Scena z łukiem jest najlepszą w tym filmie. Cała sala płakała ze śmiechu.
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.
18-01-2025, 21:55
|
Megalopolis (2024)
|
|
Scena z łukiem jest najlepszą w tym filmie. Cała sala płakała ze śmiechu.
18-01-2025, 21:55
Będzie dokument o powstaniu tej cudownej katastrofy:
03-08-2025, 13:10
I bedzie lepszy niz sam film. Jestem pewny
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 03-08-2025, 13:47
Z tego trailera wynika, że Francis na starość uznał, ze wyda wszystko co ma na realizację zaplanowanego od dawna pierdolnika, który zwieńczy jego całe życie
![]()
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.
04-09-2025, 09:03
W filmie masturbował się swoją genialnością a teraz bedzie to udowadniał?
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 04-09-2025, 09:42
Obejrzałem i powiem tak. Jestem ciekaw co dalej z karierą Adama Drivera, czy to taki przypadek jak Michaela Fassbendera, który jak wszedł w klapy i złe filmy, to z nich długo nie mógł wyjść (ostatnio się poprawiło), czy to jednak przypadek że zagrał w trzech nieudanych filmach pod rząd, a może zmienił agenta, na jakiegoś sabotażystę? Oprócz filmu Coppoli to te słabe to 65 i Ferrari (a są jeszcze Annette, White Noise i Dom Gucci, ale to były odpowiednio, nieudany eksperyment i dwa średniaki, aż dziwne że Last Duel się Scottowi udał, to jakiś przypadek). Różnica jest taka, że Fassbender grał u obiecujących reżyserów z poza Ameryki i po prostu romanse z Hollywood nie wychodziły, a Driver gra u (dawnych) mistrzów, którzy zdziadzieli i przestali dowozić.
Gdybym miał kogoś pochwalić z obsady to Aubrey Plaza (tak na marginesie, dowiedziałem się sprawdzając w czym jeszcze ostatnio zagrała, że kilka m-cy temu popełnił samobójstwo jej mąż), jako jedyna zdaje sobie sprawę w czym gra, dobrze się bawiła na plane i idealnie się odnajduje w tym osobistym projekcie Coppoli. Pochwalę jeszcze Nathalie Emmanuel, która jest urocza, tak jak w każdym filmie i tyle. Plaza wróci pewnie do grania w niszowych produkcjach, a Emmanuel do występowania w akcyjniakach. A o reszcie obsady nie mam nic do powiedzenia. Mógłbym napisać, że Coppola lubił zawsze operę, kicz, camp, ale to wiadomo przynajmniej od Draculi, jak nie wcześniej, tylko że adaptacja powieści Stokera to jeden z najlepszych filmów reżysera Czasu Apokalipsy, a Megalopolis to nawet nie wiem co mógłbym wystawić, bo jedynkę stawiam rzadko i to są filmy złe i fascynujące na swoim poziomie, a na wymarzonym projekcie Francisa wynudziłem się okrutnie. Nie potrafię oceny wydać. Najlepsze słowo jakie pasuje mi do tego projektu to WTF i to jest moja ocena. 23-10-2025, 12:58 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-10-2025, 13:00 przez michax.) |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |