NASZE PLAKATY
Druga. Pierwszego logo nie powinieneś był ujawniać światu :)

Odpowiedz
Mierzwiak, a czemuż to?

Odpowiedz
Pierwsze logo jest najlepsze. Rzekłem.

Odpowiedz
Pierwsze logo ma w sobie coś z najbardziej epicznych obrazów lat osiemdziesiątych. Także również popieram pierwsze. :)
http://huntersky.deviantart.com
''WHATTUP, BIOTCH!" - Harrison Ford

Odpowiedz
Jak dla mnie to żadna. Najlepiej byś zrobił, gdybyś zostawił nazwiska aktorów turkusowe (wersja 1), a tytuł biały z wersji 3.

Odpowiedz
(08-12-2013, 15:22)Huntersky napisał(a): Pierwsze logo ma w sobie coś z najbardziej epicznych obrazów lat osiemdziesiątych.
Miałoby, gdyby nie równiutkie, syntetyczne krawędzie i brak faktury. Jest płaskie i bez wyrazu, pasuje do jakiejś animacji, a nie filmu o walce o przetrwanie.

Odpowiedz
[Obrazek: nydu.jpg]

Odpowiedz
Bardzo spoko!

Chociaż chyba zostawiłbym kafelki bez tej tekstury przypominającej papier ścierny. Znaczy nie przeszkadza mi to jakoś bardzo, to szczegół, ale myślę, że byłoby lepiej:)

Odpowiedz
Na ramce trochę więcej grainu by się przydało i może trochę inny odcień. Kolor tytułu można by też dopracować, coś jest z nim nie tak. Czemu niestandardowy format posteru?

Odpowiedz
Brytyjski quad był jedynym wyjściem dla tego konceptu, nie widziałem potrzeby dla której połowę plakatu miałyby zajmować same kafelki.

Odpowiedz
Mierzwiak, rzadko chwalę tutaj plakaty, bo większość misie nie podoba :) ale ten twój jest dobry. Myślałeś o pokolorowaniu jednej z literek na czerwono?

Odpowiedz
Dzięki. Co do czerwonej literki... po co? :)

Odpowiedz
Bo czerwony to kolor krwi :) Chyba, że Mentalowi chodzi o czerwony jako barwę rewolucyjną ;)

A jakby co i ja pochwalam plakat, co by nie było.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Oryginalne jak **** :)

Odpowiedz
Cytat:Co do czerwonej literki... po co? :)

Bo cię o to proszę?

:)

Mógłbyś zrobić czerwone "O" i celownik w środku i jakiś podpis, że to jest remake "Psycho" :)

Odpowiedz
Taa. A najlepiej to cały napis "Psycho" przerobić po prostu na "Heat" i od razu będzie idealnie ;)
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
Wielcy ludzie myślą podobnie.

dodatkowo z prysznica zamiast noży kuchennych powinny lecieć arcydzieła sztuki rusznikarskiej: M1911A1, FNC-80, Colt 654 i tak dalej ;)

Odpowiedz
[Obrazek: 8dd2d7a7.jpg]

Odpowiedz
+ Kolorystyka i krzyż

+/- - typografia nie do końca mi leży

- ten korzeń/pnącze (?) oplatające krzyż do poprawy, wygląda jak macka jakiegoś stwora :P

Odpowiedz
Filmu nie widziałem, ale to brązowe coś przypomina mi kupę.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon