NASZE PLAKATY
No pierwsza wersja była lepsza:) I bardziej intrygowała - w jednej kropce było widać Ripley z domieszką obcego, albo obcego z domieszką Ripley. Tu jest zbytnia łopatologia.

Odpowiedz
Wiem, ale chcę być konsekwentny - na każdym plakacie ma być Ripley vs Alien (wyjątek - mała Newt przy Aliens). Od razu dałbym taką to byście nie narzekali :P

Ale można by się w ogóle ograniczyć do jednej kropki - sama Ripley, Ripley z Newt, Ripley z obcym w sobie i Ripley częściowo jako obcy, ale to już byłoby chyba zbyt awangardowe. Jak myślisz patyczaku? : )

Odpowiedz
No byłoby:) Obcy jako kropka musi być i koniec kropka.

Odpowiedz
[Obrazek: siedemkopiamala.jpg]

Chciałem zrobić Johna w pozycji nauczającego kaznodziei, mam nadzieję, że widać:P

Odpowiedz
[Obrazek: hurtkopiamala.jpg]

Odpowiedz
A może ktoś spróbuje zrobić plakat do Gry o Tron? :)
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
dwa ostatnie plakaty - wyśmienite!

Odpowiedz
Mam dziś obejrzeć pierwszy odcinek, więc jak mnie zainspiruje to może coś trzasnę:P Np. monopoly z nazwami poszczególnych księstw, czy miast, czy tego co tam jest. A po środku tron...

W ogóle to ciągnie mnie do książki:) Przestałem czytać fantasy, ale to podobno jest ambitniejsza literatura, nie? :razz:

Cytat:dwa ostatnie plakaty - wyśmienite!

Dzięki:)

Odpowiedz
Patyczak, olej Gre o Tron i zrob grafike do klubowego bloga. Przynajmniej doceni do szersze grono niz garstka ludzi z forum. :)

Odpowiedz
[Obrazek: znakimale.jpg]

Odpowiedz
Przekombinowane tło. Nie widać dobrze imienia i nazwiska Abgail Breslin. Wywal te świeczki (?).
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Snappik napisał(a):Wywal te świeczki (?)

To chyba kłosy zboża są.

Odpowiedz
I do tego głupkowaty ludzik/dziewczynka/aniołek się ze znaków układa :)

Odpowiedz
Też się na Sialalamana porwałem:

[Obrazek: beznazwy1vr.jpg]

Odpowiedz
Fajne:)

Też kiedyś (to chyba mój pierwszy plakat) zrobiłem coś podobnego:P

[Obrazek: szstyzmyskopia.jpg]

Odpowiedz
Bat '89 + wcześniejszy Returns którego chyba tu nie pokazywałem:

[Obrazek: batmanposterbydrmierzwi.th.jpg][/URL[URL=http://img710.imageshack.us/img710/5655/batmanreturnsposterbydr.jpg][Obrazek: batmanreturnsposterbydr.th.jpg]

Odpowiedz
Bat '89 + wcześniejszy Returns którego chyba tu nie pokazywałem:

[Obrazek: batmanposterbydrmierzwi.th.jpg][Obrazek: batmanreturnsposterbydr.th.jpg]

Odpowiedz
Fajnie to miasto wyszło:) Wektorowo robiłeś?

Odpowiedz
Fajne Batmany, ale to białe tło to se możesz wiesz gdzie wsadzić.:)

Odpowiedz
Mnie początkowo strasznie przeszkadzało białe tło, ale teraz myślę, że jest w tym coś fajnego:)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon