Mel Gibson
Nie wszystkich. Tylko 75%.
Why are you firing wallnuts at me?

Odpowiedz
[Obrazek: comment_lytrzwLzAGwAVAJxJfoB38Wnq8Ph53oo,w400.jpg]
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
American Gun and Tomahawk Massacre. Bo "the tree of liberty must be refreshed from time to time with the blood of patriots and tyrants."

Odpowiedz
Riggs i Ripley w Cannes w 1983

[Obrazek: tumblr_noqyl0gHpF1rce5tlo1_1280.jpg]

Odpowiedz
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
"I'll put you to sleep another way, you son of a bitch" :)

Odpowiedz
#SugarTits

Odpowiedz
Mel  rządzi :)

Odpowiedz
[Obrazek: CajPULgUAAAkMZU.jpg]

Odpowiedz
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/6b/51/e8/6b51e87572ad05c96efc105d0a618c0d.jpg
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Skad u Mela milosc do Wikingow? Proste, facet ma alter-ego o imieniu Bjorn i gdy ten z niego wylezie, to nic tylko napierdalac toporem:

O slabostkach scenariuszowych LW, cygarach w dupie i szczurze dla Julii Roberts:

love, love :)

Mel Poganiacz bydla:

Odpowiedz
I jak tu nie Kochać tego gościa. Oby jak najszybciej wrócił do ról ,które uwielbiamy i reżyserki która ubóstwiamy :D

Odpowiedz
Film Mela o Wikingach to byłoby ukoronowanie kinematografii. Mógłbym obejrzeć ten jeden film i umrzeć, bo nic lepszego już by nie nakręcono.

Odpowiedz
Youre one sajko son of a bicz. But youre good.

Odpowiedz
Dobra, przekonałeś mnie.
Polski już nie ma.

Odpowiedz
"Strzelasz tylko do dzieci?"

Mel na zawsze w moim sercu :)

Jako deser po wątku o 9/11 obrałem "Teorię Spisku" Donnera. Oby była dobra, bo mega dawno nie widziałem i nic z niej nie pamiętam już.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Pamiętam z tego filu tylko to, że Mel w czapce z folii kuchennej, był mega rozczulający.
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
Jest ok, ja powtarzam The Best of Mel kazdego roku (czasem dwa razy, gdy bieda w kinie) i Teoria Spisku zawsze bawi, choc to raczej lajtowy film. Mel jak zwykle gra siebie i to wystarczy :)

Natomiast scena podesana przez Mentala, ja pierdziele, to powinno bylo trafic do filmu.

"The facial expressions and nervous habits of Mel Gibson is what sells it. His face when he's about to leave it to the pros but sees the wounded kid carried away and he decides to do something. The unlit cigarette in his mouth, not because he's trying to look cool but because he's scared SHITLESS and falls to a compulsion to calm himself somewhat. His eyes after he emptied his first magazine."

Przy okazji spiskow/akcji rzadowych, ktore "nie mialy" miejsca: Air America operujaca z bazy w Long Tieng, ktora ofcjalnie nie istniala, a ktora z 40 000. mieszkancow byla drugim co do wielkosci miastem w Laosie :)

:

Odpowiedz
Hello? Mr sniper, sir.
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon