NOWOŚCI NA STRONIE
O, też właśnie chciałem to wkleić. Niesamowicie marny tekst. Aż fascynuje.

Niespójny logicznie tak bardzo, że sprawia wrażenie niskiej jakości trollingu. To jest w zasadzie histeryczny wylew, a nie jakakolwiek forma literacka. O co tu chodzi w ogóle? Jedyne co rzeczywiście wybrzmiewa w tym wypracowaniu, to ogromna pogarda dla każdego, kto myśli w najmniejszym choćby stopniu inaczej od autora. Taki właśnie jest on tolerancyjny i postępowy, że chętnie zakazałby ludziom myśleć i dyskutować. Ma być przecież tylko, jak on uznał. A w zasadzie to nawet nie uznał, bo tutaj nie ma żadnych jego obserwacji. To odtwarzanie narracji którą się karmi. Pewnie 3 miesiące temu nie znał nawet pojęcia "cispłciowość", ale teraz mu w kilku miejscach o niej dali znać, więc obecnie ma to na sztandarze.

Dla portalu tego typu teksty to faktycznie wstyd solidny
.

Odpowiedz
Cytat:Pewnie 3 miesiące temu nie znał nawet pojęcia "cispłciowość", ale teraz mu w kilku miejscach o niej dali znać, więc obecnie ma to na sztandarze.
To tak jak jedna „znajoma” z fejsa która nagle z dupy oznajmiła, że od zawsze była niebinarna, chociaż jeszcze rok temu nic na to nie wskazywało :D
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Idzie za modą.

Odpowiedz
Phil byl kiedys spoko, kto by pomyslal.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Nie wiem co to "cispłciowość" i nawet nie chce wiedzieć.
Są pożyteczniejsze rzeczy w życiu, tyle filmów jeszcze trzeba obejrzeć, a nie kłócić się z debilami.

Odpowiedz
Cispłowość oznacza, że nie cierpi się na te zaburzenia osobowości które są obecnie trendy.

Odpowiedz
Danus napisał(a):Phil byl kiedys spoko, kto by pomyslal.

Gdzieś tak rok temu wywalił mnie ze znajomych na Filmwebie i już wtedy wiedziałem, że się zepsuł. Przepłakałem całą noc.

Odpowiedz
Ciebie też? Witam w klubie. Mnie ostatnio Mierzwiak też usunął zupełnie bez powodu. Naprawdę nie wiem co złego zrobiłem, że mnie usunął od tak. To chyba przez to, że zjechałem Bonda w dosadnych słowach ;D

Phila to w ogóle „znałem” jeszcze z czasów przed KMFowych więc tym bardziej zdziwił mnie jego nagły fakolec na kontakty ze mną

Odpowiedz
Z Philem miałem uprzejme i raczej tylko kurtuazyjne relacje, kilka razy podesłałem mu poprawki do tekstów filmorgowych. Dopiero jak został zastępcą rednacza, coś mu odwaliło, nawet pod jednym z tekstów zarzucił mi całkowicie z dupy, że walnąłem jakiś rasistowski komentarz. W sumie olewam, Filmweb to nie Facebook. :)

Na Mierzwiaka złego słowa nie powiem, szanuję gościa, choć na Filmwebie jego aktywność faktycznie jest nieco ekstrawagancka. Ale nie zdziwię się, jeśli i mnie pogoni.

Corn, wysyłam zapro (i tak brakuje mi dziesiątego do równego rachunku), graliśmy u siebie nawzajem w MasterKadrach, więc chyba się nadajemy. :P

Odpowiedz
Mierzwiak jest ogólnie całkiem spoko. Mimo, że gdy coś mu się nie podobało w jego kolegach to przekazywał to dosadnie (choć w moim przypadku nawet zasłużenie, bo sam twierdzę że bywałem kretynem) tak był też na swój sposób sympatyczny.

Cassel, a Ciebie mam w znajomych? Masz na Filmwebie inny nick?

Odpowiedz
Tak: bostich (nie śmiać mi się tu).

Odpowiedz
Mierzwiak to miał okres przez cały rok, nie ma szeryfa i jest spokojniej.

Odpowiedz
(23-10-2021, 11:12)marsgrey21 napisał(a): Mierzwiak to miał okres przez cały rok, nie ma szeryfa i jest spokojniej.

Raczej ciągłego PMSa, jak się tak fochał i dopierdzielał do każdego będąc zwykłym uzytkownikiem to tam kij, ale powierzenie mu jakiejkolwiek władzy to igranie z ogniem.
Polski już nie ma.

Odpowiedz
Owszem, Mierzwiak był specyficzny (kto tu nie jest?) ale szkoda że się zwinął. Częściej się z nim nie zgadzałem niż zgadzałem, ale fajnie pisał. Nawet jak robił jakąś inbę to pewnych granic nie przekraczał. Szkoda.
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...

Odpowiedz
Mierzwiak potrafił w 0,000011 sekundy zmienić się z "ale fajnie pisze!" w "co on odpierdala?!".

Miało to swój jakiś dziwny urok :)

Odpowiedz
No, ładne wiersze pisał.
Polski już nie ma.

Odpowiedz
Nie no, ja Mierzwiaka darzyłem szczerą sympatią (w sumie nadal darzę) i bardzo szanowałem jego oceny nawet jeśli były sprzeczne z moimi, więc tym bardziej nie rozumiem jego zachowania, ale płakać nie będę bo nie byliśmy przecież przyjaciółmi. W życiu go na oczy nie widziałem. Jest to dla mnie po prostu dziwne, mocno „internetowe” zachowanie, ale ja nie mam w zwyczaju odcinać ludzi bez powodu :)

Cytat:Corn, wysyłam zapro (i tak brakuje mi dziesiątego do równego rachunku), graliśmy u siebie nawzajem w MasterKadrach, więc chyba się nadajemy. :P
Przyjmuje każdego, o swojego filmweba dbam bardziej niż o fejsa czy instagram :)

Odpowiedz
Mierzwiak miał zawsze dosyć wyraziste oceny filmów, a co ważniejsze był specem od jakości obrazu i takich bardziej technicznych rzeczy, więc zawsze warto go było tu mieć, żeby wyjaśnił jakieś kwestie. Mnie z Filmwebu jeszcze nie usunął, ciekawe czy jestem wyjątkowy, czy to tylko zaniedbanie :P

Odpowiedz
On czasami lajkuje moje oceny, więc może mu się niczym jeszcze nie naraziłem (mimo że mam z nim najgorszą procentową zgodność ocen). :P

Odpowiedz
Cassel napisał(a):nawet pod jednym z tekstów zarzucił mi całkowicie z dupy, że walnąłem jakiś rasistowski komentarz

Uuuu, rasizm.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon