Mad Max (1979-2024)
Niby tak, ale Fury Road to już zupełnie inny film, używający Maxa właśnie jako pretekstu, w sensie, że no ten gość miał kiedyś jakąś historię, a teraz po prostu musi uciekać i o tej ucieczce jest film, a nie o Maxie.
Zresztą nie ma co gdybać, bo o nowym projekcie wiemy tylko tyle, że będzie w nim młoda Furiosa.

Odpowiedz
Założę się, że teraz Chris Hemsworth będzie takim "Maxem" kozakiem, także ja się w ogóle nie boję.
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
Czyli Max bez Maxa z zastępstwem Maxa? Jest gorzej niż myślałem
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Były gdzieś opisy 2 postaci. Wygląda na to że Hemsworth zagra czarny charakter do którego przymierzano wcześniej Richarda Maddena.

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Z całą sympatią, jaką żywię do Hemswortha, Madden jest zdecydowanie lepszym aktorem i bardziej bym go widział jako złego.
Chris to trochę takie charyzmatyczne drewno. Blackhat to chyba szczyt jego możliwości.

Odpowiedz
Oj tak, Madden to zupełnie inna liga niż Chris, ale kto wie, może jakiś fajnie napisany czarny charakter by mu podszedł i zagra nieźle?

Odpowiedz
W El Royale był moim zdaniem bardzo fajnym czarnym charakterem. Mysle, ze spokojnie moze dac rade. Wszystko zalezy co to za postac.

Odpowiedz
Pre-astma Immortan Joe?

Odpowiedz
Dobra, dobra. odkopałem ten starszy opis i tam jednak niema mowy o tym, że to będzie czarny charakter. Przynajmniej nie w tym artykule:

Cytat:Hemsworth is allegedly in consideration for a character named Dementus, described in the casting description as a man in his 30s-40s, who is "breathtakingly handsome" and possesses "an angel's face, scarred by a deep forehead wounded stitched together with shiny chrome staples." Hemsworth has not officially signed on to the role.
https://www.cbr.com/rumor-warner-bros-eyeing-chris-hemsworth-mad-max-furiosa/

Może wcześniej czytałem jakieś info, gdzie autor wpisał w treść swoje przemyślenia kim będzie ta postać i jakoś tak mi utkwiło. :/

Natomiast we wcześniejszych informacjach na 100% przewijało się, że przymierzali do tej roli Maddena i Jodie Comer jako Furiosę.

Odpowiedz
W komiksach "otaczających" Fury Road a przyklepanych przez Millera był wymieniony drugi starszy syn Immortan Joe (jakiś wyjątkowy okrutnik). Ale nic więcej o nim nie było. Było też zasugerowane że Furiosa była wcześniej jedną z żon Joe.

Obstawiałbym że film będzie o tym jak synek Joe spróbuje zrobić przewrót i przejąc władzę mordując tatkę po drodze.. a Furiosa go jakoś powstrzyma czym zaskarbi sobie zaufanie Joe i pozycję Imperatorki (czy jak się tam zwała).

Odpowiedz

Odpowiedz
Much better

Odpowiedz
Pewnie robione gdzieś w piwnicy, a nadal wygląda lepiej, niż wiadome cameo z Mandaloriana.

Odpowiedz
W obliczu takich przeróbek CGI-facjaty z hollywoodzkich produkcji za grube miliony to jeden śmiech na sali.

Odpowiedz
Ciągle nie ogarniam dlaczego wytwórnie nie używają tej technologii, dostępnej nawet dla amatorów a wyglądającej prawie doskonale (co tanio i bez problemu mogliby poprawiać już inną techniką).
Przecież to otwiera a właściwie już odtworzyło całkiem nowy rozdział kinematografii, gdzie nie potrzeba charakteryzacji
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Wygląda świetnie. Ale chciałbym to zobaczyć w akcji, czyli nałożone na aktora, który np. ledwo łapie oddech z wysiłku albo dostaje oklep po ryju i krwawi. Bo w statycznych dialogach mucha nie siada.

Odpowiedz
Produkcja "Furiosy" rozpoczyna się w czerwcu.

[twitter]https://twitter.com/TheFilmUpdates/status/1384061097301344261?s=19[/twitter]

Odpowiedz
A w waszych licencjatach są dwa największe kozaki kina? :):):)
[Obrazek: IMG-20210630-135829.jpg]
[Obrazek: IMG-20210630-135847.jpg]
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
https://collider.com/anya-taylor-joy-furiosa-audition-monologue/

Cytat:I said to her, ‘I’d like you to do a very simple test, which is read something to camera.’ And it was the speech from Network. The ‘I’m mad as hell’ speech. Apart from the brilliance of the writing, it’s a piece that can be done to camera. It doesn’t need an acting partner. Anya did one version, which was really good. Then I gave her just a couple of simple notes about intention and she just absolutely nailed [it]. I think it was done on an iPhone.

Posłuchałbym :D

Odpowiedz
Mam nadzieję, że to przesłuchanie znajdzie się w dodatkach na Blu-rayu ;)))

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon