Mental napisał(a):o ja jebie. to jakiś sen musi być. Mann, Scorsese i Fincher kręcą seriale dla HBO.
świat się kończy Mental...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings
28-01-2010, 22:22
|
Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny
|
Mental napisał(a):o ja jebie. to jakiś sen musi być. Mann, Scorsese i Fincher kręcą seriale dla HBO. świat się kończy Mental...
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings 28-01-2010, 22:22
widzieliście nową stronę internetową HBO? fajna, są zdjęcia seriali w genialnej jakości.
ja już mam six feet under na tapecie :) 28-01-2010, 23:26 Mefisto napisał(a):świat się kończy Mental... jeszcze niet. brakuje Eastwooda i Verhoevena. 28-01-2010, 23:48
No tak ale niestety w większości to będą chyba tylko odcinki pilotażowe nakręcone przez samych Mistrzów? Bo chyba nie mają zbytnio czasu na robienie tasiemców. Mam nadzieję, że każdy z tych zapowiedzianych seriali będzie mini-serią, a nie kolejnym tasiemcem.
"Więcej socjalizmu - znaczy więcej demokracji." - Michaił Gorbaczow
"Istnieje marksizm dogmatyczny oraz marksizm twórczy. Ja stoję na istocie tego ostatniego." - Józef Stalin 29-01-2010, 02:08
Dokładnie :) Oni nie są autorami tych seriali - wyreżyserują piloty i na tym się zapewne skończy.
29-01-2010, 10:27
Rany, wiadomo, że tacy reżyserzy nie poświęcą roku życia zajmując się reżyserią całego sezonu serialu, tylko nakręcą pilot, zatwierdzą/poprawią scenariusz, zaakceptują reżyserów, powiedzą co i jak ma być zrobione jeśli mają się zgodzić na promowanie serialu swoim nazwiskiem. Mam nadzieje, że udział wymienionych panów będzie taki jak Alana Balla w przypadku SFU - był reżyserem i scenarzystą tylko dwóch odcinków(pierwszy i ostatni), ale czuć, że to jego serial.
29-01-2010, 11:51 simek napisał(a):Mam nadzieje, że udział wymienionych panów będzie taki jak Alana Balla w przypadku SFU - był reżyserem i scenarzystą tylko dwóch odcinków(pierwszy i ostatni), ale czuć, że to jego serial. Nie sadze. Scorsese rezyseruje tylko pilot BE, nie jest natomiast jego tworca, tak jak Ball byl SFU. Tworca BE jest Terence Winter. 29-01-2010, 12:22
Właściwie tylko Parallel Play się wyróżnia, jak dla mnie może to nie najlepsze, ale na pewno najbardziej zapadające w pamięć i 'ruszające' odcinki.
30-01-2010, 14:09
No wyjątki są. Mojego ulubionego epizodu też nie ma.
Powiem szczerze że 'That's My Dog' bardzo lubię z powodu szoku jaki oferuje. Jednak najlepszym bym go nie nazwał. Choćby dlatego że ani razu do niego nie wróciłem. Robi największe wrażenie? Tak. Najlepszy? Nie. 30-01-2010, 14:23
Nikt nie czeka na Treme?
Teaser jest dość skromny, ale mnie ostatecznie przekonał, że szykuje nam się kolejny wielki serial HBO. 30-01-2010, 14:29 Snuffer napisał(a):Choćby dlatego że ani razu do niego nie wróciłem. Bo jest zbyt odpychający. Piszę całkiem serio, mi się odechciało SFU po tym odcinku, taki jest hardkorowy i nieprzyjemny.
Bodie: He's a cold motherfucker.
Poot: It's a cold world Bodie. Bodie: Thought you said it was getting warmer. Poot: The world goin' one way, people another yo'. 30-01-2010, 14:35 Moondoc napisał(a):ale mnie ostatecznie przekonał, że szykuje nam się kolejny wielki serial HBO. Bez przesady, jest intrygujący i niewiele mówi o samym serialu. Ja czekam na Treme z tego względu że zapowiada się swoista kontynuacja The Wire.
Bodie: He's a cold motherfucker.
Poot: It's a cold world Bodie. Bodie: Thought you said it was getting warmer. Poot: The world goin' one way, people another yo'. 30-01-2010, 15:07 |
|
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |