Stały bywalec
Liczba postów: 7,557
Liczba wątków: 50
Landers napisał(a):Mogłeś jeszcze wspomnieć o wątku "maryjnym", to było tak głupie, że aż opadła mi szczęka..
Ta.. Ciesze sie, ze nie tylko ja odnioslem wrazenie religijnego nawiazania, jakze pasujacego do tego 'zakladnikowego' thrillera. ;)
Landers napisał(a):A 3+/10 to i tak zbyt łaskawe potraktowanie tego koszmarka.
W wiekszosci roznych przypadkow spotykalem sie z ocenami typu 5 lub 6/10. Znam nawet jedna osobe, ktora wystawila tej pozycji maksymalna note. :)
26-09-2005, 23:03
Stale zapracowany olewacz
Liczba postów: 1,440
Liczba wątków: 11
Jakuzzi napisał(a):Znam nawet jedna osobe, ktora wystawila tej pozycji maksymalna note. :)
Że niby ja?!
26-09-2005, 23:12
Stały bywalec
hops napisał(a):Że niby ja?!
Nie chce mowic ani tak, ani nie, ani nikogo pokazywac palcami. Moge tylko powiedziec, ze ksywka tej osoby zaczyna sie na litere h i jest czteroliterowa. :)
26-09-2005, 23:18
Jakuzzi napisał(a):Nie chce mowic ani tak, ani nie, ani nikogo pokazywac palcami. Moge tylko powiedziec, ze ksywka tej osoby zaczyna sie na litere h i jest czteroliterowa. :)
Swoją drogą, żeby wprowadzić do Twojej recenzji element opbiektywizmu, mógłbyś wrzucić 3 grosze od kogoś, komu się ten film naprawdę podobał. Np. ode mnie :)
hops z listy napisał(a):==== Hostage ==== [Screener]
Nowy film z Brucem Willisem to prawdziwa bomba! Trzyma w napieciu od
poczatku do konca, jest swietnie zagrany [brawa dla Bruce'a, ktory po
pozal sie boze cameo w Ocean's Twelve wrocil do dobrej gry - ta rola
to troche skrzyzowanie Johna MacLane'a i Jamesa Cole'a (12 małp)], ma
kapitalny scenariusz i w ogole jest zajebisty. Moge piac z zachwytu do
rana, bo to jeden z najlepszych filmow jakie widzialem w ciagu
ostatnich kilku lat. O fabule pisac nie bede, bo nie chce
niepotrzebnie popsuc zabawy, ale calosc jest generalnie o bylym
negocjatorze, ktory po nieudanej akcji zostaje szefem policji w malym
kalifornijskim miasteczku. Dawna slawa nie daje mu jednak spokoju i
niezupelnie przypadkiem zostaje wplatany w calkiem tajemnicza i grozna
[ale nie romantyczna :)] afere. NAPRAWDE WARTO!
6/6
Nie ma co, ani ja, ani Ty nie jesteśmy obiektywni i dlatego właśnie, moja propozycja by zadziałała ;)
26-09-2005, 23:22
Stały bywalec
hops napisał(a):Swoją drogą, żeby wprowadzić do Twojej recenzji element opbiektywizmu, mógłbyś wrzucić 3 grosze od kogoś, komu się ten film naprawdę podobał. Np. ode mnie :)
Obiektywna recenzja? Impossible. ;)
26-09-2005, 23:30
chaotic good
Liczba postów: 937
Liczba wątków: 15
It has been said that time heals all wounds. I do not agree. The wounds remain. In time, the mind, protecting its sanity, covers them with scar tissue, and the pain lessens, but it is never gone.
29-09-2005, 13:41
Deiny analiza Closer, jeszcze tutaj nie reklamowana [ http://film.org.pl/prace/blizej_analiza.html ] bardzo łacna, ale jednego mi w niej brakuje ;)
Gdzie jest dedykacja dla mnie? :P
30-09-2005, 22:23
Stały bywalec
Deiny analiza oczywiscie zasluguje na niejdenokrotna reklame, ale ty Hops mimo wszystko powinienes czesciej zagladac na Nowosci. ;)
30-09-2005, 22:32
chaotic good
faktycznie zapowiadalam ja przedpremierowo, jeszcze przed publikacja na glownej:)
ale, hopsie, niezaleznie od wspolnictwa wzgledem Owena, to bylbys zadowolony z dedykowania Ci tekstu na temat emocjonalnego popaprania?;)
It has been said that time heals all wounds. I do not agree. The wounds remain. In time, the mind, protecting its sanity, covers them with scar tissue, and the pain lessens, but it is never gone.
01-10-2005, 01:10
chaotic good
01-10-2005, 15:22
chaotic good
02-10-2005, 20:42
Jakuzzi napisał(a):Deiny analiza oczywiscie zasluguje na niejdenokrotna reklame, ale ty Hops mimo wszystko powinienes czesciej zagladac na Nowosci. ;)
Nowy jestem na forum, powinieneś przymykać oczy na małe potknięcia, których jestem autorem :P Poza tym, nie pisz z błędami ortograficznymi: "hops" piszemy zawsze małą literą :)
Deina napisał(a):ale, hopsie, niezaleznie od wspolnictwa wzgledem Owena, to bylbys zadowolony z dedykowania Ci tekstu na temat emocjonalnego popaprania?
Czemu nie ;) Ja nie jestem w pełni stabilny emocjonalnie :)
03-10-2005, 02:15
chaotic good
w porzadku, w takim razie masz obiecana dedykacje w najblizszym niestabilnym emocjonalnie tekscie;)
03-10-2005, 02:30
chaotic good
04-10-2005, 20:32
chaotic good
06-10-2005, 21:52
Miszczu AVTAKa 2014/18/22
Liczba postów: 30,567
Liczba wątków: 67
nom artykuł o Wilhelmie jest zajebioza :D Pogratulować
06-10-2005, 22:09
Stały bywalec
Liczba postów: 2,387
Liczba wątków: 9
faktycznie swietna robota hopsa. ale arrakinowe battle royale przeczytalem z zainteresowaniem i chyba w koncu sie wezme za ten film.
06-10-2005, 23:23
Nowy
Liczba postów: 167
Liczba wątków: 2
Hops- rewelacja (a powtorze,co tam;)), a co do BR - Tomashec- KONIECZNIE:) naprawde to jest...piekny film ;)
Pluck out the pain...and give you another life ... ?
06-10-2005, 23:35
Kurcze, ale mi żeście posłodzili :) Dziękuję!
A teraz spocznę na laurach i przez pół roku nie ruszę palcem ;)
07-10-2005, 00:00
Miszczu AVTAKa 2014/18/22
Liczba postów: 30,567
Liczba wątków: 67
hops - trzymam za słowo, spróbuj mi teraz coś napisać, to masz przerąbane :twisted:
tomashec - polecam BR, polecam !
07-10-2005, 00:33
|