Jaki X?
Klub OFILMIE | Podcast filmowy Radio Ofilmie
01-02-2010, 14:52
|
NOWOŚCI NA STRONIE
|
Negrin napisał(a):Jaki X? Czyli Negrinowi nie przeszkadza. Pixi - pozew oddalony ;)
"It's alive!"
01-02-2010, 14:53
Ten X przeszkadza w czytaniu i jest na maksa irytujący.
01-02-2010, 14:56
Jaki X?
(to może ja już skończę trollować?)
01-02-2010, 15:01
Dobra, daruję sobie dalszą rozmowę, bo chyba z botem gadam a nie z Negrinem.
"It's alive!"
01-02-2010, 15:02
O, to byłby tekst, który by mi naprawdę zaimponował! :)
Kinofilia - blog filmowy
PAMIĘĆ ABSOLUTNA, czyli... TOTAL RECALL 2, czyli dlaczego Paul Verhoeven nie nakręcił kontynuacji. 01-02-2010, 17:09
A czy po przeczytaniu tego tekstu (notabene fajna notka) się umiera? A może umiera ktoś z rodziny czytającego? Pytam, bo chciałbym przeczytać, ale ten wielki X...
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings 01-02-2010, 17:21
Musisz dorosnąć. Nie od razu zostaje się takim zrzędą. Napewno nie takim z klasą.
DON'T BLINK AND TURN LEFT.
01-02-2010, 23:06
Artemis, jeszcze jeden przytyk do mojego wieku i zaczynam wyciągać kompromitujące fragmenty z Twojej przeszłości, ok? : )
01-02-2010, 23:08
I jak zwykle - wrzucamy na stronę duży (chyba interesujący artykuł), dostajemy trzy posty z komentarzami i 8 poświęconych ixowi i wiekowi Snuffera. Może w ogóle zróbcie ankietę, komu przeszkadza X a komu Jemioła? W innych tematach dyskutujecie na wysokim poziomie, a jak przychodzi do oceny tekstów na stronie KMF, to jedna osoba rzuci coś w stylu: "Niezłe, fajne", a reszta zaczyna dysputy o kolorze czcionki, tle, grafice i innych nieistotnych pierdołach, podnosząc je do rangi elementów ważniejszych od treści zawartych w tekście. Jizas, ludzie, litości ;)
"It's alive!"
01-02-2010, 23:15
IMO taki naciągany ten art ;> czy autorzy nie boją się, ze ten duży iks w tle to dla nich?
Im częściej na mnie kamieniem rzucicie,
sami złożycie stos - - stanę na szczycie. Grastroskopia - Bortal dobrze wpływa na trawienie gier 01-02-2010, 23:17
Jak dla mnie jest świetny - może rzeczywiście trochę naciągany a Xy to przypadek. Tak czy inaczej, czyta się fajnie, poza tym szacun za czas spędzony na pewnie nie jednym wyświetlaniu filmu i szukaniu symboli ;)
01-02-2010, 23:31 Snuffer napisał(a):Artemis, jeszcze jeden przytyk do mojego wieku i zaczynam wyciągać kompromitujące fragmenty z Twojej przeszłości, ok? : )Nie podskakuj :cool: (Tak, to jest żart, kto jak kto, ale ja wiem, co to znaczy być dzieciakiem w towarzystwie) Dux, artykuł jest OK, w ogóle widzę, że V w V jak Vandetta to nie był jednorazowy hopsowy fetysz... x) X może przeszkadzać. Natomiast kadry itd. - dobra robota.
01-02-2010, 23:33
X wymiata - tekst z mojego poziomu szajby, czyli szukania wizualnej igły w stogu igieł :) . Obróbka miażdżąca - gdzie w necie teraz można znaleźć teksty tak pieczołowicie oprawione, nie licząc flashowych popierdółek? Gdyby młody Fritz Lang miał możliwość zabawy w html, to robiłby właśnie takie rzeczy :D . Mega szacun!
Jan Himilsbach: Intelektualiści wypierdalać!
Gustaw Holoubek: Nie wiem jak panowie, ale ja wypierdalam. 02-02-2010, 01:34 Adi napisał(a):X wymiata - tekst z mojego poziomu szajby, czyli szukania wizualnej igły w stogu igieł :) .Dokładnie w stylu hopsa :cool:
02-02-2010, 01:56 DUX napisał(a):a reszta zaczyna dysputy o kolorze czcionki, tle, grafice i innych nieistotnych pierdołachJa wiem, że Ty jesteś człowiek starej daty i zapewne termin "web-usability" nic Ci nie mówi... Ale mamy rok 2010 i jakieś standardy "mądrzy" ludzie przez naście lat ostrego rozwoju Internetu wypracowali... Ale co ja Ci będę mówił - Ty wiesz najlepiej... A Twoje podejście porównałbym do "zrobiliśmy Wam samochód z najlepszym na świecie silnikiem i osiągami, a Wy płaczecie z powodu siedzeń z gwoździami co Wam w dupę wchodzą i innych nieistotnych pierdół"... Swoją drogą ja sobie podczas czytania wszystkich Waszych tekstów wyłączam całkowicie (lub częściowo - dobrze, że FF ma do tego dobre wtyczki) obsługę styli CSS (bo wołają o pomstę do nieba - taka radosna twórczość), ale nie wszyscy wiedzą jak i zapewne (a jest na to wiele badań przeprowadzonych) spora część osób widząc tekst, który męczy im wzrok wyłącza stronę i szuka innej... PS. Nie bierz tego za atak... Bo nim nie jest. 02-02-2010, 07:33 |
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| BŁĘDY, literówki, omsknięcia, potknięcia na stronie KMF | DUX | 1,039 | 200,781 |
03-12-2021, 00:04 Ostatni post: Norton |
|
| Krótka piłka na stronie KMF | desjudi | 52 | 19,421 |
29-08-2012, 15:17 Ostatni post: desjudi |
|
| RELACJE Z FESTIWALI NA STRONIE KMF - WĄTEK DO WYŻYWANIA SIĘ | Beowulf | 26 | 10,193 |
20-07-2008, 13:53 Ostatni post: simek |
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 3 gości |