NOWOŚCI NA STRONIE
Arrakin napisał(a):...bawiąc się w moderowanie onetu...
Ty to masz zdrowie dziewczyno. Ja pierdykam, to chyba bardziej karkołomne zajęcie niż skoki na bungee bez bungee. Winszuję wytrwałości :)

Odpowiedz
hops napisał(a):
Arrakin napisał(a):...bawiąc się w moderowanie onetu...
Ty to masz zdrowie dziewczyno. Ja pierdykam, to chyba bardziej karkołomne zajęcie niż skoki na bunjee bez bunjee. Winszuję wytrwałości :)

... coś w tym stylu, dlatego dziękuję:)
Pluck out the pain...and give you another life ... ?

Odpowiedz
Kurka, ale orta walnąłem w słowie "bungee" - posta zedytowałem, ale Arrakin zacytowała mnie błędnie, bueeh :P

Arrakin napisał(a):Następny tekst, specjalnie dla Ciebie, będzie albo bez spojlerów, albo ze spojlerami i będzie analizą, no!
To poproszę o jakąś ładną dedykację w tekście :)

Odpowiedz
ojjoj:) Nawet nie zauważyłam, że zacytowałam, a racja:)

hops napisał(a):
Arrakin napisał(a):Następny tekst, specjalnie dla Ciebie, będzie albo bez spojlerów, albo ze spojlerami i będzie analizą, no!
To poproszę o jakąś ładną dedykację w tekście :)

... w tekście to może nie (chyba, że bardzo chcesz :twisted: ), ale pod tekstem - proszę bardzo, już nawet wiem o jakim filmie tekst Ci zadedykuję;>

Odpowiedz
Arrakin napisał(a):... w tekście to może nie (chyba, że bardzo chcesz :twisted: ), ale pod tekstem - proszę bardzo, już nawet wiem o jakim filmie tekst Ci zadedykuję;>
W tekście czy pod tekstem, nieważne. Ważne, ze moje ego urośnie ;)
A o jakim filmie mowa? Jakiś z Mary Elizabeth, Jessika czy Boratem? ;)

Odpowiedz
Troszkę to może nawet trafiłeś z tą Elizabeth :twisted:, dowiesz się, gdy napiszę (a to po weekendzie:)), ale przecież ważne Ego, nie treść filmu :D

Odpowiedz
Buu, ja też chcę dedykację :P.

Arrakin - co do Pułapki i onetu: no cóż, onetowcy już nie raz udowodnili, że filmy to oglądają z opaskami na oczach. Do dziś wspominam analizę "Zakochanego...", gdzie jakaś pani upierała się, że wydarzenia są ułożone chronologicznie, a bohaterowie w czasie trwania filmu tracą pamięć chyba z 10 razy ;). Moderowanie takiego serwisu musi być niezłą zabawą ale i sporą udręką...

Odpowiedz
hehe, no cóż, więc ja mogę się tylko cieszyć, że nie czytam wiele o filmie w necie - chociaż bodajże wczoraj trafiłam na 'poważniejszą' ocenę Hard Candy, gdzie też nie byłam pewna, czy autor film widział : napisane ok,ale dywagacje na temat rosnącej przemocy wśród młodzieży, na podstawie tegoż? ... a Tobie zadedykuję kiedyś jakiś tekst o ładniejszym filmie, a tak btw - nie napisałeś może czegoś nowego z anime?:) Hmmm... oki, bo robi się tu chyba offtop, więc ja już tylko ładnie czekam na LOSTa BeoWulfa:)

Odpowiedz
Arrakin napisał(a):a Tobie zadedykuję kiedyś jakiś tekst o ładniejszym filmie

O, dziękuję :)

Arrakin napisał(a):a tak btw - nie napisałeś może czegoś nowego z anime?:)

Jak już ukończę tekst o WFF (dopiero dostałem komputer po awarii), napiszę o Perfect Blue (choć zastanawiam się nad całą filmografię Satoshiego Kona).

Odpowiedz
Karol napisał(a):Jak już ukończę tekst o WFF (dopiero dostałem komputer po awarii), napiszę o Perfect Blue (choć zastanawiam się nad całą filmografię Satoshiego Kona).

