Mel Gibson
Jeśli to serio nie będzie Biblia na kwasie to znajdę Mela i powieszę go za jajca
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
Uwaga, nie weryfikowałem poniższej informacji, mogę więc opierać się na błędnym założeniu (motyw kanibalizmu to na tę chwilę plotka), niemniej:

Wiem, jestem chorym człowiekiem za spaczonym poczuciem humoru, ale jak to przeczytałem, to parsknąłem. Oczyma wyobraźni ujrzałem starotestamentową sprawiedliwość wymierzaną przez Mela. :)

Odpowiedz
Trzeba w to wciągnąć Keanu, to on podobno znalazł na jakieś imprezie w Holly zwłoki dzieciaka w lodówce.
Niech Riggs z Wickiem wymierzą sprawiedliwość.

Odpowiedz
Hunting Season (2025)

Niemożliwe, kolejny w ostatnim czasie oglądalny film z Melem Gibsonem, po Monster Summer (film dla całej rodziny, takie współczesne Goonies połączone z Kingiem) i jednym z wielu filmów klasy B w jakich ostatnio się pojawia z gatunku sensacji/thrillera czyli Desperation Road. Mel ma co grać w Hunting Season, podobnie jak aktorka w roli jego córki, film ma klimat. Fabuła nie zaskakuje ale ogląda się z zainteresowaniem. Film trzyma w napięciu przez większość seansu, mimo tego, że oparty jest na kliszach. Wiadomo jakiego rozwiązania można się spodziewać, zresztą akurat finał jest najsłabszym elementem produkcji. Finałowa strzelanina jest zrobiona na odwal się, ale też nie strzelaniny są najważniejsze w filmie tylko relacje między bohaterami. A niech będzie 6-/10.

Odpowiedz
(07-04-2026, 13:31)michax napisał(a): i jednym z wielu filmów klasy B w jakich ostatnio się pojawia z gatunku sensacji/thrillera czyli Desperation Road.

Desperation Road to bardziej jednak kino indie-mid USA niz B-klasowy thriller. I co najwazniejsze to bardzo solidne filmidlo z wyborna Willa Fitzgerald w glownej roli.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon