27-10-2021, 22:39
|
NOWOŚCI NA STRONIE
|
|
Mnie też jeszcze nie usunął, mimo że w stosunku do mnie bywał różny. Ciekawe jednak, że zrezygnował z wystawiania ocen i teraz daje same komentarze, ale chyba już parę lat temu stosował taką formułę dopóki mu się nie znudziła.
Nie on jeden, mam paru takich, co wystawiają tylko komentarze, a inni odwrotnie, same gwiazdki. Normalna rzecz, co kto lubi i jak uważa.
28-10-2021, 08:04
https://film.org.pl/kmf/kto-w-polsce-mieszka-tego-v-jak-vendetta-przeraza
Pierwsze kilka akapitów o filmie i różnicach względem komiksu, aż w końcu dojeżdżam do końca... Cytat:Aż nagle obudziłem się w Polsce 2021 roku. Ogólnie, niesamowicie skompresowany stek pierdół z generatora jakiegoś OKO.press, ale te 2 wyboldowane części to piękny przykład samozaorania, bo dokładnie od 5 listopada (publikacji artykułu): 1. Mamy szturm na granicę tysięcy migrantów z obrazkami jak dorośli faceci wycinają las i demolują zasieki. 2. TVN wygumkował Tomasza Smokowskiego z materiału o akcji #movember na temat badania jajek, bo Smokowski rzekomo pracuje dla TVP Mój komentarz - IKSDE
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.
10-11-2021, 13:13 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-11-2021, 13:13 przez Snappik.)
A, widzę, że KMF już nawet nie kryje że jest czym innym niż portalem światopoglądowym, a płaczki uciekali z forum, bo niby się o filmach nie dyskutowało tylko o polityce :) No i pamiętam te ciągłe stękanie, że "szambo wybiło", rozumiem, że szambo to jest wtedy jak ktoś myśli nie tak jak ja sce!
A jak był kiedyś wątek czemu takie jednostronnie ideologicznie artykuły lądują na portalu, to desjudi pisał, że wysyłajcie, wysyłajcie, zamiast pisać recenzje, to marudzicie, no i co? Srebrnik wysłał i chyba nie przeszło przez cenzurę.
Polski już nie ma.
10-11-2021, 13:32
Ja to się cieszę, że zniknął panel po boku z artykułami z portalu, tak człowieka kusiło by zajrzeć, a teraz nawet nie wiem jak ta strona wygląda i mam głowę spokojniejszą ;)
10-11-2021, 13:37 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-11-2021, 13:37 przez marsgrey21.)
To samo, na stronę w ogóle nie wchodzę. W zasadzie dla mnie nie istnieje. Wyjątkowo kliknę tylko wtedy, jak coś pojawi się w tym temacie na forumke.
10-11-2021, 13:38
To pisał Odys czy Phil? Bo nawet nie mam ochoty najmniejszej podbijać liczby klików.
10-11-2021, 13:57
Ostatnio pisał, że "Pokłosie" to najlepszy polski film. On zawsze taki był? Czy liczą się kliki?
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 10-11-2021, 14:46
Jechałem po Philzińskim zanim było to modne. Pamiętam, jak rozdawał ostrzeżenia za niepochlebne teksty o murzynach. Kiedy poproszono go sformułowanie konkretnych zasad/punktów regulaminu, według których będzie rozdzielał osty, to obiecał spisać takowe w niedalekiej przyszłości. Oczywiście nic nie zrobił, za to kilka razy płakusiał i zarzekał się, że skoro jego moderacja nie podoba się forumowiczom, to rezygnuje z uprawnień. No i dupa, nie zrezygnował, tylko dałej moderował wedle swojej ideologii, bo najwyraźniej pokusa wydłużenia instrumentu była zbyt wielka. :)
10-11-2021, 15:04 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-11-2021, 15:04 przez Norton.)
Ostatnio spotkałem go na jednej FB grupie dla kolekcjonerów nośników cyfrowych. Miał ból pośladków o wrzucenie na niej mema z netflixową adaptacją "Janosika" ;)
Typowy przedstawiciel dzisiejszych przewrażliwionych. 10-11-2021, 15:48
Oj tam, dajcie spokój koledze Filipowi Piździńskiemu. Ja na przykład bardzo szanuję jego zdanie i nigdy w życiu bym się z niego nie naśmiewał.
10-11-2021, 15:55
No cóż - nigdy Filipowi źle nie życzyłem, nigdy złego słowa na niego nie mówiłem, przegadałem z chłopem wiele godzin na gadu-gadu, a ten mnie bez mrugnięcia okiem pewnego dnia wyjebał ze znajomych bo mam inne poglądy od niego - a najlepsze, że pewnie nawet nieszczególnie duże różnice są pomiędzy nami (uważam się za umiarkowanego lewaka), ale jednak na tyle duże, żeby całkowicie usunąć mnie z życia za pstryknięciem palca :)
Powinienem teraz napisać, że kij mu w oko, ale nie będę taki, bo przecież nic mi złego nie zrobił, więc życzę mu jak najlepiej. Skoro uważa, że żyjemy w dystopijnym świecie to przecież ma do tego prawo. Z resztą ten tekst ma wbrew pozorom ręce i nogi. Zalew na granicę jest, ale nie zaprzecza tezom postawionym w felietonie. 10-11-2021, 16:21 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-11-2021, 16:26 przez Corn.)
W tych czasach być umiarkowanym to jak bratać się z przeciwną stroną. W opinii niektórych.
10-11-2021, 16:22
W końcu jestem, o ile mi wiadomo, twórcą kultowej ksywy Odbytsa Korczyńskiego. Noblesse oblige.
10-11-2021, 16:26 |
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| BŁĘDY, literówki, omsknięcia, potknięcia na stronie KMF | DUX | 1,039 | 200,787 |
03-12-2021, 00:04 Ostatni post: Norton |
|
| Krótka piłka na stronie KMF | desjudi | 52 | 19,421 |
29-08-2012, 15:17 Ostatni post: desjudi |
|
| RELACJE Z FESTIWALI NA STRONIE KMF - WĄTEK DO WYŻYWANIA SIĘ | Beowulf | 26 | 10,193 |
20-07-2008, 13:53 Ostatni post: simek |
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 4 gości |