O, świetnie! Kiedyś zacz. PB pisać, ale odłożyłam i już tak zostało;), a filmik wart wspomnienia, czekam zatem na Twe interpretacje jego!:) Nad filmografią całą się nie zastanawiaj, a pisz, bo chyba jeszcze ona niewielka:) Ja za pana Kawajiri się wezmę, jak w końcu będę miała jeszcze kilka jego filmów, które do ujrzenia zostały:/

Odpowiedz
Ok, jak już uporam się z WFF ochoczo przystępuję do pracy :). Filmów jest zdecydowanie mało, ale pisania o nich - bardzo dużo.

Jeszcze a propos tego żenującego "Dieter Der Film" - jeśli chcecie się przekonać na własne oczy jak ten badziew wygląda, jest fragment. A sama recenzja świetna - animowany gniot stał się pretekstem do rozważań na temat niemieckiego humoru ;).

Odpowiedz
Fragment na YouTube był chyba najśmieszniejszy z całego tego gniota :)
Jan Himilsbach: Intelektualiści wypierdalać!
Gustaw Holoubek: Nie wiem jak panowie, ale ja wypierdalam.

Odpowiedz
Najśmieszniejszy? Aż boję się myśleć, jak muszą wyglądać mniej śmieszniejsze... :shock:

Odpowiedz
Recenzja filmu "Przyjaciele":
http://www.film.org.pl/prace/przyjaciele.html
Autor: Jacek K.

Recenzja filmu "Moonraker":
http://www.film.org.pl/prace/moonraker.html
Autor: Adrian S.
"It's alive!"

Odpowiedz
Zaprawde powiadam Wam jako kelner, ze tekst jest w Arialu 10 ;p
Count that hOPS ;p

Mierzwiak - tematowi z pewnoscia nie podolalem, bo zalozenie bylo zgola inne. Tekst sie glownie skupia na postaciach i relacjach miedzy nimi. Mam nadzieje, ze bedzie to chociaz toszke czytelne i ktos ukonczy calosc :D
KMF - Follow your dream to fly
-----------------------------
Ostatnio widziane:
Meet John Doe: 8.5/10 | Arsenic and Old Lace: 10/10 | You Can't Take It With You: 8/10 | Frost/Nixon: 8/10 | The Chaser: 7/10 | Transporter 3: 4.5/10

Odpowiedz
Słuchaj, Beo, Ty ch*ju!

Właśnie dostałem część tego tekstu do korekty. Jesteś kurna niewyżyty. Ja pierdykam, życia nie miałeś czy jak? Jak można tyle pisać, szaleńcze?!

:)

Odpowiedz
1. Zalezy ktora opstac dostales ;p
2. Nudzilem sie i nie mialem co robic przed wyjazdem ;p
3. Ja Ciebie tez ;p
Ostatnio widziane:
Meet John Doe: 8.5/10 | Arsenic and Old Lace: 10/10 | You Can't Take It With You: 8/10 | Frost/Nixon: 8/10 | The Chaser: 7/10 | Transporter 3: 4.5/10

Odpowiedz
1. Wszystkie oprócz Any-Lucii. DUX sobie wybrał najłatwiejsze a reszta do mnie przyleciała :P
2. To zrozumiałe - ja też się teraz nudzę i co chwilę chwyta mnie wena na pisanie czegoś :) Może w końcu z FIREFLY ruszę na dobre. Ale jeszcze mam ROBOT CHICKEN w planie, no i może ten tajemniczy nowy dział się zrobi...
3. :*

Odpowiedz
1. ROTFL to rzeczywiscie troche masz roboty ;) Tylko sie nie baw w zmiany merytoryczne :twisted:
2. Powodzenia ;)
3. Musze sie zaznajomic z kolumbijskim kinem, zna ktos jakies tytuly? :D
Ostatnio widziane:

Odpowiedz
3. no przecież są seriale dla emerytek

Nawiasem mówiąc, hOPS, nie wiem czy zauwazyłeś, ale Dux został jednym z dwóch korektorów ;). Kiedy staniesz się częścią Duxa?

I gratu za dostanie się do elitarnej grupki Głównych Autorów Tekstów :)
DON'T BLINK AND TURN LEFT.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon