NASZE PLAKATY
Fajny pomysł, ale to by było prawie niewidoczne.

Odpowiedz
Pierwszy plakat był znacznie lepszy w pierwotnej postaci, teraz wygląda jakoś tak niskobudżetowo.

Pomysł na drugi mi ukradłeś (cholerni telepaci!), ale efekt jest słaby. Brakuje mu tego czegoś co zawsze mają twoje plakaty :)

Odpowiedz
Cytat:Pomysł na drugi mi ukradłeś (cholerni telepaci!)

Sorry:P

Odpowiedz
Prawie w ogóle nie udzielam się w tym temacie, ale muszę przyznać chłopaki(Mierzwiak, Patyczak), że niektóre z waszych plakatów mocarne.
Ja tylko czekam, aż któryś z was zrobi plakat do Bitwy o Los Angeles:) Wiem co odpowiecie, lecz ciekaw jestem waszych pomysłów.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
[Obrazek: c4c775871065f239eca49070a5937b7f-d480z46.jpg]
Miał być Struzan ;)
http://huntersky.deviantart.com
''WHATTUP, BIOTCH!" - Harrison Ford

Odpowiedz
nawet spoko, może poza Jaszczurem, który wyszedł koślawo :)

Odpowiedz
Nie chcę marudzić, ale mnie niestety trochę "Zmierzchem" ten plakat zalatuje. Chodzi mi głównie o Parkera i Mary Jane. Ale nie żeby było, że Cię zniechęcam przed dalszym tworzeniem :P
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Nie Mary Jane tylko Gwen Stacy czy jak jej tam ;p

Odpowiedz
Mnie się podoba kompozycja.

Odpowiedz
Ja tu się staram żeby duch Struzana oddać i żeby postacie wyglądały na narysowane (w sumie po części są), a słyszę, że Zmierzchem zalatuje ;p ;)

Odpowiedz
Aż specjalnie się zalogowałem aby napisać, że oby więcej naśladowców Struzana! Raz lepsze raz gorsze ale takie plakaty zawsze będą miały moje gorące poparcie. Największą wadą jest rzeczywiście Jaszczur, podejrzewam, że po części wzorowany na marnym zdjęciu z Comic Conu a po części na cieniu na zdjęciu oficjalnej zabawki z filmu. Ale trzymaj tak dalej!

Odpowiedz
[Obrazek: backtothefuturecopy.jpg]

Odpowiedz
Bardzo, bardzo fajny :)

Odpowiedz
Dla mnie bomba.
Why are you firing wallnuts at me?

Odpowiedz
Wow. Naprawdę świetny.
"I have a competition in me. I want no one else to succeed. I hate most people." - Daniel Plainview

Odpowiedz
Jak zwykle fantastyczny, pomysłowy plakat Mierzwiaka ;)

Nowy, lepszy (?) Jaszczur:
[Obrazek: 19b7li.jpg]

Odpowiedz
Mierzwiaku, naprawdę fajny plakat, chociaż ta kierownica (bo to jest kierownica, nie?) trochę przekombinowana. Nie widać zbytnio, co to jest i plakat robi się lekko nieczytelny. Może bez niej było by lepiej?

Odpowiedz
Albertino, jarod, Berus, Huntersky - dzięki!

patyczaku, również dzięki, ale połączenie zegara i kierownicy DeLoreana to sendo całego pomysłu, bez niej plakat traci sens :)

(28-08-2011, 21:42)Huntersky napisał(a): Nowy, lepszy (?) Jaszczur
Nie lepszy (?) tylko lepszy :) Pierwszy fanowski plakat TASM o którym mogę powiedzieć że jest dobry.

Odpowiedz
No właśnie dla mnie kierownica to najlepszy motyw z tego plakatu :)
"I have a competition in me. I want no one else to succeed. I hate most people." - Daniel Plainview

Odpowiedz
Albo usunąłbym gradient z tego błękitu w środku kierownicy i zostawił jednolity kolor - teraz niepotrzebnie robi się tam przestrzeń i "3D":) Ten niebieski nie jest tłem, tylko wychodzi przed kierownicę i dziwnie to wygląda.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon