

Odpowiedz
No wygląda spoko, ale ja jeszcze nie rozpinam rozporka, bo cholera wie jak ten trailer ma się do tempa samego filmu, poza tym już przy trailerze mam wrażenie przegięcie w paru momentach (ujęcie z tą "gitarą" z ogniem). Równie dobrze może wyjść kicha z fajnymi obrazkami, ale chętnie się o tym przekonam w kinie.

Odpowiedz
Tak, bo Mad Maxy przecież słyną z rozbudowanej fabuły :) Szczególnie faworyzowana dwójka.

Odpowiedz
Ten film wizualnie to jakiś kosmos. I ja nie potrzebuje wyszukanej fabuły. Wystarczy mi to, co już teraz widzę plus Hardy napierdalający z broni - palnej i białej i dynki :)

Odpowiedz
Ja nie napiszę tutaj nic nowego. Film wygląda świetnie i podobnie rzeczywiście ma to być jeden wielki pościg.
Plus świetnie wygląda ten villain, świetny design!

[Obrazek: Mad-Max-Fury-Road-Trailer-Is-Furious-Vio...7265-2.jpg]

Plus znalazłem coś takiego:

[Obrazek: unnamed-14.jpg]
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Ujmę to tak, mam nadzieję, że fabuła nie zaszkodzi tym ślicznościom. Tak jak Dredd doskonale działa mimo, że ma fabułę platformówki, tak ten film może być długim pościgiem po szalonym świecie pełnym kompletnych czubków.

Odpowiedz
http://www.firstshowing.net/2015/tom-hardy-reveals-hes-signed-for-three-more-mad-max-movies/
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Czytaliście tekst źródłowy w "Esquire"? Hardy zabrał dziennikarkę na strzelnicę i tam przeprowadzali część wywiadu :) W srebrnym Fordzie trzymał sportowa torbę z bronią. Co za gość.

Odpowiedz
(03-04-2015, 01:35)Mental napisał(a): Czytaliście tekst źródłowy w "Esquire"? Hardy zabrał dziennikarkę na strzelnicę i tam przeprowadzali część wywiadu :) W srebrnym Fordzie trzymał sportowa torbę z bronią. Co za gość.

Rozumiem, że miałeś mokro w majtkach i będzie ci się śnił taki wywiad z Hardym? :P

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon