NOWE FORUM
Negrin napisał(a):Siedzę przy dużym, odsłoniętym oknie, niebo zachmurzone i daje równe, miękkie światło -- więc trudno to nazwać ciemnymi warunkami, a forum jest widoczne dosłownie idealnie

Negrin, ja siedze w doslownie takich samych warunkach, jak ty i forum jest cholernie nieczytelne. Tak, mowimy powaznie. Dlaczego kilkanascie osob mialoby sobie nagle robic jaja z nieprzejrzystosci forum? ;)

PS. Co z tymi emotikonami? Czy mozna je wyrzucic?

Odpowiedz
Mental napisał(a):ja to widzę tak: czarne tło i wszędzie tekst. zewsząd wyłażą jakieś literki.

Gdyby nie bylo avatarow po lewej, bylaby juz zupelna jazda bez trzymanki. :) Trudno byloby ustalic, co kto napisal.

Odpowiedz
otóż to. avatary pełnią teraz funkcje drogowskazu w ciemności:)

my chcemy więcej światła, mniej literek oraz podziałki!
wypisujcie miasta, które chcą tego samego:
- Poznań!

Odpowiedz
Jakuz - można, tylko nie korzystaj z "szybkiej odpowiedzi". pod każdym najnowszym postem masz "odpowiedz" i tam znajdziesz opcję "wyłącz uśmieszki". nie ma za co :)

dołączam się:
-Gdynia!
Aktualnie rządzi: ja

Odpowiedz
Jakuzzi napisał(a):Dlaczego kilkanascie osob mialoby sobie nagle robic jaja z nieprzejrzystosci forum?
Szczerze mówiąc? Nie mam pojęcia, ale okulista to by się Wam przydał ;)

A tak poważnie... to naprawdę nie mam pojęcia, o co chodzi. Ja WIEM przecież, że Wy poważnie, ale nie wiem, dlaczego. Przecież to ja mam wadę wzroku (choć nie wiem jak Wy), więc teoretycznie powinno być mi ciężej czytać forum, a jest świetnie.

Btw, kilkanaście? :) Ty, Mental, Bucho... ktoś jeszcze? :)

Mental napisał(a):mniej literek
Yy... A co to znaczy? :)
Klub OFILMIE | Podcast filmowy Radio Ofilmie

Odpowiedz
Jakuzzi: na głównej stronie forum, po prawej, tuż pod blokiem z działami maż coś takiego jak PREFERENCJE :)

Odpowiedz
Mush Room napisał(a):Jakuz - można, tylko nie korzystaj z "szybkiej odpowiedzi". pod każdym najnowszym postem masz "odpowiedz" i tam znajdziesz opcję "wyłącz uśmieszki". nie ma za co :)

dołączam się:
-Gdynia!

Ale usmieszki nadal sie pokazuja. Wlasnie sprawdzilam ;)
Take the best orgasm you ever had, multiply it by a thousand and you're still nowhere near it.

Odpowiedz
Negrin napisał(a):Yy... A co to znaczy? :)

ma to związek z lepszą segmentacja poszczególnych bloków. bo teraz literki po bokach włażą mi na post, otaczają go zewsząd i wszystko mi się zlewa.

Odpowiedz
Mierzwiak - dzięki.

Odpowiedz
ja bym w życiu nie znalazł tych preferencji :)

Odpowiedz
No tak tylko po wyłączeniu uśmieszków w preferencjach ta opcja wciąż jest zaznaczona, tak jakby ustawienia się nie zapisywały.

Odpowiedz
ok, po ustawieniu w preferencjach i zapisaniu zmian zmiany nie są wprowadzane - przynajmniej u mnie. po ponownym wejściu w preferencje znowu mam wszystko zaznaczone jak poprzednio.

Odpowiedz
taaa, oczywiście, bo tego co ja napisałem już nikt nie widzi :)

Green Eyes - u mnie uśmieszków nie ma.. no chyba, że ktoś mnie zacytuje (vide Ty:) ) i nie włączy tej opcji, ale generalnie ich nie ma.

Odpowiedz
A to dziwne bo ja mam nawet jak je wylacze... :) Ej, to nie fair....
Take the best orgasm you ever had, multiply it by a thousand and you're still nowhere near it.

Odpowiedz
mush room, gdzie ty widzisz u siebie opcje "wyłącz uśmieszki"? mi sie wszystko zlewa i nic nie widze:)

Odpowiedz
aha no i co prawda, to prawda - wyłączanie uśmieszków w preferencjach na nic się nie zdaje, bo opcja i tak sama zaznacza się z powrotem.

Odpowiedz
Dla mnie forum jest w sam raz.Chociaz mam 2 "ale"

1)Dlaczego nie pokazuja sie u mnie rangi, tylko czerwone krzyzyki.

2)Pasek z boku strony jest praktycznie niewidoczny

P.S.Mental rozwaliles mnie tymi ripostami na temat szatana xD

Odpowiedz
AdiPio napisał(a):Pasek z boku strony jest praktycznie niewidoczny
Jaki pasek??

Odpowiedz
HA! juz wiem:) po prostu jak sie nie daje spacji przed emotikonami to sie nie wyswietlaja dlatego Mush Room mysli ze u niego ta opcjia dziala ;)

[tak, wiem odkrylam ameryke...;)]

Odpowiedz
Negrin napisał(a):Btw, kilkanaście? :) Ty, Mental, Bucho... ktoś jeszcze? :)

Poczytaj SB.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon